Tatice hoću tvojega,razvali me – II dio

Probudila sam se pred jutro. Sva smušena i u nevjerici. Uspjela sam. Pojebala sam se sa taticom.

Tatice hoću tvojega,razvali me

Taj veliki lijepi muškarac spavao je gol pokraj mene. Onako ispružen na leđima, jednom rukom je prekrio oči, a druga mu je opušteno ležala na trbuhu i dodirivala njegovu divnu opuštenu kurčinu.
Moja baby dolka povukla se do iznad pupka, a gola mačkica još je gorjela od anđeoske jebačine.Skinula sam se gola.
Pogled na ovog prekrasnog golog muškarca, moga ljubavnika, čovjeka koji je uzeo moju nevinost, moga taticu, u meni je probudila instinkte kurve.

Pička mi se navlažila i željela je još, još i još…
Usta su mi sama krenula na ljepotana koji je ležao, nježan i opušten među tatinim nogama.
Razmaknula sam mu noge i počela lizati jaja, nježno drkajući macana. Jezikom sam prelazila po jajima, po korjenu kurca, lagano krenula prema glaviću, crvenoj gljivi koja je počela bubriti.

– Oh, šapnula sam, želim te.

Jednom rukom drkala sam sve veću i veću kurčinu, a drugom krenula prema tatinom šupku. Željela sam ga maziti, ševiti svojim prstićem, uzbuditi toliko da uživa koliko sam i ja noćas uživala.
Uzela sam u ustašca njegov veliki glavić i nježno ga lizala i sisala. Ljubila sam rupicu na njegovom vrhu, lagano vrškom jezičca ulazila unutra.
Tatica se promeškoljio i probudio. Lagano mi je pogladio glavu.Sam je još više raširio svoje čvrste mišićave noge, čak lagano podigao guzu da moja ručica može što bolje pomaziti njegov šupak.

– Naprči se, rekla sam mu, želim ti lizati guzicu.

Bez riječi se okrenuo i kleknuo na koljena, spustio glavu i naprčio svoju prekrasnu guzu. Raširio je noge toliko da sam mogla glavu zavući među guzove i jezikom krenuti po njegovom okruglom crvenom šupku. Jebala sam ga jezikom, prstičima, a drugom rukom sam mu mijesila jaja i polako počela drkati ogromnu karinu.
Stenjao je i dahtao. Uzbudila sam ga do besvjesti.
Lizala sam ga po jajima, guzi, šupku, kurčini. Jebala ga jezikom u guznu rupicu.
Nije više mogao izdržati.

Polegnuo me na leđa, spustio svoja jaja nad moja ustašca. Lizala sam te dvije prekrasne dlakave kugle. Tatica je svoj šupak usmjerio prema mom jeziku, raširila sam mu guzove i strasno počela lizati čmar. Uhvatio je kurac čvrstom desnicom i počeo ga drkati. Glava mi je pala sa ruba kreveta , a on je to iskoristio i u ustašca mi utrpao svog macana. Jebao me u moja mala požudna usta. Gušila sam se od ogromnog nabildanog ljubičastog kurca, ali sam i toliko uživala da mi je pička bila potpuno poplavljena.
Počeo je dahtati i vikati.
Sad ću, mazi mi guzu, jebi me prstičem.

Svršio mi je duboko u grlo, špricao je spermu u moja usta, po mom licu, a ja sam od uzbuđenja ponovo svršila. Bez kurca u pizdici.

Još uzbuđen podigao me u naručje i kleknuo na krevet. Moja mokra pičkica usisala je njegov kar bez problema. Nataknula sam se na njega, obuhvatila ga rukama oko vrata, a nogama oko struka.
Jezici su nam se isprepleli, sperma je sada bila i na njegovom jeziku. Ljubili smo se sa toliko strasti da sam se skoro onesvijestila od uzbuđenja.

Uhvatio je svojim rukama moju naprčenu, okruglu, jebežljivu guzu i počeo me lagano naticati na kurac.
Klizila sam po njegovom kolcu kao da se ljuljam na ljuljački. Pizdica mi je treperila i uživala, onako uska još nedovoljno izjebana obuhvatila je tatinog mačka i mazila ga, jebala, usisavala, dražila, prcala, …

Bila sam sva u orgazmičkom transu. Jezikom sam strasno oblizavala tatine usne, gurala ga u njegova usta, preplitala svoj jezičac njegovim velikim toplim jezikom.
U jednom trenutku on je svojim velikim rukama još više raširio moje tvrde okrugle guzove i gurnuo mi srednji prst u šupčić.
Imao je prst veći od Denisovog kurčića.
Svršavala sam uz urlike.

«Jebi me. Prči me. Daj mi kurac u guzicu.Imaš karu kao konj. Ogroman si. Daj mi ga, daj.Jebi! Jebi! Fukaj ! Daj ! Rasturi mi pizduuuuuuuuuuuuuu..Joooooj!!»

Bila sam u jebačkom krešendu. Urlala sam.Vrištala. Prostačila.
I izgubila se u ljepoti strasti.

Kasnije. Polako sam dolazila k sebi. Pička mi je treperila, nabubrena, široka kao autoput,mokra od jebačine i puna taticine sperme.
Ležala sam na širokim prsima moga ljubavnika koji mi je jednom rukom milovao plavu glavicu, a drugom mazio čvrste, naprčene guzove.
Na trbušćiću sam osjetila njegov veliki kurac. Nije se smanjio.
Ti si pastuh, šapnula sam gledajući ga zaljubljeno, imaš kurac kao konj. Opet te želim.
Privukla sam usne njegovima i počela ga nježno ljubiti. Kurčina mu se još više napela. Nježno sam ga milovala jezikom po usnama, bradi, vratu. Ručicom sam napipala mog crvenog nabildanog pastuha i počela ga drkati. Nježno, polagano.

Tatice, malo me boli picica, šapnula sam, hoćeš mi ju ljubiti da prestane.

Tatica je uvijek ljubio «bubino mjesto» i bol bi prestajala. Željela sam da mi svojim poljupcima smanji bol u pici.
Bez riječi me okrenuo na leđa, raširio prekrasno oblikovane noge, lagano gurnuo koljena prema tek propupalim sisama i spustio glavu među moje raširene butine.
Ležala sam raskriljenih nogu, s jezikom ljubljenog tatice u pičkici, opuštena i sretna.

Moj najdraži je jednom rukoma mazio moju desnu dojčicu, malu, tek propupalu kruškicu. Uzbuđivao me do ludila. Drugom je nježno gladio moju lijevu nogu, guzove i na kraju ugurao veliki srednji prst u moju preslatku guzu, moj šupak. Valovi strasti, miline, orgazmički bljeskovi, sve je to tutnjalo mojim tijelom, mojom glavom, mojim rupicama.

Stranice: 1 -- 2

Komentiraj

New Report

Close