Pušila mi je dok sam na sastanku ( Marina i ja 4 )

Please wait...

Zbog situacije sa Koronom radio sam jedno vreme od kuće. Takav mi je posao da par puta dnevno imam neki online sastanak. Marina je lezala na sofi i gledala nesto na tv-u.

Meni je krenuo jedan od tih sastanaka, stavio sam slusalice, upalio kameru pozdravio sve i mutirao se posto je drugi kolega vodio sastanak. U jednom trenutku sam pogledao ka Marini. Gledala je u mene i oblizivala usne. Pomerila je gacice i krenula da trlja klitoris. Skroz me je dekoncentrisala, nisam mogao da se usresredim na sastanak. Zamolio sam je da prekine. Smejala se i ubacila prste u pickicu. Dahtala je i zadovoljavala se. Bila je prelepa. Uzivao sam da je gledam dok to radi. Tise sad cu morati ja da pricam, rekao sam joj. Utisala se ali nije prestala da gura prste i da ih oblizuje.

Dosao je red na mene. Upalio sam mikrofon i imao izlaganje. Za to vreme je ustala, klekla ispod stola i uhvatila me za kurac. Uspela je da ga izvuce sa strane posto sam bio u sorcu. Ne mogu da vam opisem osecaj dok pricate nesto pred 5 ljudi i riba ga stavi u usta i krene da ga puši. Ne znam kakva mi je bila faca u tom trenutku ali sam se trudio da se ne primeti, ipak je posao posao. Da su to bili moji drugari ne bih se ustrucavao uopste. Mnogo mi je dobro pusila.

Doslo mi je da dahcem i vristim. Skratio sam sto sam vise mogao i brzo se mutirao.
– Nisi normalna stvarno
– Bas me pali ovo
– A tek mene
– Koliko ti jos traje sastanak?
– Oko 5 minuta
– Nemoj slucajno da gasis kameru

U medjuvremenu mi je svukla sorc. Lizala mi je jaja i drkala ga. Mnogo to volim i nenormalno me pali. Krenuo sam da svrsavam a ona ga je stavila u usta i usisala svu spermu u sebe. Predobar osecaj. Rekao sam joj da cu joj troduplo vratiti za ovo

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx