Sine nemoj prestajati, pomozi mi, idi do kraja

Odrastao sam u jednom lijepom selu u Bosni. Do braka sam živio u petočlanoj porodici, sa ocem, majkom i dvije sestre blizankinje, šest godina mlađe od mene. Moj otac Mirko bio je majstor metalske struke. Tih osamdestih godina često je bivao po terenu po bosanskim planinama, radeći repetitore za vojsku i pošte. Završio sam gimnaziju i razmišljao o fakultetu. Moja majka Bojana bila je tad zrela četrdesetdvogodišnja žena. Vrijedna, domaćica, stub kuće. Bila je jako lijepa. Dugu crnu kosu vezala je preko dana, imala je lijep stas, sa malo većim grudima u odnosu na svojih 60 kilograma težine. Otac je bio vrijedan, ali prijek čovjek. Volio je popiti i tad bi nastajale nevolje. Znao sam da uvijek ima drugu ženu, nebrojeno puta sam čuo svađu u roditeljskoj sobi, majka je često plakala, danima je skrivala modrice ispod oka. No, uvijek su probleme gladili u krevetu. Oboje su bili vatreni, pogotovo majka, koja je glasno svršavala, budeći u meni nemir.

Tog juna otac je bio tri sedmice na terenu u blizini Bihaća. Petak je popodne, majka ga se nadala. Pospremila je kuću, napravila dobar ručak,navukla novu posteljinu,sve je blistalo. Oko 8 naveče naišao je kombi sa radnicima iz očeve firme. Izašao je tatin drugar i rekao majci da je otac ostao da dežura pored tehnike i alata. Donio je torbu sa njegovim prljavim vešom i malo para. I majka i ja smo znali da to nije to. Znali smo da je otac ostao preko vikenda kod jedne žene u selu, kojoj je muž godinama u Njemačkoj. Primijetio sam suze u majčinim očima, pomiješane sa razočarenjem i bijesom. I taj očev drugar gledao ju je pohlepno, čak joj je tiho rekao, Bojana, tu sam, ako ti šta treba pomoći samo mi reci. Majka je samo odmahnula rukom i ponosno rekla, ne treba mi ništa, navratite samo kad pođete da vam dam Mirkovu čistu garderobu.
Noć je odmicala, a ni meni ni majci nije bilo do spavnja. Onako u šorcu gledao sam na tv neku emisiju, tek da sam tu. Sestre blizankinje su uveliko spavale. Majka je otišla u svoju sobu i raspremila se za spavanje. U njihovu, roditeljsku sobu ulazilo se ne iz hodnika, već iz dnevne sobe. Prošlo je 11 čuo sam da majka ne spava. Odškrinuo sam vrata i ušao kod nje. Plakala je tiho, osjetio sam to. Zagrlio sam je i poljubio i rekao joj, nemoj plakati,šta možeš. Poljubila me i rekla sine nemoj se ti opterećivati našim problemima, idi spavaj. Ne mogu majko, odgovorio sam i vratio se u dnevnu sobu da gledam tv.

Nakon desetak minuta iz sobe je izašla majka. Svjetlo u boravku bilo je ugašeno,prostoriju je obasjavao samo tv ekran. Majka je bila u podužoj spavaćici, ispod koje nije imala ništa. Otišla je do toaleta. Kad se vraćala jasno su se vidjele lijepe nabrekle grudi i crni veliki trokut. Prošla je pored mene u svoju sobu, pomilovavši me po kosi. Okrenuo sam se za njom i primijetio lijepu, kao izvajanu guzu. Znao sam da je željna seksa, da je čekala nestrpljivo oca, da je razočarana i povrijeđena. Osjetio sam da mi kurac raste u gaćama, bilo mi je krivo i nejasno zašto osjećam takvu reakciju.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
zoran1980
zoran1980
Guest
6. prosinca 2019. 06:47

Dobra

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx