RAZBIJAČ: Prva braćna noć kuronja i trudnica

Udala sam se u 28. sedmici trudnoće. Bukvalno deset sedmica je prošlo od mog pregleda na kojem je dr. Mladen potvrdio da je dr. Davor napravio sina, pa sam isti dan zaprošena. Bila je to i jedna od najneugodnijih sedmica u mom životu jer sam sa Davorom morala otići i svojim roditeljima a i njegovim, dok mi se stomak već fino primjećivao. Srećom, svi su to lijepo prihvatili, pogotovo Davorova porodica.

“Stomak ti dobro stoji”, rekao mi je Davorov brat Janko kad me vidio. Znala sam da će se njemu svidjeti. Vodila sam računa da se ne udebljam nigdje osim onoga gdje je neizbježno, a Davor me držao kao kap vode na dlanu. Naravno, osim kad me nemilosrdno jebavao.

U tih deset sedmica moj stomak je rastao, a i planirala sam svadbu, polagala kolokvije i ispite, sto čuda. Zajedno sa plodom u mom stomaku rasla je i moja napaljenost. Budila sam se noćima maštajući kako me brutalno jebu kurati muškarci poput Davora. Čak sam se i upišala u snu, pa smo se prepali da mi je vodenjak prerano pukao. Srećom, nije. Davor me najviše volio jebati misionarski dok mi pritom miluje stomak.

Doživljavala sam vrhunske orgazme i vrištala iz sveg glasa dok me Razbijačeva kita probadala, a naš plod pravio svoje prve pokrete u mojoj utrobi. “Jesi osjetio”, pitala sam Davora.

“Jesam, je li ovo prvi put da se pomjera?”.

“Jeste”, rekla sam, a Davor se nagnuo, poljubio mi stomak, a onda se nadvio i zažvalio me. Guzovima je ubrzao ritam i napunio moju trudnu, mokru pičku. Nije se iživljavao kao što je znao, već je odmjereno znao kako i koliko da zabode i ubode. I konačno, na dan našeg zimskog vjenčanja, nekako smo i to pregurali.

Ponoć je prošla, bilo je vrijeme za prvu bračnu noć. Bila sam malo nervozna. Jedna starija kuma sa Davorove strane mi je rekla, vidjevši moju nervozu, da se ne brinem jer nijedna žena u toj porodici nije ušla nevina u brak. Sve su ušle sa stomacima. Ni sama ne znam zašto sam bila nervozna. Nosila sam jednostavnu bijelu vjenčanicu, a po Davorovoj naredbi, haljina je posebno isticala moj poveći stomak.

“Ne želim da krijemo nešto prelijepo što smo napravili”, rekao je.

To je bio njegov jedini uslov, a oduševio se kad me na dan vjenčanja po prvi put vidio u haljini koja je itekako isticala stomak. Stavio je ruku na stomak i šapnuo mi “Jedva čekam da ti skinem vjenčanicu večeras”.

I tad, dok sam iz wc-a u našem bračnom apartmanu hodala u polumračnu sobu u kojoj je on stajao okrenut leđima, sad već beba u mom stomaku se nježno počela okretati kao da zna šta slijedi. Davor se okrenuo prema meni kad sam ušla, uhvatio me i poljubio. Zadah mu je bio miks alkohola i mentol bombone koju je još uvijek imao u ustima. Zdrobio je bombonu, istovremeno povlačeći kopču na mojoj vjenčanici nakon koje je ona spala do gležnja. Bila sam u grudnjaku i gaćicama, moj stomak je dodirivao njegov, dok sam mu skidala odijelo. Ubrzo je i on ostao samo u gaćama. Razbijač je mnogo viši od mene, tako da je moj stomak došao u ravan sa okruglom izbočinom u njegovim gaćama i sa njegovim stomakom koji je bio uredno podšišan.

Stajali smo tako gledajući se u oči, po prvi put sa bračnim prstenjem na prstima. Držeći obje ruke na mom stomaku, rekao mi je da ću mu roditi mnogo sinova. “Obećavam”, rekla sam, ni ne sluteći koliko puta će me Razbijač napumpati i koliko puta ću se porađati u idućih deset godina. Raskopčao mi je grudnjak i počeo maziti moje sise pune mlijeka. Bradavice su mi bile ogromne zbog čega mi je čak bilo malo i neugodno. Gaćice su mi bile već mokre od napaljenosti. Spustila sam se na koljena i skinula mu gaće. Polu-ukrućena razbijačka gigantska kurčina je iskočila. Koliko god puta ga vidjela, svaki put me iznenadi. Strpala sam ga u usta i tu je rastao i rastao i rastao dok nije bio tvrd kao kamen. Ljubila sam ga, lizala, a suze su mi polako kretale na oči. Bojala sam se da ga stavim do kraja jer to redovno završi povraćanjem. Razbijač je zastenjao, a onda mi naredio da pređemo na krevet.

Legao je na leđa, a ja sam mu se zavukla između raširenih dlakavih nogu i opet stavila kurac u usta.

“Priđi”, naredio je.

Priša sam mu, on mi je strgao gaćice i naredio da se okrenem tako da mi liže pičku dok mu ja istovremeno pušim – poza 69. Uradila sam kako je zapovijedio. Pička mi se mijenjala u trudnoći, malo-pomalo pripremajući se da kad dođe vrijeme izbaci na svijet našeg sina. Razbijačev jezik je činio čuda, prvo mom nabubrlom klitorisu, a zatim ga je stavio unutra. Zaboravila sam na sve neugodnosti zbog toga što mi je stomak pritisnut uz Davorova muževna prsa. Suze su mi curile na oči od njegove tvrde kurčine koja je duboko prodirala u moje grlo, a pička se cijedila od orgazma koji me tresao zahvaljujući njegovom jeziku. Pljesnuo me po guzici, a onda mi naredio da legnem na leđa. Sa zadovoljstvom sam se okrenula i raširila noge. Uzeo je dva-tri jastuka i stavio mi ih ispod guzice. Namjestio je glavić i počeo ga grublje gurati i izvlačiti, ali samo glavić. Nadraživao mi je klitoris i odmah sam počela žestoko stenjati. Jednom rukom mi je milovao stomak.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Iskustvo
Iskustvo
Guest
10. svibnja 2021. 03:13

Uhhh, jeebeenoo!!! 😀

1
0
Ostavi svoj komentarx
()
x