Izjebana na dan vjenčanja

Dan vjenčanja je došao. Bio sam ponosan što ženim sina jedinca. Mladu sam upoznao prije nekih 10 dana vjenčanja. Učinila mi se veoma prijatnom i kulturnom. Srednja visina, sise prosjek, fina guza, uzak struk, duga kosa i zelene mačije oči.

Poslije vjenčanja u opštini krenuli smo kući na proslavu. Uz piće i muziku svatovi su se maksimalno opustili. Supruga je igrala kao luda a do nje u kolu stalno neki muškarci sa mladine strane koji su blejali u njene sise. To me je ložilo na neki čudan način što je gledaju i maštaju da je išpricaju po tim velikim sisama koje ja svakodnevno šprica.

Prišao sam za stol gdje sjede sin i mlada. Zagrlio sam ih oboje i sjeo između njih. Nazdravljali smo i smijali se. Neočekivano se moja lijepa snaja primaknula uz mene i u ritmu muzike me svojom sisom dodirivala. Znao sam da nije slučajno. Uzvratio sam približavanjem koljena uz njeno na šta se samo nasmijala. Bilo mi je jasno da mi je sin oženio kurvu koju ću već danas izjebati kao zadnju kučku. Sin ništa nije primjetio jer se drama odigravala ispod stola. Prebacila je nogu preko moje i u par navrata me uhvatila za kurac preko hlača.

Šapnuo sam joj na uho da dođe u wc za 10 minuta. Ja sam ustao od stola, odšetao se do wca i čekao. Došla je za 5 minuta. Zaključao sam vrata i odmah smo se počeli ljubiti.

“kurvetino jedna, malo ti jedan kurac, jel?”

“da, malo mi je. Hoću da me i tata i sin jebu. Jer kako vidim i tvoju ženu će moji rođaci odvaliti od kurca”.

Uh kako me to napalilo, da sam joj odvalio šamarčinu i nageo je preko lavaboa. Zadigo joj vjenčanicu a kurva nema ni gačica. A pička izbrijana i mokra,jedva čeka da joj ga stavim.

“jebi me tatice, molim te jebi me”.

Stavio sam svoju kurćinu do jaja u jednom potezu. Jebem sinovu ženu i to kako je jebem. Nisam ovako jebao godinama. Kurćina samo što nije eksplodirao od pomisli da sam sebi napravim unuka. Razvaljivao sam kurvu snaju, a i ona svjesna situacije cjedila je ko luda. Svršavala u više naleta.

“prebaci mi ga u guzu, odmahhh hhh”.

Morao sam poslušati. Šupčić je bivao sve širi, razvaljivao sam tu kurvu. Ritmično sam je jebao u šupak i u pičku.

“jebi, jebi, jebi meeee tatice”.

Tatica je bio pri kraju, pitao sam je gdje želi da joj svršim.

“Napuni mi pičku do vrha”.

Opet sam poslušao, ispunio sam tu kurvu jače nego ikada što sam svoju ženu. Kada sam svršio, kurac se nije spuštao.Njena pička je bila puna moje sperme. Znam da će zatrduniti od onolike sperme. Dok smo se spremali da izađemo iz wca, čuli smo njene rođake i moju ženu kako prolaze na sprat kuće. Valjda da im pokaže sobe, kurvetina stara ide da primi dva mlada kurca. Snajka mi se nasmija i reče :

” bit će veselo sa vama živjeti. Dok ti se žena kurva, ti ćeš sinovu ženicu redovno puniti. Ako se budeš bunio, sve ću reći tvom sinu”. Idemo sada na slavu, tatice moj dobri jebaču.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
1 Komentar
  1. Skoci komentira

    Jel moze nastavak prica ti je odlicna…Puni kurvu u sve rupe

Komentiraj