Zadovolji me molim te,kad bivši muž nije znao

Dragana je crnka, jako razvijena sa ogromnim tvrdim sisama. Udala se rano, rodila troje djece i prepustila svakodnevnim obavezama u domaćinstvu. Ima 40 godina i još uvijek je žena, za kojom se okreću mnogi muškarci. Redovno oblači majice sa dubokim dekloteom , ne štedeći da pokaže svoje lijepe, velike čvrste grudi. Čak joj i bradavice uvijek probijaju, bez obzira kakav grudnjak nosi.

Posljednjih mjeseci Dragani ne ide dobro u braku. Stalno se, kako mi je priznala, svađa sa suprugom Milivojem, koji ne voli raditi i stalno se pravda izgovorom da je kriza i da nema posla.

Nedavno sam došao kući na selo, i zatekao Draganu u roditeljskoj kući. Pozvala me na kafu i rekla da je otišla od Milivoja, da je nezadovoljna i da joj brak ne funkcioniše. Rekla mi je da bi trebala otići i do opštine po rodni list, jer namjerava da otputuje u Sloveniju. Odvezao sam je, a potom smo sjeli u baštu jednog kafića i ispijali kafu.

Kao djeca dok smo se igrali skrivanja Dragana se često prislanjala uza me, a jednom prilikom mi je stavila ruku u džep i napipala dignut glavić. Samo se nasmijala, ali to smo tad oboje shvatili kao igru.

-Dragana, znam da si godinama u braku, da imate troje djece i volio bih da prvaziđete sve probleme. Doduše, začudio sam se kad si se udala za Milivoja, jer ti si i tada a i sada neuporedivo fizički bolja od njega. Ali šta je tu je.
Tad mi se Dragana otvorila i priznala da joj je on bio prvi muškarac, da je rano zatrudnila i da se zbog toga udala.
-Brak nam odavno ne funkcioniše. Osim što ništa ne privređuje, Milivoje je gotovo digao ruke i od mene. Ne pamtim kada nam je bilo lijepo. Znam da nema drugu ženu, drugim riječima postao je nezainteresovan i često nemoćan, priznala mi je, pocrvenivši u licu.
-Dragana i taj problem možeš prevazići. Okreni se malo oko sebe, pronađi nekakv posao, nađi sebi nadopunu za Milivojevu nemoć, sačuvaj porodicu, savjetovao sam joj. Nasmijala se i rekla da sam u pravu.

Krenuli smo kući. Pred očima su mi bile njene jake, obnažene noge, sise, koje kipe iz grudnjaka i oči koje su bile gladne ljubavi i muškarca. Namjerno sam joj zapinjao za nogu dok sam prebacivao brzine. Predložio sam joj da još negdje svratimo na piće.

-ja sada imam vremena na pretek. Sve zavisi od tebe, rekla je.

Odvezao sam je do motela, u koji često svraćam. Prišao sam recepcionarui diskretno zatražio sobu za odmor. Otišli smo na prvi sprat, ušli u sobu i odmah se počastili pićem iz sobnog bara. Bacio sam se leđima na krevet i rekao – Dragana, opusti se, zaboravi na trenutak sve probleme.

-Hoću , rekla je, ali prvo moram u toalet. Otišla je, čuo sam kako piški, a potom šuštanje vode. Znao sam da se tušira, da je svjesna šta je očekuje. Kurac mi je pulsirao, željan zabranjenog mesa.
Izašla je ogrnuta u bade mantil i rekla baš ti hvala za ovaj potez. Treba mi odmor i mini karantin.
Dok je šetala do mini bara odvezao sam joj kaiš od mantila. Bijela tkanina se raširila, ispred mene sjevnuše ogromne sise i lijepa crna čupava pička. U životu takvu pičku nisam vidio. Ne čekajući ni trenutka prišao sam joj, stavio joj ruku na guzu, a drugom počeo mjesiti sise. Dragana nije čekala ni čas, prihvatila je ponuđeno i u istoj sekundi mi pošla rukom ka šlicu. Oslobodila je moju debelu kurčinu i rekla e to je ono što mi sve ove godine nedostaje. Pamtim ga još kao djevojčica dok smo se igrali iza djedovog sijena i mnogo puta sam ga zamišljala dok sam radila ono sa Milivojem.
Kleknuo sam i počeo joj ljubitirosnu čupavicu. Obuhvatila mi je ruku dlanovima i nabijala mi lice jako u svoje međunožje. Legli smo i prihvatili se svako svoga posla. Lizao sam joj vrelu pičku, a Dragana mi je jezikom obrađivala glavić. Bila je već tada jako glasna, znao sa da je vrela i glasna jebačica. Prešao sam joj na grudi, a potom stavio ukrućeni kurac između ogromnih sisa i počeo ga navlačiti sve do vrata. Onda sam joj zadigao već raširene noge i malo žešće ušao sve do jaja. Uslijedilo je još desetak žešćih uboda i onda nježno nabijanje i istraživanje vrele sestrine pičke.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx