Provokativno sam zaljevala cvijeće, pa su me dva poprskala

Bila je sredina leta i možda najtopliji dan u godini. Spavala sam sama u vikendici i vrućina me je probudila. Ustala sam i iz frižidera uzela ledenu flašu vode. Dok sam je halapljivo pila, hladne kapljice su mi se slivale niz vrat do grudi. Od hladnoće su mi se ukrutile bradavice. Volim kad su takve. Pošto sam bila sama spavala sam u tankoj majici i gaćicama. Izašla sam u dvorište i sela da čitam.

Posle nekog vremena palo mi je napamet da zalijem cveće. Mislila sam da obučem još nešto dok obavljam posao, pošto je ispred moje kuće ulica, ali tog dana nije bilo puno automobila. Uzela sam crevo i pustila ledenu vodu. Vodu sam puštala malo na cveće, mnogo na sebe. Bilo je nepodnošljivo vruće, a mojoj koži je prijao ledeni, jak mlaz. Stavila sam crevo između grudi i ježila se od miline. Rukom sam mazila tvrde bradavice.

U tom trenutku sam videla da su se jedna kola zaustavila ispred moje kapije. Bio je to lep momak, desetak godina stariji od mene. Naslonjen na kola gledao me je neko vreme, dok ga nisam primetila. Bilo mi je jako neprijatno kada sam shvatila šta je video, ali sam se posle par trenutaka opustila i pokazala mu da dođe. Rekla sam mu da me je ponela atmosfera i da sada pošto me je video, mora da mi se pridruži. Nije delovao zbunjeno, uzeo mi je crevo iz ruke i počeo da prska prvo moje grudi, a onda i gaćice.Od vode su postale providne, a od moje napaljenosti još vlažnije. Dok me je hladio, ja sam mu otkopčavala kaiš. Pantalone su mu spale i ja sam se našla na kolenima. Lizala sam njegov veliki kurac, a rukom stiskala svoje grudi. Jezikom sam prelazila od jaja do glavića i onda sam ga stavila u usta. Bio je tvrd i ogroman. Pušila sam ga dok mi je on odozgo mazio guzu. Rekao mi je da je i njegov drug u blizini i pitao me da li može da nam se pridruži. Izgleda da mi je sunce udarilo u glavu, pa sam pristala.

Pridružio nam se visok, crn momak u majici i šortsu. Povela sam ih do stola koji se nalazio ispred kuće. Popela sam se na sto i okrenula se guzom ka jednom od njih, prvom koji je došao do mene. Drugi je skinuo šorts i počela sam da mu drkam. Osećala sam kako raste u mojim rukama i stavila ga u usta. Uzimala sam deo po deo, dok na kraju nije bio ceo u mojim ustima. Rukom sam mazila pičku, koja je bila vrela.

Drugi, koji se nalazio iza mene, me je mazio svojim kurcem. Prelazio je preko pičke do guze i tako me još više palio. Želela sam da uđe u mene jako, ali on me je pustio da još malo tražim. Mrdala sam guzom i pokušavala da se nabijem. Prvo mi je stavio glavić, koji je bio ogroman. Usnama sam sve jače stezala kurac drugog momka. Osetila sam kako me onaj pozadi napokon nabija i jebe grubo i jako. Jebao me je i stiskao mi sise. Ja sam jednom rukom mazila svoju pičku, a drugom stezala kurac momku kome sam pušila. Polako sam stala i pozvala ih unutra na krevet. Stavila sam onog kome sam pušila na krevet i nabila se na njegov kurac okrenuta njemu leđima. Legla sam na njegove grudi dok me je tucao otpozadi. Izvadila sam njegov kurac i polako ga stavila u guzu. Morao je da uđe polako. Osetila sam ogroman glavić kako prodire u mene, a onda sam se iz sve snage nabila na njega. Drugi momak mi je lizao grudi. Dok me je jedan jebao u guzu, drugi mi je mazio pičku svojim kurcem. Želela sam da ga osetim u sebi. Bio je vlažan i polako je ušao. Prvo smo se lagano pomerali, a onda su me jebali iz sve snage. Počela sam da vrištim i jedan od njih mi je stavio ruku na usta. Uzela sam njegov prst i lizala ga. Dok me je jedan jebao u dupe, drugi je vadio kurac iz moje pičke i ponovo ga stavljao. To me je izluđivalo.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx