Napaljena doktorica u Riječkoj bolnici – II dio

Kao što sam napisao u prvom djelu (Napaljena doktorica u Riječkoj bolnici), nazvao sam Lidiju oko 18 sati i javila se odmah nakon drugog zvona. Predstavio sam se i u njenom glasu se osjetio osmijeh. Dogovorili smo se brzo da dođem kod nje oko 19 sati, te mi je objasnila gdje je ona. 

U par minuta do 19 sati sam parkirao pred jednom kućom u predgrađu sa pogledom na more, te sam pozvonio i ušao kad su se vrata automatski otvorila. Čekala me na vratima u haljini sličnoj onoj koju je imala u ordinaciji, ali puno ljepšoj. Široko mi se nasmješila, a ja sam joj pružio buket cvijeća i bocu vina koje sam kupio usput. 

– Nisi trebao -rekla je dok je uzimala buket i vino, te me pustila kraj sebe u kuću, a kad je zatvorila vrata zagrlila me i poljubila, a ja joj uzvratio poljubac i zagrljaj. 

– Dođi -rekla je i krenula prema kuhinji odakle je fino mirisalo, pa mi natočila čašicu pića, ugasila štednjak i povela me u blagavaonicu za stol. Zatim nam je donijela večeru, tjesteninu sa plodovima mora, pa smo otvorili i onu bocu vina, a na kraju je donijela sladoled kao desert, ali smo zaključili da bi mogli malo pričekati sa njim. Ja sam još dodao da bi sladoled volio sa nje pojesti, a ona me samo pogledala i nasmješila se, te rekla da ne idemo u dnevni već na gornji kat. Povela me uz stepenice i ja sam uživao gledajući njenu zamamnu stražnjicu kako se ljulja dok hoda ispred mene, pa sam ju malo i pomazio, na što je ona samo uzdahnula. 

Došli smo u njenu spavaću sobu gdje je bio veliki krevet sa mekanim jastucima, hrpom njih. Legla je na krevet i istegla se na njemu, a ja sam joj prišao i krenuo rukom uz njene noge prema njenoj pici. Koža njenih nogu je bila glatka i meka, a ja sam išao sve više prema njenoj pici. Ona je lagano uzdisala i malo raširila noge, a kad sam ušao ispod haljine samo se je stresla. Kad sam dotakao njene gaćice bila je već mokra, pa sam lagano prstima klizio po njima.

Zadigao sam joj haljinu i ugledao bijele gaćice, te se spustio do njih i počeo joj ljubiti picu preko gaćica. Zastenjala je lagano, a onda sam odmaknuo gaćice i počeo joj ljubiti klitoris i brežuljak, a ona je raširila noge, pa sam zabio jezik u njenu picu i počeo ju zdušno lizati. Ona se trzala i stenjala dok sam joj lizao picu iz koje je curilo sve jače. Gurnuo sam joj dva prsta u picu i jebao ju tako, a ona se samo trzala i grčila dok nije svršila, a svršila je obilno, pa sam joj oblizao picu i pokupio njene sokove. Bili su slankasti, ali mi nije smetalo. 

Ona se uspravila na krevetu, pa sam joj skinuo haljinu i sise su bile oslobođene, a ona se odmah riješila gaćica, te pomogla meni da se skinem. Ubrzo smo oboje bili goli na krevetu, i uhvatili se u klinč. Grlili smo se i ljubio sam ju po tijelu, naročito se zadržavši na njenim sisama koje su fino mirisale, kao i ona cijela. U jednom trenu smo završili u pozi 69, pa mi je počela pušiti kurac, a ja sam se uhvatio lizanja dijela između njene pice i šupčića, a onda joj stavio prste u guzu. Samo je zadovoljno zamumljala sa kurcem u ustima, a onda se uspravila i sišla sa mene, te uzela onaj sladoled i došla natrag na krevet.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx