Sa susjedom krenula u nove lesbo avanture

Bila je zena, majka, domacica ali ne samo to, bila je mnogo vise, vise nego sto je bilo ko mogao pomisliti.Nije se puno trudila da bude primecena, ali bila je. Njene velike grudi i duga plava kosa nisu mogli ostaviti nikog ravnodusnim. Iako se nije cesto sminkala, daleko od toga da nije bila privlacna, naprotiv, njen prirodni izgled izmamljivao je mnoge uzdahe, ona je, bar kako je to svima izgledalo, bila veoma ravnodusna na njih. Ali da li je bilo tako ili je samo vesto krila svoja osecanja.

Bio je letnji suncan dan, ispratila je muza na posao, odvela decu u skolu, sredila neke stvari po kuci, i konacno dosla do svojih pet minuta. Ono u cemu je uzivala svaki put kada bi bila sama je da slobodno seta gola po stanu. Ucinila je to i ovaj put. Istusirala se, lupila glanc na svoju obrijanu picu, namazala se kremama i tako gola nastavila poslove po kuci. Leto je bilo toplo, cak pretoplo, a ovo ju je opustalo, hladilo i sto je najbitnije cinilo srecnom. Nije preterano obracala paznju da li ce je neko videti, te je cesto ostavljala razmaknute zavese i dignute roletne, kako je zivela na trecem spratu ipak je bila dostupna ocima prolaznika. Dok prolazi kraj prozora primecivala bi poglede slucajnih prolaznika, a ona bi nastavljala praveci se da ih ne primecuje. Mada bas i nije bilo tako, svaki uzvraceni pogled bi je dodatno uzbudjivao, i cinio da vatra u njoj pocne da gori. Ponekad bi cak izasla i na terasu, koja je, onako poluzatvorena, bila idealna za provokacije kakve je ona volela da pravi. Odjednom neko je zazvonio na vratima. Brzo je otrcala do njih i pogledala kroz spijunku. Bila je to  komsinica iz stana pored, koja se skoro doselila, tako da nije ni imala prilike upoznati je.

Pokrila se peskirom i otvorila vrata. Komsinica Ana je, iako nesto starija, bila veoma lepa zena, izrazenih oblina i mesnatih usana, koje su Ivani odmah zapale za oko. Bila je malo zatecena sto je zatice sa peskirom preko tela,  izvinjavala se sto dolazi u nevreme, ali Ivana ju je samo ohrabrivala i ubedjivala da udje. Sprovela ju je do dnevne sobe, i zamolila da sedne. Nije mogla a da ne primeti Anine poglede, koji su zarko zeleli da saznaju kako izgleda ispod tog peskira, koji je jedva prekrivao njene intimne delove. Primetila je to Ivana, zelela je biti pristojna a ipak i provocirati. Ipak ni Ana nije izgledala kao nevinasce, njene velike grudi kipele su iz majice na bretele, a ostre bradavice su se ocrtavale kroz nju. Ponudila ju je kafom i sokom, a zatim otisla doneti ih. Dok je kuvala kafu u kuhinji, bacala je pogled na Anu koja je sedela na velikom trosedu i posmatrala sa paznjom stvari u sobi. Sa paznjom je posmatrala, slike, knjige i ukrase koji su se nalazili na obliznjem ormaru. Uzevsi kafu u jednu a sok u drugu ruku Ivana je krenula ka njoj. Iako je izgledalo  slucajno, blagim pokretom tela Ivana je ucinila da peskir koji ju je prekrivao samo sklizne niz njeno telo.

Ana je bila zatecena, pre njom je stajala Ivana cije se obasjano telo i dalje caklilo od kremica kojim je predhodno namazala telo. Pred njenim ocima, bila je sveze izbrijana pica koja je vec pocela da bridi od uzbudjenja jer Ivana je znala sta je zelela i sta je planirala. Nije zelela da Ani bude neprijatno i krenula je da se smeje i pravi sale, ali nikako nije navlacila odecu na sebe. Otisla je po svoj sok, i gola sela pored Ane. Njoj je u pocetku bilo neprijatno, ali su ubrzo nastavile razgovor kao da se vec dugo znaju. Dok je Ana pricala, gde su sve ziveli ona i muz pre nego sto su se doselili u tu zgradu, Ivana ju je uhvatila za jednu  bretelu i lagano krenula da trlja, cineci da njenu prsti dodiruju Anine velike grudi. Iako se trudila da ne reaguje na to, veoma ju je zbunjivalo i dekoncentrisalo. Kada je zastala Ivana joj je strgla obe brele u stranu i Anine velike grudi su samo ispale. Gledala ih je pohotno i dodirivala svojim sakama, osetila je kako se Ana grci dok ona to radi, ali je ipak nastavljala nezno da je mazi. Spustila je svoju glavu i lagano jezikom oblizala obe bradavice, Ana je disala duboko, a ona joj se sve vise priblizavala i lizala grudi uzduz i popreko. Zatim je prstima presla od njenih grudi sve do usta, ubacila joj je dva prsta koja je Ana polizala sa velikim zadovoljstvom, tako mokre ih je lagano, dok Ana gleda, spustala niz dvoje telo, i na kraju ugurala duboko u svoju  nabreklu obrijanu picu. U tom trenutku Ana je samo skocila na nju i krenule su da se ljube. Nikada pre ni jedna od njih nije imala ovakvo iskustvo verovatno je zato osecaj za obe bio toliko jak.

   Anine mesnate usne su se ubrzo nasle na Ivaninim grudima, i vukle su i sisale a ona je samo ispustala glasne uzdahe. Bila je veoma halapljiva, znala je da se ovakva prilika retko pruza, a nije zelela da se Ivana u bilo kom trenutku predomisli i prekine, zelela je sto pre da dovede sebe i nju do vrhunca. Ivana je rukama gurala Aninu glavu nize sebi u krilo, i mesnate usne su zavrsile tamo gde ih je Ivana i zelela. Njen klitoris je bio usisavan, grickan i sisan sa takvim uzivanjem i upornoscu kakvu pre toga nikad nije osetila. Jezik je klizio oko njene pice i ulazio povremeno u nju, a ona se ritmicnim pokretima uvijala dajuci do znanja da zeli jos i da zeli dublje. Anini prsti su bili prepuni prstenja, sto je uzivanje dovelo na skroz novi nivo, a ona je to znala da iskoristi i gurala ih je jedan po jedan u picu koja je sada bila skroz nabubrela.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj


Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 35

Warning: Undefined array key "host" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 38