Please wait...

Moja buduća žena namjestila mi je buduću kumu

Moje ime je Boban imam 33 god, a sa svojom devojkom sam 4 godine u vezi. Veza nam je super i skoro smo rešili da stanemo na taj ludi kamen. Moja Ana je 7 godina mlađa od mene, ali ta razlika se bukvalno ne primećuje jer smo zaista ok par. Bar tako kažu naši prijatelji. Ana je plavušica sa lepim oblinama posebno grudima uvek doterana i sredjena. Mogu da kažem da nam je seks fenomenalan i posebno smo ponosni što smo otvoreni jedno prema drugom. Naime ta otvorenost je i dovela do ove priče i događaja.

Prosle zime smo pricali otvoreno o vernosti i o tome da li bi mogli sa drugim parom ili pojedincom. Pošto je Ana jako otvorena u pogledu seksa, došli smo do toga da bi i ona i ja voleli da se kresnemo sa nekim sa strane ali da o tome ispričamo jedno drugom, ili se bar unapred dogovorimo.

Te večeri smo tako maštajući i pričajući imali fenomanalan seks. Iskreno do pre nekoliko meseci ta ideja je malo pala u zaborav a mi ušli u kolotečinu života i posla u gradu. Međutim, Ana je stalno zapitkivala sa kime bi, da li bi neku njenu drugaricu ili moju i bukvalno je bila kao stenica uporna da sazna da li gledam ili zamišljam neku od njih.

Pošto je navaljivala rekao sam da bi rado bio sa njenom budućom kumom Jovanom i da bi voleo čak i zajedno da ih pojebem. Na to Ana je oduševljeno rekla

– Superrrr ja ću popričati sa kumom i srediti sve.

Tog treutka nisam znao šta da kažem jer sam bio malo iznenađen reakcijom aili mi je prijalo, a i iskreno mislio sam da je to opet neka od maštarija ili neka od naših prica i da će sve na tome ostati.

Nakon dva meseca od naših prica i dogovaranja kuma Jovana je zvala Anu i oduševljeno joj javila da je dobila 10 dana odmora i da dolazi u Beograd da obidje svoje i naravno da se vide. Kuma inače radi u Crnoj Gori u filijali jedne poznate banke.

Te večeri kada mi je Ana javila o dolasku užasno sam se unervozio. U nasem telefonsko razgovoru primetila je da nešto okolišam i rekla mi da se nije predomislila u vezi kume i da ce već sutra da se vide i da popričaju o svemu, a meni poručila da pazim da ne uprskam stvar.

Nakon dva dana od Jovaninog dolaska Anu nisam moga da vidim jer je bukvalno provodila svo vreme kod Jovane. Inače iako ne živimo zajedno zvanicno, Ana je kod mene preko cele nedelje,a vikendima kod svojih. Pošto sam vec počeo i malo da se nerviram zbog ne vidjanja pozvao sam je uveče. Naravno bila je kod Jovane, pricaju o nekim bitnim temama a ujedno se i dogovaraju o našoj svadbi, tako da me je i te večeri iskulirala za vidjenje. Kasnije mi se javila od kuće i izvinila što me je zapostavila.

Naravno jedva sam čekao deo price o Jovani. Pričale su i Jovani je bilo teško da prihvati da spava sa dečkom svoje kume, ali da joj je ideja blesava i da će me kao u šali imati u vidu. Nisam želeo da sve propadne i u sred Anine priče prekinuo je i rekao da ih sutra vodim na ručak i da javi Jovani.

Sutradan na poslu dobio sam poruku od Ane da je promenjen plan i da dodjem kod Jovane na ručak. Uhh jedva sam čekao 4h kraj posla i bukvalno se kolima sjurio do kume. Kada sam stigao ŠOK, iznenadjenje, Jovanu pamtim kao bucku sa velikim grudima, medjutim otvorila mi je crnka koja je bukvalno zračila lepotom i erotičnošću. Naravno bila je to naša kuma Jovana koja me je još sa vrata bukvalno izgrlila i izljubila. Seli smo da ručamo a ja oka nisam skidao sa nje. Bila je i sada sa nekim kilom viška u crnoj dugoj haljini, videlo se da nije nosila brus i sise su bukvalno mamaile moje poglede.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare