Susjeda mi je pokazala čari analnog seksa

Ovo je priča o mojoj avanturi sa mojom dragom susjedom,koja mi je pokazala čari analnog seksa.u to vrijeme bio sam u vezi i moja cura i ja nismo nikada imali većih problema,seks je bio redovit i to jako dobar,dobro je pušila, drkala, svee,samo kad god krenem prema toj rupi ili pitam ajmo analno uvijek su nastajala negodovanja i odbijanje.

Sve moje potrebe su bile zadovoljene ali ta jedna nije bila i bio sam nemiran.

Susjeda koja mi se naguzila i dala da ju jebem u njen čmar bila je crnka, imala je kraću frizuricu sa šiškicama koje su joj pomalo upadale u oči, onako pomalo mladenački, jako velike sise, šire bokove i ogromnu guzicu.

Susjeda je inače imala oko 50 pa do 55 godina, ali dobro je izgledala.

Od kad se sjećam kako sam krenuo drkati uvijek sam na nju drkao.Tu i tamo je znala nazvati da joj nešto treba pomoći pa bi doletio i tako. Oblačila je uvijek neke uske hlače kako bi ta njena guzica i pol jedva stala.

To ljeto sam ja imao 24. godine,te sam upratio da je njen muž totalni smrad i da njoj treba dobar tvrdi kurac, onako da se osjeća opet ponovno mlada. 

Taj dan, bio je petak, na ulici bio nekakav roštilj, slavlje, te se pilo dosta, susjeda je malo popila i žena se opustila, pošto sam sjedio blizu nje čuo sam kako ona i još dvije gospođe pričaju o analnom seksu.

Pomalo su šaputale kako slučajno nitko ne bi čuo.

Susjeda je rekla kako joj već 10 godina fali dobroga seksa i da već nije dugo imala analni seks, na što se druga iznenadila jer nikada to nije probala, te joj je rekla kako je to prejebena stvar kad te netko s kurčinom izjebe u čmar. Rekla joj je probaj i nećeš se pokajati.

Čuvši to u meni je proradilo,sve sam se više motao i češao o susjedu,i točio joj,a ona je samo pila i pila.U jednom trenutku je rekla “sjedaj mali pokraj mene” i ruku mi stavila na bedro.

Ispitivala me o curi i malo se dotakla teme seksa,tu smo se raspričali. Dala mi je ključeve kuće i rekla “ja sam malo popila idi vidi jesu svi prozori i balkonska vrata zatvorena,mogla bi kiša”.

Uzeo sam ključeve i otišao.U kući nikoga nije bilo,otišao sam do njene sobe, otvorio ladice i izvadio gaće i grudnjake, te ih mirišao. Izvadio sam kurčinu i lagano ju krenuo milkiti i di je ona uletila kroz par trenutaka u sobu.Začuđeno me pogledala i samo sjela na krevet.

Gledala je u moj kurac i rekla “šta ćemo sad,mali?!!”

Rekao sam joj da sigurno postoji win-win situacija za oboje.Uhvatila me naglo za kurac pljunula na njega i počela drkati,vidjelo se da ima rutine,u isti mah je bilo grubo i prenježno.

Te govorila “a ti si mi neki mali zloćo,tu rovaš po ladicama,ajde bolje tu energiju ispucaj na mene”.

Izvadila je sise i stavila ga između,svakim natezanjem kada glavić izviri iznad sisa ona bi ga polizala. Skinula se gola i počeo sam ju lizati.

Nije bila do kraja obrijana ali je bila jako ukusnaa,vlažila se i slijevala po butinama. Susjeda je samo uzdisala, vidjelo se da joj je to trebalo i da nije dugo dobila.

Digao sam glavu,stavio ga na ulaz u picu i zabio,samo je jauknula od ugode i govorila brže,brže.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx