Žestok seks u četvero između dva bračna para sa razmjenom partnera

Ja i Nina smo već duže vrijeme u braku. Družimo se sa jednim bračnim parom koji je naših godina. Povremeno se posjećujemo ili zajedno izađemo na večeru ili piće.

Oni se zovu Tea i Marko. Svi smo u četvrtoj deceniji života, imamo dobre brakove, nešto smo postigli u životu i općenito smo zadovoljni. Zadovoljni smo svi osim Te-e koja se povjerila Nini kako Marko nije baš zainteresovan za seks, kako je stalno umoran i kako njoj fali tvrdog kurca. Čak joj je jednom Marko rekao kako bi najbolje bilo da nađe ljubavnika sa kojim bi povremeno zadovoljavala svoje seksualne potrebe. Pošto smo ja i Nina o svemu mogli otvoreno razgovarati počeli smo stvarati seksualnu maštariju kako se jebemo u troje sa Teom. To nas je oboje palilo i popravilo naš seks. 

Ali nije sve ostalo na mašti. Nina je našu maštariju ispričala Tei, a njoj se to jako svidjelo tako da smo ubrzo imali ostvarenje naše seksualne mašte.

Tea je bila u posjeti kod nas i Nina je započela da se igra sa mojim kurcem pred njom. Tea je spremno prihvatila igru i ubrzo smo svi troje završili u spavaćoj sobi. Jebao sam ih obje zajedno, uživajući u dvije prekrasne, još uvijek mlade žene željne tvrdog kurca.

Organizovali smo naše male sastanke tri do četiri puta mjesečno i svaki put bi bilo fantastično. Nina uopšte nije osjećala ljubomoru, znajući da je to samo tjelesni užitak, koji ne prijeti našem braku. Često je govorila na tu temu kako je život samo jedan i kako ga treba živjeti.

Te naše igrice u troje trajale su već nekih 6-7 mjeseci, ali meni grižnja savjesti nije dala mira, osjećao sam se loše zbog Teinog muža Marka. Predložio sam njima dvjema da i njega pokušamo uključiti. Nina nije baš bila za taj prijedlog , ali je na Teino i moje nagovaranje pristala. Dogovorili smo da dođu kod nas na večeru i da tada pokušamo.

Tog dana Nina je pripremila laganu večeru. Njih dvoje su došli oko osam sati. Družili smo se uz laganu muziku u pozadini, pijuckajući crno vino uz večeru.

Nakon večere Nina i Tea su otišle da operu suđe, a ja i Marko smo prešli u dnevnu sobu i razgovarali, nastavljaući nazdravljati crnim vinom.

Nakon petnaestak minuta, svjetla su se prigušila , a u sobu su ušle Tea i Nina obučene u lagane prozirne spavaćice. Rekle su nam da su se njih dvije nešto dogovorile i da nas dvojica treba da se opustimo i uživamo. Uz laganu muziku počele su da se njišu i izvode senzualan striptiz.

Ja i Marko gledali smo ih kao opčinjeni. Nina je prišla do mene i sjela mi u krilo lagano me mazeći rukama. Kurac mi je već bio dignut dok sam ih posmatrao kako plešu. 

Ona je to osjetila na svojim butinama i lagano je kliznula na pod raskopčavajući moje hlače i vadeći ga napolje. Klečeći ispred mene na podu počela je da puši moju batinu. Pogledao sam prema Marku i vidio da i Tea radi isto sa njegovim kurcem, trpajući ga sebi u usta. Samo sam zabacio glavu i uživao u prelijepom pušenju.

Ubrzo sam čuo prigušeno mrmljanje i pogledao u njihovom pravcu. Tea se nabijala na Markov kurac dok je on rukama obuhvatio njenu oblu guzu i pomagao joj.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj