Pokisla, divlja i seksi susjeda željna seksa

Bilo je to ovog proljeća, kada sam nakon dugog vremena odlučio uzeti slobodan dan od posla i predahnuti od svega. Dan je bio totalno čudan, prohladan i sve je mirisalo na nenadanu kišnu oluju. Zato sam odlučio ostati kod kuće i za početak pustiti glazbu najdraže grupe.

Slušajući glazbu primjetio sam kroz prozor da je kiša lijevala kao iz kabla, a vjetar puhao kao lud. Stoga sam uzeo šalicu kave, snenim pogledom samo u boksericama i s glazbom u pozadini, promatrao što se vani događa. 

Najednom sam primijetio susjedu kako sva pokisnula i promrzla ide prema mojoj kući. Moram priznati da je nikad do tad nisam promatrao kao ženu koju bih mogao pogledati i pomisliti o njoj kao mogućoj osobi za sex ili vezu. No, morao sam sam sebi priznati kako je bila vrlo lijepa: visoka oko 175 cm, krupnije sportske građe jer se bavila rolanjem, crne poduže kose i plavih očiju, sise savršene četvorke. 

Kad je već bila pored prozora, nisam mogao, a da je ne pozovem u kuću da se skloni od kiše i osuši i ugrije. Sva zahvalna što sam je pozvao vrlo je brzo uletjela u kuću kao da je proganja čopor divljih pasa.

Onakvoj svoj mokroj i promrzloj odmah sam joj ponudio suhu robu i ručnik kako bi se obrisala i presvukla u suhu robu. izlazeći iz sobe da se u miru sredi samo sam joj opušteno nadodao:

– “Slobodno iskoristi priliku i odi se istuširati da se brže i lakše ugriješ. “

Sa smješkom je prihvatila ponudu i uvukla se pod tuš dok sam još robu stavljao sušiti. Za to vrijeme sam već skuhao drugu kavu. 

kad je sve bilo gotovo uvukao sam se u fotelju i nastavio slušati najomiljeniju grupu i zaboravio na susjedu. Najednom je izašla iz kupaonice ogrnuta samo ručnikom i smješkom na licu progovorila:

– “Hvala ti puno, spasio si me muke trčanja kući po tom vremenu”.

Odvratio sam joj samo sa smješkom i kimnuo da može slobodno sjesti kraj mene i poslužiti se kavom. 

Uzimajući kavu došla je do fotelje u kojoj sam sjedio i bez suvišnih riječi i pitanja se ušuškala u moje krilo i ispijala kavu. Za to sam je vrijeme zagrlio i privinuo je uz sebe kako bi joj bilo toplije i ugodnije. Nije dugo trebalo da je jednom rukom počnem maziti po golim, mišičavim nogama dok sam je drugom milovao po kosi. 

Očito joj je pasalo jer je ubrzo počela ljubiti moj vrat i noktima grebati po prsima. Kako je vrag odnio šalu, odlučio sam iskoristiti priliku i uhvatio se posla. Bez imalo srama sam joj ruku stavio među noge i shvatio kako ima savršeno obrijanu malecku pa sam je s guštom počeo maziti najprije izvana po klitu.

Počela je sve brže disati i istovremeno me grepsti po prsima. Zato sam joj stavio dva prsta u malecku i počeo ih nabijati sve brže i brže. Već polako divlja od želje za sexom skinula je ručnik sa sebe i okrečući leđa sjela mi je u krilo. 

Kao da je znala da obožavam takav klič, prepustila se mojim rukama i ustima. Dok sam se rukama igrao po njenim butinama i s njenom maleckom stalno je dovodeđi pred orgazam, istovrememeno sam je ljubio po ramenima i vratu. 

Kad se dovoljno zagrijala uhvatila me za ruku i odvela u sobu gdje me samo gurnula na krevet. Zakoračila je preko mene i u času zajahala, već nabreklu alatku. Obožavala je jahati alatku u čučnju pa je tako imala priliku da mi pokazuje malecku i svoje jake butine što me još dodatno napalilo.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx