Svršio sam u kćerku mamine prijateljice

Ovaj događaj se desio kada sam imao nekih 16 godina. To ljeto dolazili su nam u pojestu mamina školska kolegica i njena kcerka Darija koja je tada imala 19 godina. Dosli su nam u posjetu u nas novi apartman na moru. Nisam se radovao njihovom dolasku, jer me tresao pubertet i bio sam jako buntovan. Kada su dosli odma sam primijetio nju, Dariju. Imala je duge vitke noge, okrugli guzu, punije usne i kosu boje meda. Ostao sam bez daha. Dosla je i noc i bilo je vrijeme za spavanje a posto je apartman bio malen, mama i tata su spavali u spavacoj, Darijina mama u mojoj sobi a Darija i ja smo otisli u dnevnu sobu. Skoro cijelu noc nismo spavali, jer nam je malo bilo neugodno ali smo pricom napetost smanjili na minimum i tako smo i zaspali. Iduce jutro smo doruckovali i odmah se vidjelo da ce dan biti prelijep.

Darija i ja smo otisli na lagano trcanje i setnju do odlaska na plazu. Bilo nam je zaista lijepo a kada smo se vratili isli smo na plazu. Kada se skinula u kupaci tek sam tada vidio njenu izazovnu figuru i odmah mi je ponestajalo mjesta u kupacem ali sam uspio nekako prikriti izbocinu i oraviti se da se nista ne desava. Legao sam da se suncam a ona se mazala uljem za tamnjenj a ja sam je krisom gledao i zamisljao kako je vec tucam. Kad je namazala stomak grudi i rume zamolila ne da joj namazem ledja i noge, a ja kao da sam samo cekao.

Ustao sam i mazao je laganim kruznom pokretima i jos je dodatno masirao oko guze i unutrasnjeg dijela butina. A kada je shvatila sta joj se sprema jos je rasirila noge. Lagano sam joj masirao pickicu pareko kupaceg da ostali ne primijete a moja 18cm duga alatka je bila kao kamen. Namazao sam je i ismasirao dobro i vratio se na lezaljku. Suncali smo se oko pola sata i onda je htjela da ide u vodu ali me zamolila da idem i ja sa njom jer ‘nije dobar plivac’ , a ja je naravno nisam mogao odbiti.

Usli sml u vodu, malo smo plivali i odma me odjednom zagrlila u obavila nogama a moj ‘saradnik’ se poceo buditi. Mislim da ga je i osjedila, te se pocela kukovima trljati od njega a ja sam samo lagano dahtao i stiskao joj guzu ispod vode. Na kratko sam se poljubio i gricnuo za usnu na sta se ona lukavo osmijehnula. Kasnije smo izasli iz vode i otisli kuci na rucak. Rucali smo i ostatak dana proveli u lijencarenju i igranji drustvenih igara. Dosla je noc i svi su otisli leci pa i mi. Ostali smo gledati film a posto je bilo jako vruce bio sam samo u sorcu a ona u gacama i sportskom topicu.

Na filmu je naisla erotska scena a ona se nasmijala i pogledala u mene. Meni je bilo malo neugodno jer sam bio mladji od nje i nisam znao kako se ponasati. Ali ona je rekla da se opustim i da je to nesto najljepse sto se moze desiti. Pogledali smo film i otisli leci a ona me pitala da li bi mi smeto ako ostane samo u gacama jer joj je jako vruce, a ja sam sramezljivo rekao da ne smeta. Skinula se, a posto je bila mjesecina mogao sam lijelo vidjeti linepe okrugle sise pristojne trojke.
Legla je kraj mene i zagrlila me, a ja sam eksplodirao. Kurac mi se ukrutio i poceo sam ubrzano da disem. Ona me pogledala i pocela strastveno ljubiti. Jezici su nam se preplitali i uzivali smo u tome. Mazio sam je po ledjima i guzi i poceo sam joj drugom rukom ici prema pici. Kada mi je ruka dosla do gaca osjetio sam koliko je moka i koliko me zeli. Brzo smo se skinuli i presli i pozu 69. Imala je slatku rozu picku koja nije bila nevina ali jako uska i njezna. Taj miris me raspametio. Poceo sam je lizati dijelom duzinom a klitoris sam joj posebno sisao i masirao prstima. Ona je samo zadovoljno mumljala i svoje zadovoljstvo prenosila na moj kurac koji je pušila veoma dobro. Rekla mi je da joj svršim u usta sto sam i uradio a ona je sve progutala. Iako sam svršio moj kurac je bio i dalje kao strijela željan još akcije. Tako je i bilo. Legao sam iza nje a ona je podigla jednu nogu a ja sam ubacio svoj kurac u nju.

Bila je toliko mokra da je odmah upao do jaja a ona se samo stresla i prosaputala napuni me. U tom trenutku osjetio sam nalet adrenalina kakav nikad do tad nisam osjetio. Unutra jr bila topla kao lava a ja yam je jebao sve snage. Nije se mogla derati jer bi probudili naše ali je dahtala i govorila ti si majstor u ovome jebi me i nemoj stajati. Molim te jebi me kao kurvu, a ja sam samo ubrzavao tempo i napunio je do vrha, tamo da se sperma počela slivati niz njenu nogu. Svšio sam drugi put za redom ali bata se nije predavao. Još je bio u punoj veličini. Ustala je sjela na njeha i pocela skakati. Jaja su mi pucala od napaljenosti i jebanja ali sa i dalje uživao u toploti i vlažnosti njene pičke.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj