Seks u troje – Kako je to njima bilo

Dakle, razmišljate o trojci? Razmislite još jednom. Njemu je to najveća želja i najčešća fantazija, a vi se želite pokazati liberalnima u krevetu. Ali prije nego što dodate treću – ili trećeg – u svoj krevet, pročitajte iskustva naših čitateljica. Nije uvijek jednostavno kao što izgleda na filmu…

Pristala sam samo da udovoljim dečku

S Goranom sam hodala otprilike mjesec dana i dok smo ležali u krevetu, predložio je da “uključimo frendicu”. Nisam se oduševila idejom, no on me nastavio nagovarati. Nakon pet mjeseci njegova moljakanja, pristala sam. Osjećala sam se pomalo krivom što mu ne ostvarujem tu želju, a nisam htjela ispasti loša cura. Na dan kad smo dogovorili seks u troje s njegovom frendicom Anom, dobila sam menstruaciju. Goran je antimenga seks tip pa sam pomislila da će odustati, ali nije ni pomišljao mijenjati svoj plan. Našli smo se u njegovu stanu, pili vino i oboje se počeli ljubiti s Anom. Nije bilo ni približno loše kao što sam očekivala, sve do trenutka kad su se njih dvoje počeli seksati. Osjetila sam užasnu ljubomoru, maknula sam Anu s njega i krenula je oralno obrađivati samo kako bih spriječila da se njih dvoje seksaju. Sve mi je bilo totalno neobično. Kad smo završili, osjećala sam se poniženo, kao da me Goran prisilio, i brzo nakon toga prekinula sam s njim.

Probala sam seks u troje dok sam studirala u inozemstvu

Tijekom studiranja provela sam semestar u Londonu. Bila je subota navečer, lagano sam se dosađivala pa sam otišla u obližnji klub i ondje upoznala visokog, prezgodnog Alana, koji me upoznao sa svojim ćelavim (ali vrlo seksi!) frendom Timom, Šveđaninom koji se doselio u London. Izmijenila sam broj s Alanom, a dva dana kasnije pozvao me da te subote dođem na piće kod Tima. Taj mi je dan bio rođendan pa sam prvo s frendicama otišla u grad, a potom svratila kod njih. Za svaki slučaj, frendici sam dala adresu gdje se nalazim. Alan je smiješao votku sa sokom od brusnice i počeli smo neobavezno čavrljati na sofi. Sat vremena kasnije Tim je napustio sobu, a Alan iskoristio priliku i poljubio me. Nemam pojma kako, našli smo se u Timovoj spavaćoj i počeli seksati. Deset minuta kas­nije Tim se pojavio na vratima. Gol. Shvatila sam da žele u troje i pomislila – rođendan mi je, u inozemstvu sam, red je da proširim vidike, pa zašto ne? I učinila sam to. Alan i ja smo se seksali dok je Tim gledao. Potom me Tim poljubio i počeli smo voditi ljubav, a Alan me milovao i šaptao mi seksi rečenice. Dok smo ležali u krevetu, osjećaj je bio sasvim čudan, ali nisam žalila zbog učinjenog. Alan mi se stvarno svidio. Ujutro je morao na posao, a Tim je napravio kavu i doručak te sam se, nakon čavrljanja o svemu i svačemu, oko podneva počela osjećati malo blesavo što sam još u tuđem stanu. Poslala sam Alanu poruku, on je uzvratio da ga je posao zadržao, ali da ćemo se čuti. Poljubila sam Tima i otišla. Navečer sam dobila Alanovu poruku: “Prošla je noć bila zabavna.” Bilo mi je drago što se javio pa sam uzvratila: “Da, bilo je iznenađujuće.” Nastavili smo se dopisivati i dogovorili da se u subotu vidimo u klubu gdje smo se upoznali. I Tim je došao. Ali nije mi bilo neugodno – nismo ni spomenuli naš “izlet”. Svu sam pažnju te večeri posvetila Alanu, a nakon toga počeli smo se viđati – bez Tima, koji je bio pun razumijevanja za našu vezu. Potrajalo je sve dok nisam otišla iz Londona. Zaključak? Sjevernjaci su divni, otvoreni, bez predrasuda, sve ono što mi je trebalo za moju prvu trojku. I uopće ne žalim zbog toga.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx