Mama i sin u incest ljubavi – VI dio

Anđelka nije mogla videti svoju majku i oca. Sklonili su se sa prozora čim je Borko pobegao iz sobe, i pre nego što se ona okrenula prema prozoru. Nije videla nikoga napolju,ali njen sin verovatno jeste, pretpostavila je.

Nije bilo drugog razloga za njegovo ponašanje. Iz pičlke joj je curila pišaća,brada i usne su joj bile umazane sa slinom pomešanom zajedničkim sokovima, ustala se, i pokupila svoju odeću, još uvek pod dojmom Borkovog hitrog odlaska iz sobe, otišla je u kupatilo i napunila kadu vodom. Telo ju je pomalo bolelo, ali ugodno, dok se kupala. Bila je to tako dobra jebačina sa sinom ispred širom otvorenog prozora, ali bila bi i puno bolja da ih je neko video.

Omotala je peškir oko struka i sela za svoj ormarić za šminkanje kada je Borko ušao,na licu mu se videla zabrinutost.Prišao joj je iza leđa, a mama ga je videla u ogledalu.Stavio joj je ruke na ramena, a ona mu ih je spustila na sise svoje i stisnula mu dlanove.

– “Pa što si onako pobegao dušo?”pitala ga je.

– “Neko nas je gledao svo vreme mama,”rekao je sin.

Nešto ju je protreslo.”I šta je tu toliko loše, to je uzbudljivo.”

– “Mama, bili su to…”nije joj mogao reći.Sačekala je da završi,ali bilo je to sve što je rekao.

– “Pa, nadam se da je i njima bilo lepo kao i nama;”rekla je tihonaslanjajući glavu na njegov stomak,trljajući njegove ruke po svojim sisama, koje je on silovito gnječio da su ostajali tragovi prstiju na njenoj koži, a bradavice su joj bivale tvrđe.

– “Želiš li možda još pičke ponovo?”

Borko nije odgovarao,ali su mu oči sjajile, i jače joj je stiskao sise.”Mama, da smo samo bili malo pažljiviji.”

– “Zašto da budemo pažljiviji sine?”,cerila se Anđa perverzno.”Pa znaš da ja volim kada me neko vidi sa tvojim kurcem nabijenim u mene, u moja usta ili pičku rutavu ili…u moj šupak.”

Borko je usprkos strahu od toga što su ga baba i deda uhvatili ponovo osećao kako mu se kurac ukrućuje, i sa njim je dodirivao majčina ramena.

– “Pa kad si već tako se lepo ponudila..”nacerio se i on njoj u ogledalu.

– “Moj šupak želiš”pitala ga je, a oči su joj izgarale od želje.Borko je klimnuo glavom.”MMMMMmmmm,samo što pričamo od tome šupak mi pulsira od želje, kao da zna šta mu se sprema!”.

Mama je okrenula glavu prema sinu i poljubila ga malko iznad pojasa.”Odmah skidaj te jebene farmerice!”uzdahnula je Anđa.”Želim te golog odmah, tako da te mogu u potpunosti osetiti!”.

Borko, sa već jako tvrdim kurcem, spustio je hlače sa sebe, šutajući ih dalje od sebe, a majka se uspravila i stala kraj kreveta.Gledao je njeno okruglo, mlečno belo pozamašno  zrelo dupe, a jaja su mu oticala.Okrenula mu se leđima, natrćila, spustila sisama prema dole, a ruke povila unazad i njima raširila guzove, izlažući mu tako pulsirajući šupak, vrteći kukovima u požudnom nuđenju vlastitom detetu.”Evo ti ljubavi, ovde jedan šupak željno očekuje tvoj prelepi tvrdi kurac”.


Borko je prišao mami odozada,glavić trljajući o njen ulaz u dupe, osećajući vrelinu šupka i njenu kožu kako reaguje na dodir kurca.Anđa je uzdahnula od prvog kontakta i počela je da uvija guzicom.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj