RAZBIJAČ: Prva braćna noć kuronja i trudnica

Udala sam se u 28. sedmici trudnoće. Bukvalno deset sedmica je prošlo od mog pregleda na kojem je dr. Mladen potvrdio da je dr. Davor napravio sina, pa sam isti dan zaprošena. Bila je to i jedna od najneugodnijih sedmica u mom životu jer sam sa Davorom morala otići i svojim roditeljima a i njegovim, dok mi se stomak već fino primjećivao. Srećom, svi su to lijepo prihvatili, pogotovo Davorova porodica.

“Stomak ti dobro stoji”, rekao mi je Davorov brat Janko kad me vidio. Znala sam da će se njemu svidjeti. Vodila sam računa da se ne udebljam nigdje osim onoga gdje je neizbježno, a Davor me držao kao kap vode na dlanu. Naravno, osim kad me nemilosrdno jebavao.

U tih deset sedmica moj stomak je rastao, a i planirala sam svadbu, polagala kolokvije i ispite, sto čuda. Zajedno sa plodom u mom stomaku rasla je i moja napaljenost. Budila sam se noćima maštajući kako me brutalno jebu kurati muškarci poput Davora. Čak sam se i upišala u snu, pa smo se prepali da mi je vodenjak prerano pukao. Srećom, nije. Davor me najviše volio jebati misionarski dok mi pritom miluje stomak.

Doživljavala sam vrhunske orgazme i vrištala iz sveg glasa dok me Razbijačeva kita probadala, a naš plod pravio svoje prve pokrete u mojoj utrobi. “Jesi osjetio”, pitala sam Davora.

“Jesam, je li ovo prvi put da se pomjera?”.

“Jeste”, rekla sam, a Davor se nagnuo, poljubio mi stomak, a onda se nadvio i zažvalio me. Guzovima je ubrzao ritam i napunio moju trudnu, mokru pičku. Nije se iživljavao kao što je znao, već je odmjereno znao kako i koliko da zabode i ubode. I konačno, na dan našeg zimskog vjenčanja, nekako smo i to pregurali.

Ponoć je prošla, bilo je vrijeme za prvu bračnu noć. Bila sam malo nervozna. Jedna starija kuma sa Davorove strane mi je rekla, vidjevši moju nervozu, da se ne brinem jer nijedna žena u toj porodici nije ušla nevina u brak. Sve su ušle sa stomacima. Ni sama ne znam zašto sam bila nervozna. Nosila sam jednostavnu bijelu vjenčanicu, a po Davorovoj naredbi, haljina je posebno isticala moj poveći stomak.

“Ne želim da krijemo nešto prelijepo što smo napravili”, rekao je.

To je bio njegov jedini uslov, a oduševio se kad me na dan vjenčanja po prvi put vidio u haljini koja je itekako isticala stomak. Stavio je ruku na stomak i šapnuo mi “Jedva čekam da ti skinem vjenčanicu večeras”.

I tad, dok sam iz wc-a u našem bračnom apartmanu hodala u polumračnu sobu u kojoj je on stajao okrenut leđima, sad već beba u mom stomaku se nježno počela okretati kao da zna šta slijedi. Davor se okrenuo prema meni kad sam ušla, uhvatio me i poljubio. Zadah mu je bio miks alkohola i mentol bombone koju je još uvijek imao u ustima. Zdrobio je bombonu, istovremeno povlačeći kopču na mojoj vjenčanici nakon koje je ona spala do gležnja. Bila sam u grudnjaku i gaćicama, moj stomak je dodirivao njegov, dok sam mu skidala odijelo. Ubrzo je i on ostao samo u gaćama. Razbijač je mnogo viši od mene, tako da je moj stomak došao u ravan sa okruglom izbočinom u njegovim gaćama i sa njegovim stomakom koji je bio uredno podšišan.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Iskustvo
Iskustvo
Guest
10. svibnja 2021. 03:13

Uhhh, jeebeenoo!!! 😀

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx