Trpali me trojice rođaka

Prodjoše skoro tri godine otkako nisam bila kod rodjaka i napokon tata odveze mene i mamu za vikend kod svog rodjaka Uroša.       Samo sad sam bila zrela žena – devojka – kako kažu zrela pička zgodna još lepših oblina i malo su mi porasle sise. Nisam bila visoka 163cm sa svojih 52kilograma, manje čvrste guze sa veoma jakim i oblim lepim nogama. Volela sam se jebizovno oblačiti i nositi kratke suknjice.

Nema ko me ne bi jebao kako sam dobro izgledala pogotovo još duge kose ofarbane u plavo, pogledima su me skidali i jebavali kad bih ulicom prolazila. Guzila sam se uveliko skoro svaki dan i sa mladjima i starijima. Primala male i velike kurčeve,mada sam počela voleti veće i deblje iako bi me od njih bolela pičkica.

Kad stigosmo kod rodjaka više nije bilo onih dečkića,bila su to tri odrasla momka koji su se počeli i brijati koliko sam na prvi pogled primetila dok sam se ljubila sa njim bockala me brada po licu. Kako su me samo odmeravali a mogu misliti kako su bili željni moje pičkice. Nismo išli na kupanje sedeli smo i mnogo razgovarali koji gde ide u školu i koji je  razred. Najstariji je išao na Faxs a mladji su išli u srednju školu. Izrasli su u veoma lepe i zgodne momke. A ja ko luda ko će se prvi ženiti pošla ih zezati. Najstariji je imao devojku i ćale mu je davao forda karavana da vozi jer je položio vozački ispit. Pitala sam ih šta rade gde izlaze – kažu idu na igranku – nešto kao diskoteka i u jedan kafić a mladji kažu da im je brat najopasniji postao faca svi ga se boje. Očima su me skidali i jebavali.

Tog dana kad sam stigla nisam nigde izlazila. Sedeli smo vani i zajebavali se sve dok nism otišla na spavanje.

Sutra dan su me pozvali da izadjemo svi skupa u kafić pa posle u diskoteku a i ja sam jedva dočekala da promenim okolinu i vidim gde izlaze kako se kod njih provode mladi.

Predveče sam se sredila obukla uski kratki minjak, čarape nisam htela obući volela sam da pokažem lepe noge bakarne boje . majicu i štiklice mada sam ih mrzela ali radi njih namerno sam se skockala. Meni su ostavili prednje sedište, sela sam i krenusmo.

Prvo smo stali pred kafićem i ušli konobar nam je odmah pokazao slobodnu kiflu i sedoh izmedju rodjaka mojih jebača. izmedju najmladjeg i najstarijeg. Za piće sam uzela djus-votku a rodjaci piva. Popila sam dva tri pića i počela sam grliti i ljubiti u obraze rodjake dok su neki gosti začudjeno gledali. Nije prošlo malo za sto naše kifle sede jedan stariji čovek (posle sam saznala da je gazda kafića) naruči svima piće na njegov račun i upita ko vam je ta zgodna devojka a najstariji rodjak mu reče ovo je naša lepa rodjaka a ovo je gazda Mića upoznasmo se.Sigurno je bio mislio da sam neka kurvica koju su negde pokupili da pojebu i odmah prileteo ne bi li i on omastio brke. Ispod kratkog minjaka sevale su moje bele gaćice a primetila sam da gazda pogleda u moje medjunožje. Govorila sam u sebi ko ga jebe nek gleda imam ja svoje rodjake. Sa moje desne strane sedeo je namladji a ja sam ga držala za jaku butinu i neprimetno klizila i stiskala rukom po njoj. Popila sam još dva pića malo me uvrnulo i platiše i krenusmo u diskoteku.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx