Stvorena sam samo za seks – III dio

Jedva sam dočekala veče, da po četvrti put odem u Igorovu u sobu. Kada sam ušla sve je bilo uobičajeno, što znači da su svetla bila ugašena, a da me je Igor iščekivao sa nestrpljenjem. Oboje smo želeli da što pre počnemo. Nije bilo potrebe da gubimo vreme, pa smo se odmah bacili jedno drugom u zagrljaj.

Stvorena sam samo za seks – II dio

– «Večeras imam specijalno iznenađenje za tebe,» – rekao je Igor prekidajući ljubljenje. Izvadio je iz džepa i pokazao mi zapakovani kondom.
– «To je kondom,» rekla sam po malo zbunjena, jer u tome nije bilo ništa ne uobičajeno.
– «Da, ali nije običan. Ovo je kondom sa ispupčenjima. Poludećeš od njega, veruj mi,» – odgovorio mi je Igor. «Ali voleo bih da mi učiniš jednu uslugu,» – nastavio je on.
– «Šta?» – upitala sam, ne sumnjajući ništa i u napred spremna da mu ispunim svaku želju.
– «Želeo bih dok vodimo ljubav, a nosim ovaj kondom, da ti ruke budu vezane na leđima, a preko očiju povez.

Dodatno bi me palio taj tvoj bespomoćni položaj, a verujem da bi i ti osećala veće uzbuđenje,» – rekao je on.
Pristala sam posle kraćeg razmišljanja. Pomislila sam u sebi, «Što da ne, biće to još jedno novo iskustvo,» – ali sam se istovremeno zapitala koliko ću još moći da izdržim u ovom tempu, svakodnevnog napornog treniranja i noćnog seksa.

Svukao mi je oskudnu odeću koju sam na sebi imala, vezao mi ruke iza leđa i stavio povez preko očiju, a zatim sam legla na krevet. Raširio mi je noge i počeo da mi liže napaljenu picu. Ubrzo sam bila van sebe i željna njegovog kurca, ali je on želeo prvo malo pušenja. Klekla sam pored kreveta dok je on sedeo i rukama mi naveo glavu do glavića. Pušila sam mu podižući i spuštajući glavu, i čitavo telo gore-dole, gutajući mu skoro ceo ud. Kako nije želeo da utroši kondom prebrzim svršavanjem, pušila sam mu dok mi usta nije napunio spermom. Veći deo sam progutala, a ostatak mi se nalazio po licu, ali zbog vezanih ruku nisam mogla da se obrišem. Posle toga je tražio da nastavim sa pušenjem dok mu se kurac nije ponovo ukrutio. Tada je bio spreman da me dugo tuca specijalnim kondomom, a da ne svrši.
Ponovo sam ležala na leđima, na krevetu, uhvatio me je za gležnjeve i natakao. Stvarno je bilo kako je obećao, ispupčenja su činila svoje i vrlo brzo me naterala da izgubim razum. Bilo mi je toliko dobro da više nisam mogla da izdržim, htela sam prosto da eksplodiram, a on me je pumpao bez milosti. Govorila sam ne znam ni sama šta, molila sam ga da prestane, a već u sledećem trenutku tražila da me rasturi. Nalazila sam se u magnovenju. Nisam ni osetila trenutak kada su moje telo počele da dodiruju, osim njegovih, još neke ruke. Uz glasno vrištanje doživela sam jak orgazam i tek posle toga, kada sam se malo pribrala, osetila sam da moje sise dodiruju nečiji prsti.

Upitala sam šta se događa, a kao odgovor na kratko su mi skinuli povez sa očiju. Sa obe strane kreveta stajala su dva momka iz muške ekipe. Nisam sto posto bila sigurna koja dvojica, ali sam pretpostavljala. Jednom rukom su mi mesili sise, a drugom su drkali svoje kurčeve. Treći mi je bio iznad glave, a njegov kurac se nalazio na oko dvadesetak centimetara od mojih očiju. On mi je i skinuo povez, da bi ga zatim odmah i vratio na moje oči. Zatim je počeo glavićem svog uda da mi prelazi preko lica, a sve ovo vreme Igor nije prestajao da me puni.
U tom trenutku mi se vratio osećaj koji sam imala kada me je Igor napastvovao u svlačionici. Bila sam potpuno napaljena i željna tucanja, ali istovremeno i besna jer sam ponovo prevarena i bila potpuno bespomoćna. Bes je bio toliki da sam osećala kako mi celo telo gori, ali odlučila sam da ipak ništa ne govorim, jer i onako ne bi pomoglo, već da stoički podnesem sve ono što su namerili da mi rade. Sa druge strane ono što mi je radio Igor, tucajući me pomoću kondoma sa ispupčenjima, dovodilo me je do ludila i bilo je jače od moje volje. Zato ni danas nisam sigurna šta je presudilo da im se predam.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx