Tamara i Natalija, moje slatke i drage prijateljice

Zapravo sam prvo upoznao Tamaru a poslije i njenu najbolju prijateljicu. I da, prljave misli su mi počele dolaziti čim sam ih zajedno vidio kako plešu jedna uz drugu jedne subote u Aqariusu. Pivo mi se slijevalo niz grlo a očima sam ih obje proždirao. Tamara joj je bila na guzi i plesale su tako priljubljene u ritmu muzike. Obje su me gledale i iz pogleda sam shvatio kako žele da im se pridružim. Uh, prišao sam i primio Nataliju za bok. Nogu sam stavio izmedju njenih i ubacio se u njihov ples. Napalile su me do jaja.  Pomislio sam kako bi ih bilo dobro jebati obje.

Par dana poslije ulovila me neka viroza i nisam bio za posla. Uzeo sam slobodan dan i ostao doma. Posudio  sam hrpu filmova u vidoteci i izvalio se na trosjed. Ništa, gledat ću filmove i potražit ću si društvo za večer. Sigurno će mi biti bolje uz društvo.

Nazvao sam Tamaru i folirao joj kako sam usamljen, bolan i da mi treba netko skuhati čaj. Dobro sam je nasmijao. Znala je da serem bez veze i da je želim samo namamiti kod sebe u stan. Rekla mi je da ima već dogovoreno sa Natalijom ali da će vidjeti.

– Ma dodjite obje! – rekao sam oduševljeno.

Predvečer mi je javila da će njih dvije svratiti skuhati mi čaj. Jer,eto kad sam već tako jadan da mi njih dvije eto malo olakšaju to stanje. Hahaha. Smijali smo se oboje.

Uhhh. Viroza me odmah prošla a glava mi se ispunila mislima i kovanju plana. To je to. Njih dvije a ja šatro bolestan. Liječit će me, jebiga!

Večeras se jebemo! O da. Samo su mi te misli prolazile glavom. Naravno da sam odmah bio bolje!

U 9 su mi pozvonile na portafon. Spremno sam ih čekao u potkošulji i trenirci ,izvaljen i pokriven dekicom. E baš sam bio jadan. Ha ha.

Ušle su nasmijane i odmah smo počeli sa zajebancijom. Ja sam se pretvarao da jedva govorim a one su mi kao trebale pružiti malo utjehe, jer eto kad sam tako bolestan i sam.

Natočio sam im piće i zajebavali smo se i smijali. Nakon par pića uvalio sam se između njih dvije na trosjed. Predložio sam da pustimo neki film i pokrio nas dekom. Kako sam planirao tako sam i krenuo. Ruke su mi ispod deke i njihove noge. Mogu početi sa predigrom. Uhhh.

Ruku sam stavio na Tamarino koljeno i lagano ga počeo masirati. Lagani osmijeh na njenom licu značio je odobravanje. Nastavio sam  prelaziti po butinama i gurnuo sam prste prema njenoj pici. Uske traperice prenosile su toplinu koja joj je bila izmedju nogu. Nogom sam se počeo trljati od Natalijinu nogu. Piće je bilo odmah na stolu do nas. Nagnula se samo na kratko da uzme češu i popije gutljaj bambusa. U tom trenutku rukom sam primio Tamaru za bradu i žestoko joj gurnuo jezik u usta. Mmmm. Slasna Tamara. Plave kratke kose i malih grudi koje su uspravno stajale na njenom sitnom tijelu.  Bila je pravi vražičak uvijek spremna za akciju.

Jezici su nam se strastveno križali. Desnu ruku sam stavio na Natalijino nogu i stisnuo je.

– Vas dvoje se zabavljate? – upitala je smijući se.

Okrenuo sam se prema njoj i rukom je primio za bradu. Usnama sam prešao po vratu i primio joj se za usne. Počeo sam ih sisati i gristi.

– Too Mario! – promrmljala je.

Tamara me primila za nabrekli kurac koji je parao trenirku. Pogledao sam Nataliju u oči i rekao joj :

– Morate me liječiti. Zgrabila mi je usne i ruke gurnula ispod moje potkošulje. Uhhhh.

Tamara je odmaknula deku i spustila glavu do mog međunožja. Prislonila je usta preko trenirke na moj kurac i usnama ga ljubila i hvatala cijelom dužinom.

Podigao sam Natalijinu majicu a njene dvije breskvice prpošno su iskakale iz malog grudnjaka. Uhhh, kako sam ih želio sisati! Zgrabio sam bradavice i sisao ih kao da prvi put to radim u životu. Tamara mi je potegnula trenirku i ulovila se glavića. Kako su dobro njene usne prianjale uz njega! Uh, tooo!!!

 – Posiši i progutaj ga cijelog! – rekao sam.

Ljubio sam Nataliju naizmjenice po sisama i vratu. Uživala je. Primio sam Tamaru za kosu i digao joj glavu.

– Skinite se! – viknuo sam već sav nabrijan. Ustao sam i skinuo sve sa sebe.

– Ljubite se, želim vas gledati! – ispalio sam kao iz topa.

Sjeo sam u fotelju pored i uživao u svakom dodiru najboljih prijateljica. Natalija je legla na leđa a Tamara je jezikom počela kupiti njezine sokove koji su već natapali njenu slatku malu pičkicu.

– Dođi! – pozvala me Natalija.

– Jebeno me napaljujete ovako, nastavite samo.

Kurac mi je pucao i cijelim svojim bićem htjeo sam ih jebati. Zapalile su me kao da sam poliven benzinom. Otišao sam i smjestio se iznad Natalijine glave.

– Siši mi jaja! – poviknuo sam.

Rukama sam joj stiskao ramena i prstima gnječio bradavice. Tamara nije glavu dizala iz pičkice. Rukom je sebe trljala. Pičkica joj je bila obrijana samo po usminama a na brežuljku samo slatka mala crta. Brada joj je bila puna Natalijinih sokova. Približio sam se prema njenoj glavi tako da može naizmjence lizati pičkicu i gutati moj kurac. Spremno ga je gurnula u usta koliko je mogla. Slina joj je potekla niz rub usta.

Želim je jebati! – od užitka koji me obuzeo nisam mogao više izdržati.

– Sjedni na nju. Neka te liže! – rekao sam primajući Tamaru za ruke i povlačeći je. Podigla se i zamijenili smo mjesta. Natalija je usnama spremno dohvatila pičkicu umjesto kurca a ja sam joj držući je za noge ušao sa vrelim i mokrim kurcem u nabrijanu pičkicu. Bila je to terapija bolja od svakog lijeka. Prodirao sam u nju i stiskao joj koljena. Uzdisala je i gušila se u pičkici najbolje prijateljice koja joj je natapala obraze, usne, bradu.

Prstom sam joj počeo trljati klitić i zatim sam ga stavljao Tamari u usta koja si je stiskala bradavice i jebozovno me gledala. Gurnuo sam joj sve prste u usta. Ona se uvijala od užitka koji ju je preplavio. Potegnuo sam je za ruku i legao na Nataliju. Njena guza položena na prijateljičinu pičkicu. Kakav prizor! Dok su se one ljubile ja sam raširio Tamarine guzove i pljunuo na anus. Jebao sam i rasturao svom snagom Natalijinu pičkicu a prstima i slinom pripremao Tamarin anus za guženje.

– Nemoj cijeli, velik si. – okrenula se na trenutak s izrazom opijenog lica od užitaka koji su je prožimali. Izvadio sam ga i krenuo glavićem u otvoreni i vlažni anus. Prste sam gurnuo u pičkicu kako ne bi Nataliji ostala praznina. Uzdisale su jako i bile su sve glasnije. Ispunjale su čitav stan svojim stenjanjem. Susjedi su i onako već navikli.

Izvijale su se jedna na drugoj. Držao sam kurac i punio anus koliko sam mogao. Kako je jebeno bio uzak! Izvadio sam ga i gurno u njenu pičkicu koja je gorjela. Ispunio sam je cijelu. Ulovili smo ritam. Isti rad prstiju u jednoj pičkici i kurca u drugoj. Uhhh!

Znao sam da će ubrzo svršiti jer su se bjesomučno ljubile i grizle. Oči su im to govorile. Uz snažne Natalijine trzaje počeo sam osjećati da i meni sperma navire. Našli smo se u stanje potpune ekstaze. Nisam znao tko je glasniji. Izletio sam iz pičkice koja je tresla svom snagom, stisnuo sam kurac koliko sam mogao i poletio prema njihovim glavama koje su stenjale jedna uz drugu.

Pustio sam glavić na njihova usta a sperma je poletjela po njihovim licima. Mogao sam osjetiti nezadrživi prodor koji je dolazio iz jaja svakim milimetrom mog kurca koji je samo čekao eksploziju. Noge su mi se zatresle. Jezikom i usnama su lovile svaku kap kako bi zadovoljile svoju požudu. Znoj mi je curio niz čelo a sperma niz njihove brade. Ahhhh! Ljubile su se i izmjenjivale spermu usnama a ja sam ga do kraja iscjedio po njima.Tamara i Natalija bile su najbolji lijek!

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare