Tajnica: Šefe jel Vas boli samo gornja glava ili je problem i u onoj doljnjoj

Tajnica: Šefe jel Vas boli samo gornja glava ili je problem i u onoj doljnjoj

Bio je težak kišni dan, kasna jesen, sve mokro i vlažno, a meni se nije dalo niti ustajat taj dan, a kamoli ići na posao. Ali morao sam. Bio sam direktor jedne firme, te sam imao neke sastanke, srećom sve kod mene u uredu.

Nazvao sam tajnicu da joj kažem da imam još nešto za obaviti, te da ću kasniti u ured, a ona mi je rekla da se i poslovni partner zadržao, te da će doći tek oko 12 sati. 

Meni je odgovaralo, pa sam se odlučio vratiti u krevet na barem još sat vremena. No to je bilo skoro dva sata, pa sam se brzinski otuširao i spremio, a onda odvezao u firmu. Vidio sam da imam još sat i pol do sastanka, pa sam nabrzaka riješio tekuće stvari i pozvao tajnicu da se pripremim za sastanak.

Moja tajnica je inače bila jedna mlada i jako sposobna cura koja je završila fakultet, ali nije mogla naći posao u struci, a zbog njene komunikativnosti i čvrstog stava mi se i svidjela, te sam joj dao posao prije dvije godine kao mojoj tajnici. I radila je taj posao prokleto dobro. 

Dok je stajala uz mene osjećao sam njen parfem i jedva bio svjestan onoga što mi govori. Pogledavao sam ju poskrivečki i po prvi put shvatio da je jako sexy. Uska plava haljina je isticala njene obline, koje nije mogla sakriti, ali nije bila punašna već jako vitka, sa oblinama na pravim mjestima. Duga plava kosa je bila raspuštena i davala joj neki ozbiljan izraz lica, iako se ono smješkalo. Trgnuo sam se i napokon se skoncentrirao na ono što mi je Tea govorila. 

U to su stigli poslovni partneri, pa smo počeli sastanak, a onda sam otišao i na ručak sa njima. Vani je još bilo ono usrano vrijeme, pa sam Tei rekao da ću se vratiti. 

Bilo je prošlo 15 sati kad sam stigao u ured, a većina je već otišla. Glava me je razbijala, te sam ušao u ured zavalio se u svoju stolicu i stavio noge na stol. Prije toga sam navukao zavjese na prozorima i bio sam u nekom polumraku. Čulo se lagao kucanje i ušla je Tea:

– Šefe, jel sve u redu? -bilo je neke zabrinutosti u njenom glasu, ali možda je to glavobolja izvrtala stanje stvari. 

– Je.. . -promrmljao sam- .. ali me glava rastura.. .. 

– Odmah dolazim -rekla je i izašla, a vratila se za minutu sa čašom vode i pružila mi ju zajedno sa nekom tabletom- Ovo vam je dobro za glavobolju. 

Popio sam tabletu i bilo mi je malo bolje već od same hladne vode, a onda sam se iznenadio totalno. Tea je stala iza mene i počela mi masirati sljepoočnice, te se spustila rukama do vrata. Malo sam se ukočio, ali sam se onda i opustio, jer sam se osjećao fenomenalno.

Zatim mi je povukla glavu na natrag i naslonila ju na sebe, te mi počela masirati čelo i lice. Ne bi bilo ništa neobično da mi se glava nije našla između njene dvije sise i da nisam osjećao njen prsluk na svom vratu. Bilo mi je malo neugodno, ali i jako napaljujuće, a to se uskoro vidjelo i na mojim hlačama jer je izbočina postala očita. Tea nije prestajala sa masiranjem, a potvrdu da je vidjela moju erekciju dobio sam sljedečeg trenutka kad je rekla:

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx