Sex sa strinom – Istinita priča

– Istinita priča

Tada sam imao 20 godina i vraćao se kući iz vojske. Razmišljao sam tako o mnogim ženama ali najviše o svojoj strini Žani. prisjećao sam se koliko sam ju puta samo mogao pojebat a nikad nisam .. Stvarno je bomba 1. 70m visoka , velikih sisa, savršene guze a sto je od svega tada je imala 35 godina.

Prisjetih se.. Bili smo u svatima vozio sam ju kući i činila je sve da ju pojebem rekla mi je :

– Ante zar ne vidiš kako sam vruća sva sam se priznojila.

Skinula je grudnjak i su joj izletile Vanka još je svoju lijevu nogu stavila na moj kurac i rekla mi da polako vozim, no bio sam previše pijan toliko da ju nisam uspio iskoristit .. 

Sutra sam otišao za Požegu služiti vojni rok. Nakon 4 mjeseca obuke nisam ništa jebavao, a i malo sam drkao . kada sam izašao prvo sam nazvao strinu i pitao da li je striko došao iz Njemačke , rekla je da nije ali da dolazi za 5 dana. Pozurio sam k njoj.

Kada sam došao kod nje bilo je 22:00 Sjedila je na kauču, preko sebe je imala samo nekakav plašt ispod kojeg su virile samo njene lijepe noge . Odmah se ustala poljubila me dva puta u obraz, dok smo stajali na sred kuće tako zagrljeni i zbunjeno se gledali poviče:

– sada si pravi sada te mogu poljubiti u usta , trajalo je to nekih 2 sekunde, a onda tiho reče , a svojoj strini nisi ništa donio za a ?

Privukao sam je ponovno sebi izvadio kurac i zaronio ga ispod njenog plašta i gledavši u njene nabujale sise kažem joj

– evo ti poklon. 

Malo je bila izvan sebe jecala je ali se nije otimala tako sam znao da želi to . Talo zagrljeni gledali smo se oči u oči, spustila je ruku i zgrabila moj kurac , počeo sam ju luđački ljubiti po vratu po sisama onda mi se otrgnula iz zagrljaja i klekla na pod .

– Puši mi ga hajde znam koliko to želiš

uzela ga je s obe ruke počela navlačit, gutala ga je kao profesionalka.

– ahh Ante zlato moje kako je samo lijep i velik , želim ga u pičkici obećaj mi da ga nećeš vadit cijelu noć jebi svoju strinu znan da to želiš .

Skinula je plašt počela je jednom rukom tresti sise onda maziti svoju napaljenu pičku.. ustala je otišla po zalijepila ga na pod i rekla daj još malo da ti popuši . Njena pička progutala je veliki Vibrator od 25 cm lagano se nabijala na njega i u isto vrijeme mi lizala glavić. 

– Ahhh ahh uhhh Ante velik ti je skoro kao i Vibrator rekao sam joj 5-6cm je manji ,

zgrabio sam ju bacio na fotelju okrenula mi je svoju guzu ( style) zaronio sam joj ga u piću ..

– Ahhh ahh Ante polako boli me Ahhh ahhhhhh uhhhh toooo jebi svoju strinu želim ga u sebi Ahhhhhhhh

uvila se počeo sam ju ljubiti po vratu i jebavat luđački primio sam ju za sise i tako nabijao jedno vrijeme izvadio sam ga Vanja malo je falilo da svršio u nju. Rekao sam joj da sam bio blizu kaže

– ako bas želiš svrsi mi u guzu kasnije ..

podlegao sam ju ispod sebe i ponovno ušao u nju slijedila je druga runda.

– Ahhh srećo moja too ahhhh jače jače jače ahhhhh jebi me razvali me ahhhh ne vadi ga ahhhhh ahhhh

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Eldin
Eldin
Guest
3. ožujka 2023. 17:54

Onda si oplodio strinu i prijateljicu od strine.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx