Sunce Čije Zrake Svijetle Samo U Jednom Smjeru – 10. Dio

„I to doslovno u pičku materinu.” – ponovio je Armin vidno uzrujan. Brigita je odmah sjela kraj njega i zagrlila ga. Prema njegovoj reakciji bilo joj je jasno kakav je DNK rezultat.
Brigita: -”Ništa ti nisi kriv, nemaš razloga za brigu.”
Armin: -”Ali koji kurac one glume, kakvu to igru igraju? Kako mi je dopustila da ju jebem ako zna da mi je mama? Zašto je Erica glumila da mi je ona mama?”
Brigita: -”Otkrit ćemo i to. Nemoj se previše zamarati.”


Uspjela ga je nekako smiriti, pa je on nastavio u mirnijem tonu: -”Ali znaš da sam prema njoj osjetio nešto posebno čim smo se sreli prvi puta. Ma zapravo stalno je bilo nešto posebno, čim smo se upoznali na Tinderu.”
Brigita: -”Nemamo šta čekati. Idemo tamo suočiti se sa njima. Dobro da je petak danas. Odmah krećemo, pa stignemo nešto i odspavati tamo. Putem ću rezervirati hotel.”
Armin: -”A kako misliš da idemo?”
Brigita: -”Pa autom, znaš da se ja ne vozim javnim sredstvima. Stignemo tamo po noći u sutra ih iznenadimo. Ništa im ne govori, ponašaj se kao da je sve normalno.”
Armin: -”Ok, onda se idem spremiti.”
Brigita: -”Stat ćemo kod mene samo da uzmem nešto robe.”


Stigli su brže od očekivanog. Već u 3 ujutro bili su u hotelu. Čim su ušli u sobu Brigita je najprije gledala svaki kutak sobe a onda pregledala krevet i posteljinu, te rekla: -”Nisam baš sigurna da ću moći spavati tu.”
Armin: -”Ma ja se kladim da hoćeš, zapravo prilično sam siguran da hoćeš. Pogotovo ako budeš gola spavala.”
Brigita: -”Čisto sumnjam da ćemo spavati ako budem gola.”


Nakon tuširanja oboje su legli u krevet goli.
Armin: -”Znači ono jučer ti je pomoglo?”
Brigita: -”Pa očito je. Mislim da sam spremna pokušati seks na način kako to ljudi inače rade, mislim kao par.”
Armin: -”Hah, parovi se pokriju dekicom, on legne na nju, malo se ljube pa kad njemu dopizdi ljubljenje, samo joj ugura kurac i jebe par minuta dok ne svrši.”
Brigita: -”Ha ha, dobro nije valjda baš tako ha ha.”
Armin: -”Evo sad ću ti pokazati.”


Nježno je legao na nju i počeo ju je ljubiti. Forsirao je ljubljenje u usta jer ona nije u tome imala iskustva. Pomno je pratio kako njeno tijelo reagira a ona je prilično dobro savladavala igru jezicima. Ruke su mu bile svuda po njoj koliko je to moguće u tom položaju. Mrdala je sve više a on je prstima provjerio stanje njezine pičkice. Kad je zaključio da je dovoljno napaljena, nježno joj ga je ugurao. Bio je strpljiv sa jebanjem i prilagođavao je brzinu i način prodiranja u pičku prema tome kako bi ona reagirala. Pratio je njeno disanje i pokrete pa onda postepeno ubrzavao sve dok nije dosegao nekakvu optimalnu brzinu jebanja. Nisu mijenjali poze a on je pričekao da ona svrši i onda istresao spermu po njezinom stomaku. Ustao se i uzeo ručnik.


Brigita: -”Vidiš možda ipak mogu biti cura.”
Armin: -”Misliš moja cura.”
Brigita: -”Mislim općenito nečija cura.”
Armin: -”Kad se odlučiš, nadam se da ćeš mi javiti prvome.”
Brigita se nasmijala. Još su malo ležali i onda zaspali.


Spavali su dugo. Brigiti je ovo bilo prvi puta da je spavala s nekim u istom krevetu ali i prvi puta da je spavala u bilo koje drugom krevetu osim njezinom. Armin se je odmah našalio da bi joj trebao pokazati još nešto što rade cura i dečko kad se probude u istom krevetu. Ona se je samo nasmijala i onda je uslijedilo desetak minuta jebanja. Odradili su to također u misionarskom položaju da bi se Brigita čim više naviknula da takvu pozu. Očito se brzo navikla.

Nastavci<< Sunce Čije Zrake Svijetle Samo U Jednom Smjeru – 9. Dio
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx