Sex sa profesoricom za ocjenu

Ja sam ucenik gimnazije 4 razred imam odlicne ocjene ali mi fizika neide imao sam 2 fiziku profesorica mi je rekla da dodjem da ce me pitati u petak za tri.

Kada sam dosao u petak skola je bila prazna otisao sam u ucionicu tamo me je cekala, ona na sebi je imala  bjelu kosulju i plavu suknju.

Ja sam sjeo u prvu klupu rekla mi je da cemo odrzati dva casa prvi ce mi objasnjavati a drugi ce me pitati.

Kada smo poceli ona je nesto objasnjavala na tabli ja sam se napalio i prisao joj sa ledza i uhvatio je za sise ona je sklonula ruke i rekla da sjednem i da to vise ne ponavljam.

Nakon toga sam sjeo i izvadio kurac i poceo drkati kada je primjetila gledala je u moj veliki kurac jedno vrijeme i rekla da ga stavim u pantalone.

Sacekao sam par minuta tada sam ga izvadio priso joj sa ledza i poceo je dirat kurcem po straznjici uhvatio sam je za sise i skinuo joj haljinu, ona se okrenula sagnula se i pocela ga pusiti prvo je lizala glavic,a  onda ga je stavljala cijeloga u usta, ja sam svrsio

Nakon toga je ustala i skinula kosulju nije imala grudnjaka sise su joj izletile, ja sam joj lizo sise a nakon toga noge i picku, zatim sam joj ga stavio u nju,  toliko se derala srecom pa je skola bila prazna mjenjali smo poze na kraju je skakala po mome kurcu, ja sam reko da cu svrsiti ona je nastavljala skakati i napunio sam je spermom.

Kada sam je pito zasto nije sisla rekla je da nemoze vise imati djece da je bilo komplikacija kod rodena njenog treceg djeteta.Rekla je da nikada nije imala bolji sex u zivotu.I fizika mi je bila na kraju pet.

Nakon ovog smo imali redovan sex kod nje kuci ili u njenim kolima a nekada i u hotelu.

Ako zelite cuti kako je bilo u hotelu, autu ili kod nje kuci napisite komentar.

Autor: JukA

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Mostar
Mostar
Guest
3. ožujka 2023. 15:59

Ostatak

1
0
Ostavi svoj komentarx