web hit counter

Nas troje u šatoru

Imao sam devetnaest godina. Sama pomisao na ponovno letovanje u kampu me je nervirala. Morao sam da stisnem zube i izdržim te tri, četiri nedelje sa mojima kako bih nakon toga mogao na more sa društvom. Ćale je opsednut kampovanjem, prosto bih ga povredilo ako ne bih pošao sa njima. Tokom celog putovanja bio sam nadrkan, osećao sam se odvratno jer mi se smučilo da leta provodim kao klinac sa matorcima i to u kampu. Nije da se nisam provodio na tim letovanjima ali ipak me je više privlačilo letovanje sa društvom, valjda sam došao u te godine. Jedina dobra stvar je da nikada nismo letovali u istom kampu pa me je kopkalo gde će nas ćale ove godine odvesti. Znao sam samo da idemo u Grčku.

Najzad smo stigli u jedan kamp nadomak Paralije. U suštini nije bilo loše, moderan park, kafići, tuševi, prelepa plaža. Iako mi se dopalo još uvek me smarala činjenica da sam sa matorcima. Čim smo se parkirali i raspakovali na našem mestu rešio sam da procunjam unaokolo.

Šetao sam po kampu i snimao devojčice. Bilo ih je dosta ali ponovo me smorila činjenica da je većina njih za razliku od mene ovde došla sa društvom a ne sa matorcima. Spavali su u šatorima ispred kojih su sedeli i slušali muziku, cirkali i roštiljali. Zatim sam ugledao teren za košarku pored kojeg je bila treretana. Pomisio sam da će mi bar teretana ubijati vreme. Voleo sam da vežbam. Već skoro tri godine sam uporno radio na sebi i rešio sam da ovo „pred-letovanje“ sa matorcima iskoristim kako bih se još više spremio za ono glavno letovanje sa ortacima.

Prvih nekoliko dana uhvatio sam neki ritam. Ujutro na plažu sa mojima, malo plivanja, sunčanja pa pod tuš i pravac teretana. Posle ručka ponovo na plivanje pa onako izmoren rano u krevet.

Međutim nakon pet šest dana dok sam vežbao na spravama primetio sam prelepu crnu devojku koja me je providno snimala. Bila je u društvu još jedne devojke. Dok su pričale sedeći na klupici naspram mene, crnka me je snimala od glave do pete. To mi je dalo još snage pa sam se razvaljivao od vežbanja. Nekoliko minuta kasnije njena drugarica je otišla a preslatka crnka me je i dalje odmeravala. Gledao sam i ja nju. Crna duga kosa, preplanuo ten, duge noge i uzani strukić dovodili su me do ludila. I baš kada sam razmišljao o tome da joj nedostaju malo jače grudi pa da bude riba ipo, ona je pošla ka meni! Nekako sam se momentalno pogubio, imao sam neki sumanuti osećaj da je možda čula moje misli o njenim sisama. Nije da nisam imao iskustva sa ženama ali ova situacija mi je bila nekako strana. Obično sam takve stvari rešavao u mračnim klubovima i diskotekama, baš sam se oduzimao na svaki njen korak bliže meni. I taman kada sam pokušavao da se saberem, vrnka je prišla i rekla:

– Izvini… Da li se poznajemo nas dvoje?

– Ne znam… Možda… Bukvalno sam promrmljao kao uplašeni klinac.

– Odakle si? Upitala je.

– Iz Čačka! Odgovorio sam kao iz topa.

– Čačak! Onda ništa… Rekla je slegavši ramenima.

– Kako ništa!? Upitao sam totalno zbunjen i pomalo uvređen.

– Mislim… Onda se verovatno ne poznajemo… Nisam nikada bila u Čačku. Rekla je.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx