Tajnica: Direktore, bi te me htjeli izjebati

Još jedan naporan i suhoparan dan na poslu, stranke se stalno izmjenjuju i pune su dosadnih pitanja stalno priželjkujući novi red da se sastanu sa mnom. 

Ali dan i nije tako dosadan kad izađem pred ured i vidim novu tajnicu Ines koju sam zaposlio prošli tjedan kako se muči sa prevrtanjem papira. Kao da je to nešto bitno i kako se u sve to razumije i kako drži situaciju pod kontrolom. 

Znam da ne razumije ništa i da nije neki kapacitet ali neodoljivo je simpatična i zgodna. Očarao me njezin smiješak na razgovoru za posao, a i oblik njenog tijela je božanstven. 

Mali prćasti nos krasi njeno prekrasno lice, a ljubičaste naočale dodatno izražavaju njene smeđe oći i prodoran sexy pogled. Prekrasne ne prevelike sise , uski strukić i prelijepa prćasta guza. 

Usput zaboravio sam reći da je i malo nestašna, jučer je zaboravila ugasiti spikerfon sa zajedničkog telefona pa sam i odslušao cijeli razgovor nje i neke prijateljice. Razgovor se svodio na to da je objašnjavala kako je njen poslodavac užasno zgodan i kako ima super prćastu guzicu i kako bi baš voljela da je poslije posla zamoli da ostane malo duže i da je na njegovom stolu pojebe. 

Danas je bila spektakularno obučena i nisam to mogao ne primjetiti. Kako je dan se bližio kraju tako sam ja sve više razmišljao o Ines i njenim strasnim očima i prčastoj guzi. Krv mi je navrla među noge i svaki trenutkom je moj kurac bio sve veći i deblji. 

Kad odjednom na vratima Ines nosi puni naramak fascikla i pljussss. Sve se rasulo po podu i papiri su se rasuli po pola ureda. 

Ines! Ti si stvarno šeprtljava! 

Odmah je poskočila na koljena da pokupi rasute papire i okrenula mi se guzicim. Dok je kupila papire okrenuta guzicom prema meni primjetih da nosi crvene svilene gaćice iz kojih se nazirem muf kao breskvica. 

Oprostite direktore, jednostavno ne znam šta mi je danas! 

Znaš šta Ines zaboravio sam ti reći da nema mjesta za zajebanciju! Danas još moramo i duže ostati da završimo zaostatke. 

Ines me strelovito pogledala sa svojim jebozovnim očima kao da je znala što ju slijedi.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx