Mama i sin: Zahvalila sam se sinu što me dobro izjebao

Sjećam se svakog detalja… Išla sam iz kuhinje u kupaonu. I bila je subota navečer. Raspremila sam stol od večere, kad iz sinove sobe – tup – tup – tup. Nekakav ritmički zvuk. Zastala sam i diskretno provirila. Znam da to možda nije u redu, ali on ima jako puno tehničke opreme i uvijek se bojim da se ne zapali ako nije isključio prekidač na produžilu.

Zrak je ugodno mirisao, ni traga paljevini, tako da sam bacila oko na krevet. A kad tamo moji mali skroz gol, nogu okrenutih prema vratima žmiri. Nekako se sav opustio, raširio… Jedino mu je ruka kojom je snažno stiskao ud bila napeta, a ono lupkanje dolazilo je baš od pravilnih udaraca šakom po tom organu. 

 Od kada je ušao u pubertet nisam ga vidjela golog. Bolje rečeno, ovo je prvi put da ga vidim takvog a da nije dijete, tako da me šokiralo jasno suočenje sa stanjem stvari, da moj osamnaestogodišnjak više nije beba, već pravi muškarac.

Penis mu je bio dugačak, po slobodnoj procijeni, barem 20 centimetara, uzak i zakrenut prema gore, a jaja fino oblikovana, malo šiljasta, smještena u napetu kožu.

Prepone su mu bile prekrivene još uvijek nježnim blond paperjem, a glavić se presijavao od sluzi koja je krenula iz sina.

U mračnoj prostoriji sjajio se samo njegov penis i kompjuterski monitor na kome su se izmjenjivale slike nekog mladića u intimnom odnosu sa starijom ženom. Gospođino lice bilo je cijelo prekriveno spermom. Stvarno mi nije bilo jasno zašto je za nadraživanje odabrao ženu koja bi mu mogla biti , a ne neku mladu, svoju vršnjakinju.

U toj sekundi postalo mi je jasno, iako nisam neki ekspert za ta pitanja, da se moj sin pali na osobe u godinama, i iako tada nesvjesna toga, sada se prisjećam da su me te večeri na njegovim vratima prošli trnci.

Nisam, istini za volju, ni stigla nešto više razmišljati jer je počeo nejasno mrmljati, «Ohhhh……Jače ga puši! Da ti svršim u usta daj…ahhhh!»

Ponavljam da ga nisam najbolje čula. Samo sam zurila u to vitko tijelo koje sam rodila kako se podiže i spušta s madraca u napetosti predorgazmičnog stanja. Osjećala sam se prljavo, krivo, ne fer što ga gledam u najintimnijem činu, no nisam mogla odvojiti oči. Pica mi se probudila, raširila se u gaćicama i pustila vlagu. Uvukla sam ruku da provjerim jel sam stvarno toliko mokra ili me osjećaj zavarava, a onda se i sama počela samozadovoljavati.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx