Prvi Put Sa Maminim Stopalima

Moja majka se rano razvela i stalno smo provodili vreme zajedno kad god bi došla kući sa posla. Mama je radila sa svojom drugaricom već godinama zajedno u kancelariji i uvek je bila u svojoj profesionalnoj odeći koja se sastojala od suknje, haljine sa dugmadima, crnih tankih hulahopki i kožnih cipela na štiklu koje su uvek špicaste na prstima. Noge su joj bile lepo oblikovane, malo deblje butine i lepe, imala je malo duže nokte na nožnim prstima i često ih je lakirala u crvenu ili boju trule višnje. Kad god bi se izula primetio sam da su joj tabani naborani i znojavi od silnog hodanja u najlonkama i štiklama na poslu, a drugo što bih primetio jeste jak miris njenih najlonki na tabanima kad god bi bila u papučama po kući. Nisam nikad razmišljao o tome zašto joj toliko smrde noge kad dodje sa posla, ali sam sve češće bio izložen tome kad je počela da se izuva baš blizu mene, ustvari jako blizu mog nosa i lica.

Prvo što bi učinila kada bi ušla u kuću posle posla je se ispruži pored mene na sofu, i podigla noge tako da joj cipele vise i klate se o pete. Nisam znao zašto, ali uhvatio sam sebe kako joj buljim u noge, a kad bi klatila štikle sve više bih osetio kako joj isparavaju najlonke i smrde toliko da sam ih osetio iako sam sedeo malo dalje od nje. Medjutim dok je ležala na sofi i gledala televiziju dok su joj obe noge visile sa sofe, primetio sam da je stopala pomerala sve bliže meni sve do jednog momenta dok joj cipele nisu skroz spale sa pete. Čulo se samo „Tup!“ a ona je počela da širi i pomera prstiće u najlonkama, koji su počeli sve više da isparavaju ka meni i da smrde direktno ka mom nosu.

Ona je pogledala dole, nasmejala se i posle pogledala u mene i rekla: “Mili moj, kako je bilo u školi?” Želeo sam da se okrenem i odgovorim joj, ali znao sam ako bih to učinio, lice bi mi bilo zagušeno u njenim znojavim tabanima od najlonki. Nisam želeo da se iskradem, a tada sam imao samo 11 godina, pa sam odlučio da razgovaram s njom dok sam gledao televiziju. Iznenadio sam se onim što se posle dogodilo, tapkala me nogama po glavi i rekla: “Zašto odvraćaš pogled od mene dok razgovaram s tobom?” Tada sam rekao „Pa, ne želim da mi tvoja stopala stoje uz lice“, ali onda je ona odgovorila „Šta pokušavaš da kažeš o mojim stopalima? Hoćeš da kažeš da mami smrde noge?“, i sve više je mrdala pstićima kao da je osetila koliko jako joj smrde noge u tom momentu. Samo da bi me nervirala, počela me je udarati tabanima u tim iznošenim najlonkama i tapkati me po glavi. Tada je rekla „Pa znaš kako, mogao bi da izmasiraš mamine smrdljive noge, crkla sam danas na poslu“, rekao sam joj „Nikako“, ali sam posustao kad je počela da me sve više tapka po glavi smrdljivim tabanima u najlonkama. Počeo sam da joj masiram stopala u tim smrdljivim najlonkama, a onda sam pogledao gore, a ona me je gledala odozgo i sve više približavala nožne prste ka mom nosu i mogao sam da osetim kako me polako obuzima znoj dok sam udisao njene smrdljive najlonke na prstima. Neprestano šireći nožne prste, sve što sam mogao da vidim je znoj prstiju koji je curio između najlonki palca i prstića. U tom trenutku mi je bilo stvarno mučno i srce mi je počelo sve jače da udara dok sam udisao njena smrdljiva stopala u najlonkama. Mama se nasmejala i rekla: “Vidiš li da ti se sviđa kako mami smrde noge”, jedva sam je čuo da bih uzvratio odgovor “A? Uh?” a ona se ponovo nasmejala.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx