Profesor i studentica

Upadljivo, bezobzirno, nasmijan zurio sam u Danin dekolte. Studentica, koja je odmah na prvoj godini napustila fakultet, nije gubila vrijeme i otišla je u svijet mode. Lijepo je zarađivala pozirajući za razne agencije, reklamirajući garderobu, šminku… Dana je izgledala kao prava porno-diva, ko je znao ne bi se začudio kada bi je vidio na nekom sajtu za odrasle. Jebozovan pogled, redovno našminkana na način koji je isticao njene krupne oči i senzualne usne, kosa uvijek dotjerana, nekada vezana u rep, nekada puštena. I sada, kao i uvijek, nije bila razgolićena, ali što god da je na njoj, prelijepa guza, fantastične noge dolazile su do izražaja.

Moja bivša studentica – I dio

„Ideš na neku svadbu?“ – provokativno sam je pitao, aludirajući na pantalone i sako koji su bili na njoj.

„Ne, idem kod Maje i Indy… A, vi? Niste mi rekli otkud vi ovdje?“

„Bio sam kod… Prijatelja!“ – pogledao sam joj u oči i lagano joj prstom sklonio listić koji je sa drveta pao na njeno rame.

Nije očekivala takav potez od mene. Zbunjivao ju je moj stav, to je bilo očigledno, ali to mi i jeste bio cilj, da je zbunim. Jer, uveliko se pričalo da se viđam sa Indy, i sa Majom. Bila je to javna tajna.

„Sjajno izgledaš… Nadam se da ćemo se ponovo vidjeti.“ – pružio sam joj ruku.

„Da… Hvala… Da, nadam se…“ – zamucala je i krenula u zgradu.

Stao sam i gledao za njom.’ Njena guza je prelijepa’, mislio sam u sebi. Prije nego što je otvorila vrata haustora, okrenula se, nasmijala i mahnula mi prstima. Namjerno sam ostao da vidi kako blejim u nju.

Promijenio sam se, više nisam bio isti. Fantastičan seks sa Indy i Majom i susret sa Danom odmah poslije toga, od finog i uljudnog profesora predanog nauci, napravio je, malo je reći nezajažljivu zvijer. Počeo sam surfati po sajtovima na kojima se šepure mlađe djevojke i žene, opušteniji bio u kontaktu sa studenticama, skoro svaku sam makar jednom „slučajno zagrlio“, spustio joj ruku na struk, u hodu, osmjehivao se i skidao ih pogledom. Neke su bile zbunjene mojim ponašanjem, neke otvoreno pokazivale da bi me rado imale u krevetu. Svi su primijetili da sam se promijenio, a i dekan koji me je upozorio da kasnim na predavanja i da još nisam zakazao ispitni rok. Budući da sam bio predan radu, nije bilo sankcija, ali polako sam počeo trošiti te kredite. Mlađe djevojke, to je ono što me počelo zanimati. Jeca me je redovno, ali nenametljivo, cimala, zvala… Kulturno sam je izbjegavao, uvijek ostavljajući prostor da joj se ponovo javim. Mlade, napaljene studentice, to je ono što sam htio.

Počeo sam se baviti i sportom, nije se više moglo desiti da dođem neobrijan na posao, parfemi, toaletne vode, izlasci u klubove u kojima se uz elektronsku muziku provode mlađe generacije… Drugi čovjek. Indy me je nekoliko puta zvala, ali nisam joj odgovarao. Na poslu sam, naravno, bio odmjeren, ali osjećala se bliskost među nama. Nije se bunila što joj ne odgovorama na pozive.

„Opušteno, profesore…“ – osmjehivala bi se kada bih joj se izvinjavao što joj se nisam javio „jer sam bio na sastanku“ i slično.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare