Trojka sa mužem i mužem moje sestre

Bila je jesen, u goste mi je došla sestra sa svojim mužem. Stanovali su u jednom malom mestu u unutrašnjosti, i vec smo se duže vreme dogovarali da dodju kod nas u Beograd, na par dana. Zet je imao neke službene obaveze u Beogradu, pa su iskoristili priliku da nas posete.

Prvi dan smo proveli šetajuci se po Kalemegdanu i centru grada. Pošto je Dejan bio odsutan, ja sam preuzela ulogu domacina.  Uvece smo otišli na veceru u jedan lep restoran. Ujutro nas je probudio mobilni telefon moje sestre. Zvao je sestrin gazda, morala je hitno da se vrati na posao. Pošto zet nije završio posao zbog koga je došao, odlucili su da sestra ode, a da zet ostane. Ok nece ti biti dosadno, Deki se danas vraca pa cete vas dvojica malo da se družite, rekla sam Zoranu. Ma obrati ti pažnju na njih, nemoj da zabrljaju nešto, dodala je moja sestra, ništa ne brini pod mojom su kontrolom, rekoh. Deki je stigao popodne, iako umoran potrudio se da bude dobar domacin. Odveli smo našeg gosta u kafic koji inace posecujemo i tamo proveli lepo vece u prici i zezanju.

Negde oko ponoci stigli smo kuci. Zoran nam je poželeo laku noc i otišao u spavacu sobu. Inace ludom idejom nekog arhitekte, spavacu sobu I dnevni boravak spaja prozor koji nicemu ne služi, na koji sam ja stavila zavesicu, pre svega zbog intime spavace sobe. Ja i Deki smo se tuširali zajedno, ljubeci se nežno. Sagla sam se iI stavila njegov kurac u usta, nisam ga osetila dva dana, a kao da je cela vecnost prošla, želela sam ga, bila sam jako napaljena. Gurala sam ga do kraja u usta, pohotno i divlje, a Deki je pocinjao da stenje. Uhvatio me za glavu I digao me gore, ljubeci me po vratu I mazeci moju ribicu šapnuo mi je na uvo, ložiš se kad se tucamo a neko je tu zar ne? Ma ne rekla sam, ložim se jer te nisam osetila dva dana, a bila je to istina, uvek me uzbudjivala mogucnost da ce nas neko videti, ma daj rekla sam, pa on spava uveliko, a i zet mi je, ne misliš valjda… Samo pitam rece on, veceras nije skidao pogled sa tvoje guze kad god si ustala one te otpratio pogledom, ma ne lupaj, hajdemo u krevet rekla sam.

Obukli smo bade mantile i otišli do kreveta. Deki je odmah krenuo u akciju, položio me na krevet odvezao pojas na mantilu, i poceo da me liže od stopala, preko bedara, do ribice. Cekaj daj da se pokrijemo da nas Zoran ne vidi, ma nezezaj on sigurno spava rece Deki, samo ti uživaj. Zatvorila sam oci i uživala dok mi je njegov jezik prelazio preko klitorisa i ribice i završavao u guzi. Lizao me je, a ja sam izdizala kukove i rukom mu gurala glavu ka ribici. U jednom momentu otvorila sam oci, pogled mi je pao na prozor, ucinilo mi se da se zavesa pomerila, to me je uzbudilo do kraja. rekla sam jebi me, jebi me odmah, molim te. Deki je klekao izmedju mojih nogu i prislonio svoj kurac uz moju ribicu, rukama sam ga uzela za kukove i povukla ka sebi. Ušao je u mene, ispunio me do kraja, bio je jako tvrd i vruc. Izdizala sam kukove, nabijajuci se na kurac, kao da sam podivljala, svršila sam uz vrisak. Hajde sad mi sedi na kurac, rece Deki, legajuci na ledja, Opkoracila sam ga i lagano rukom uvela njegov kurac u moju ribicu. Nabila sam se polako, a onda sve jace i jace pocela da mešam kukovima. Pogledala sam ka prozoru, ucinilo mi se da neko stoji iza zavese, nabijala sam se sve jace i jace, Deki je dahtao i u jednom momentu je rekao gotov sam, digla sam se i uzela sam njegov kurac u usta, on je svršavao pulsirajuci u mojim ustima, napunio mi je usta spermom, zagrcnula sam se gutajuci je. Pogledala sam ka prozoru, nije bilo ni traga necijeg prisustva, sigurno sam umislila, rekla sam u sebi i legla onako gola da spavam.

Osetila sam jezik medju svojim prsticima na nogama, Nemoj Deki videce nas Zoran, rekla sam, otvorila sam oci onako snena i videla da je jutro, ponovo sam ih zatvorila uz reci ti nisi normalan. Jezikom je lagano klizio po mom listu dok mi je rukama nežno širio noge, došao je do ribice koja je vec bila mokra od uzbudjenja, lizao mi je klitoris, istovremeno mi gurajuci prst u ribicu. Prijalo mi je jutarnje lizanje, pocela sam da izdižem kukove, uhvatila sam ga rukom za glavu, ali to nije bila Dejanova glava i onda šokirana otvorila oci to je bio Zoran. Dejan je naravno bio na poslu, šta to radim pitala sam se. Gurala sam njegovu glavu od sebe ali on nije prestajao da me liže, izgubila sam snagu u rukama, zadovoljstvo je pobedilo bes, prepustila sam se njegovom divnom jeziku. Krenuo je jezikom ka gore, olizao mi je grudi, bradavice su mi bile kao kamen, došao je do vrata, jezikom je kliznuo do uveta, gledao sam vas nocas rekao mi je tiho. Ova recenica me je sludela skroz, rukom sam tražila njegov kurac, uhvatila sam ga i mazila, gledao sam te kako pušiš, kako se tucaš, kako jašeš ne kurcu, bio sam uzbudjen kao nikad, a ono gutanje. . .

Daj mi ga u usta, rekla sam.

Izdigao se, a ja sam strpala njegov kurac u usta, kurac koji jebe moju sestru je kod mene u ustima, tvrd i veliki, pomisao na to me je još više uzbudila, hocu da te tucam, rekao je, bez reci sam legla na leda i raširila noge, ušao je nežno u mene, gurnuo ga je do kraja, izdigla sam kukove da ga potpuno osetim, zadovoljstvo je bilo maksimalno. Gurao ga je sve jace i jace, moji kukovi su radili kao mašina, sokovi iz moje ribice su tekli kao reka, stiskao je moje sise grubo, a onda sam svršila, sve mi se okrenulo naopacke, bio je to pravi udar zadovoljstva. Posle samo par sekundi poceo je da prska po meni, po stomaku, grudima, sva sam bila prekrivena spermom. Pao je pored mene iscrpljen.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Mario
Mario
22. siječnja 2021. 20:10

Odlicna kombinacija, mogao bih i ja ovo dogovoriti sa mojom zenicom. Zet nam je bas solidan covek.