Puno je veći nego od moga muža

Tog ljeta sam radio na sezonskom poslu u Dubrovniku i pošto se već bližila sredina osmog mjeseca odlučio sam se vratiti doma i malo doživjeti ljeto u pravome smislu, što podrazumjeva otići malo na more, izaći sa ekipom i jednostavno se opustiti. Radio sam na gradilištu i jedan frend i ja smo odlučili za vikend prestati sa poslom i vratiti se doma, nisam mogao dočekati petak navečer…izašli smo i dobro se napili onako ekipno u jednom malom mjesnom kafiću…bilo je ekstra nezaboravno.

Sutra smo predvečer sjeli i bus i krenuli doma. I tako vozeći se ispred nas su sjedile dvije cure naših godina malo smo se zezali zajedno komentirali stvari u busu i van busa i zabavljali se dobro, smijali se do suza. Došli smo do granice sa BiH točnije u Neum…tu je bus stao i ušlo je nekoliko putnika, među njima mi je za oko zapela crnokosa gospođica onako ljetno obučena preplanula i vesela, na prvi pogled…sjela je točno ispred mene, ja i frend smo se nastavili zezati sa curkama do nas a ja sam krajičkom oka stalno gledao na tu lijepu gospođicu ispred mene koja je gledala kroz prozor i stalno prolazila rukom kroz bujnu i kovrčavu kosu…i ja sam se malo naslonio na sjedalo i uzeo mobitel i odjednom mi je palo na pamet da potražim ima li tko uključen bluetooth u busu…pretražujem i pronađem naziv Melissa…i onako poluglasno reknem :

– tko je Melisa????

Odjednom gospođica ispred mene se okrene i pogleda u mene nasmješi se i reče:

– ja sam Melisa…zašto pitaš???

Ja onako iznenađen počnem da objašnjavam kako je do toga došlo, i odjednom počnemo da razgovaramo i o drugim stvarima. uključili smo se u priču sa mojim frendom i onim dvijema curama, smijali smo se vrištali od smjeha u jednome trenutku dolazi kondukter do nas i počne nešto srati ja onako krupan i na nulu ošišan reknem mu otresito okreni se i vrati odakle si došao…u tome trenutku kondukter pocrveni i vrati se na svoje mjesto a Melisa me pogleda nekako neobično i nasmješi se…i ja njoj vratim osmjehom. Bili smo u Mostaru i bus je stao da putnici malo izađu na zrak tako smo i mi izašli i sjeli na piće…ja i Melisa smo sjedili jedno pored drugoga a ostatak ekipe ispred nas. Dok smo bili tako blizu osjetio sam njenu toplinu na svojoj koži i miris kokosa vjerovatno mlijeko za tijelo….a miris kokosa na ženskome tjelu na mene djeluje veoma napaljujuće….primjetila je da sam se uznemirio dodirnu me prstima po ramenu i reče:

– Tako si snažan….možeš mi reći čime se baviš???

– Rekoh volim poslove koji su fizički naporni…i nasmijem se…

ona me pogleda onako sa laganim smješkom na usnama prođe pogledom preko mene. Znao sam odmah da imam šanse… Sjeli smo u bus i vozili se, nastavili smo sa smijanjem i vicevima i baš kada smo došli skoro do mjesta gdje ona presjeda u drugi bus,

– rekla mi je daj mi svoj broj mobitela da se ponekad čujemo porukom…

– rekoh može naravno baš sam te htio to pitati….


i tako razmjenimo brojeve i rastanemo se na kolodvoru…zagrlili smo se i poljubili i dok sam je grlio osjetio sam oštre bradavice kako me bockaju….osjetio sam kako mi se kurac diže….bilo mi je pomalo neugodno a iskreno veoma lijepo…..Došao sam doma pozdravio svoje malo porazgovarao s njima otišao pod tuš i legao u krevet, i tada mi na pamet padne opet ona…uzmem mobitel i pošaljem joj poruku:

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj