web hit counter

Tatin kurac me je razdjevičio i napravio od mene strastvenu jebačicu – 1. dio

Tatin kurac me je razdjevičio i napravio od mene strastvenu jebačicu

Prvi put sam slušala svoje roditelje u vatrenom zanosu po završetku četvrtog osnovne. Da, imala sam jedanaest godina i već su mi sisice počele pupati.


Bio je avgust, otišli smo na more u Piran, na slovenačko primorje.Tu živi očeva rođena . Ugostila nas je u svoju spavaću sobu. Francuski staromodni krevet bio je dovoljno širok za nas troje. Tetka i tečo i njihova Milena smjestili su se u dnevnu sobu.


Te godine u Piranu i Portorožu većina žena bila je u toplesu. Bio je hit osunčati grudi. I mama, a i tetka kad nam se pridruživala bile su golih sisa. Primijetila sam kako mjerka velike tetkine sise, sise svoje rođene sestre. A onda je tetka natjerala i mene i svoju ćerku Milenu da oslobodimo sisice.


-Ne znate vi koliko je vitamin D zdrav, prija posebno grudima. Vi ste još curice i nemate se čega sramiti, ubijeđivala nas je tetka.


Njena Milena odmah je skinula gornji dio, bila je starija od mene nepune dvije godine i imala je dosta veće sise od mene. Primijetila sam erekciju u tatinim kupaćim kad je vidio sise svoje sestrične. A onda je pogledao i moje sisice i osmijehom i podizanjem obrva na gore mi dao znak odobravanja. Osjetila sam leptiriće u stomaku i prijatno strujanje u sisicama. Krišom sam sama dodirivala svoje bradavice.


Dan je protekao sa skrivenim pogledima, većinom smo ćutali, laknulo nam je kad smo se obukli i vratili u stan. Nakon večere smo otišli na spavanje.


Stara crkva odzvonila je ponoć, roditelji su bili uvjereni da spavam.


-Provjeri Ljubice Jecu, spava li, rekao joj je tata.

Mama je ležala u sredini, pogledala me je i rekla spava, čvrsto spava.

ju je počeo ljubiti, a zatim joj je mazio sise.
-Uh kako sam se danas napalio gledajući tolike sise na plaži. Mogu ti reći da su tvoje sise prelijepe. Lijepe su i sestrine, i male Milene, šaptao je tata.


-I naša Jeca će imati lijepe sise, šapnula mu je mama.
-Hoće, vidio sam da su joj bradavice malo nadošle. Mislim da se stidjela, ali sutra će već biti bolje. Moraš joj govoriti da ih maže pomadom da ne izgore, rekao je tata i nastavio ljubiti mamine sise.
-A i tebi se digao, svi smo vidjeli da si se uspalio, šapnula mu je mama.
-Pa kako ne bi, pogled na sise i zrele i tek pupale me je baš narajcalo.

Mama se okrenula, izvadila tatin kurac i počela ga nježno drkati. A onda ga je poljubila i strpala halapljivo do pola u usta. Tata je tiho zaječao i šapnuo, polako, da Jeca ne čuje. Tatina ruka smaknula je mamine gaćice, počeo ju je maziti po pički, mama se izvila i rekla


-kako mi prija, želim da me pojebeš.


Osjetila sam leptiriće u stomaku i čudan osjećaj među nogama. Tata je jebao mamu lagano da me ne bi probudio. Rasvjeta je učinila svoje, vidjela sam mu i kurac i jaja, sve mi je bilo na dohvat ruke. Mama se gubila, nije pazila na uzdahe, tražila je da je tata jače jebe. Svršavala je kao, luda, a onda ju je tata zalio spermom po stomaku i sisama. Nekoliko kapi palo mi je po ramenu. Bio je to lud osjećaj.


Jebali su se svako veče, a četvrte noći su se toliko opustili, a bili su malo i pripiti, da je tata ostao spavati u sredini. Zahrkao je, i mama je spavala. Preznojavala sam se, dodirnula sam mu rukom kurac preko bokserica. Dizao se, osjetila sam. Tata je spavao. Blago sam ga milovala i željela da ga dodirnem jezikom, da ga poljubim. Podigla sam se na lakat i jezikom mu mazila glavić. Dirala sam mu i jaja. Mama se okrenula, prepala sam se i povukla ruku.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx