Trebalo je da se jebem češće

Nemam mnogo iskustva u seksu, a imam dvadeset pet godina. Tačnije spavala sam sa momcima samo dva puta. Prvog puta oboje smo bili neiskusni, tako da sam više bila istraumirana nego zadovoljna. Zbog toga sam drugog puta bila pod jačim dejstvom alkohola kako bi trauma bila manja.

Sećam se toga maglovito. To neiskustvo prouzrokovalo je da sam izbegavala seks i momke čitavu večnost.

Sada imam dosta godina za ovako malo iskustva. Prijateljica je odlučila da popravi to moje „stanje” odlučivši da me odvede na neku žurku koju organizuju njene kolege i koleginice s posla. Uvek je dolazila raspoložena sa tih okupljanja i ovog puta nije me ni pitala, već je samo rekla da idem sa njom.

Obukla sam jednu od svojih uobičajenih kombinacija za izlaske, ali mi je ona rekla: „Tako obučena nećeš da ideš. Izgledaš izazovno kao žena posle dvadeset godina dosadnog braka.”

Zbunila sam se i otvorila usta da negodujem, međutim ona je otvorila svoj ormar i počela da traži ono što je smatrala adekvatnom kombinacijom. Kad je završila sa mnom, pogledala sam se u ogledalo i videla mladu ženu u pripijenoj crnoj haljini, ispod koje se nalazio minijaturni čipkasti donji veš, i crvenim cipelama sa visokim potpeticama.

Jedino sam uspela da kažem: „I haljini i donjem vešu nedostaje materijala”.

Nasmejala mi se i rekla: „Ne nedostaje. Nije ni čudo što nisi još uvek doživela pravu jebačinu”.

Pomislih – verovatno je neću doživeti ni večeras, ali nisam htela omalovažavam njen trud. Zagledala se u mene: „Tako stegnuta nećeš privući nikoga”.

A zatim je, potpuno neočekivano, prišla i jezikom potražila moj. Stajala sam zbunjena širom otvorenih očiju, a onda sam osetila da mi podiže donji deo haljine i zavlači ruku među noge. Prstima mi je pomerila gaćice u stranu i prelazila preko mog klitorisa kao da je to već radila. I baš kad sam htela da se pobunim, osetila sam da mi se pička vlaži. Osetila je to i ona i nastavila dublje da gura prste.

Prišla sam joj blizu da ne bih pala. Bila je neočekivano vešta sa ženskim telom, a ja sam zaboravila da je to moja višegodišnja prijateljica. Radila sam nešto što se ne sme – videla me je toliko puta golu dok smo odrastale, i nije bilo nikakve naznake da bi ovo moglo da se desi. A sad sam samo htela da me jebe prstima da doživim orgazam o kome svi pričaju.

Šakom sam poklopila njenu kako bih joj prste nabila što dublje u moju pičku, ali ona ih je naglo izvukla. Gledala sam je frustrirano sa željom da nastavi, ali ona je samo rekla: „Sada si spremna za jebanje. Idemo!”

Ušle smo u neki prostrani kafić. Bilo je zadimljeno i dosta zamračeno, muzika je bila preglasna, ali činilo se da se njeno društvo odlično zabavlja. Prišle smo jednom od stolova i ubrzo je i mene ponela atmosfera. Piće je neprestano pristizalo, a ja sam počela sve glasnije da se smejem.

Uputili smo se ka podijumu za igru. Bila je gužva i tela su nam se često dodirivala. Postajala sam svesnija svojih pokreta i pogleda prijateljičinih kolega koji su sve slobodnije gledali u moje sise. Kako i ne bi kad je haljina bila za broj manja i one samo što nisu ispale iz dekoltea.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx