Novo iskustvo u našem braku

Poslije izvjesnog vremena koje sam proveo sam na Pusici, odlučio sam priključiti i Sandru pa sam nas registrovao skupa kao par. Kad sam joj rekao za to ona je odmahnula rukom i rekla mi da činim šta me volja i da se to nju ne interesuje. Ipak, kad sam joj rekao da je želim slikati golu i slike postaviti na sajt, pokazala je interesovanje.

Čekali smo pogodan trenutak i foto seansa je počela. Dok mi je pozirala, osjetio sam kako uživa u činjenici da će drugi muškarci gledati njeno tijelo i to me je napalilo.

„Mnogi će te poželjeti pojebati“, rekao sam.

„Smeta li ti to?“ pitala je i zauzela još provokativniju pozu.

„Ne smeta,“ rekao sam glasom već drhtavim od uzbuđenja koje je proizvela situacija.

Već mi se bio digao do te mjere da sam morao nešto učiti. Izvadio sam kurac i počeo drkati, gledajući je kako mi pozira. Od žene koja mi je postala dosadna u krevetu pretvorila se u mojim očima u napaljenu kujicu koja bi se rado sexala sa drugim muškarcima. Odložio sam kameru i rekao joj da nastavi pozirati dok sam sve jače drkao. Ona je očito uživala u novoj ulozi izazovno me gledajući dok sam drkao na ženu koju inače mogu jebati kad hoću. To me je dodatno napalilo i kad me je pozvala k sebi rekao sam da želim svršiti dok je gledam i drkam. Skužila je šta me pali i pitala mislim li da će tako drkati i neko ko bude vidio njene slike.

„A ti bi voljela da se prosipa sperma zbog tebe?“ pitao sam već na granici svršavanja.

Malo je poćutala i rekla: „Voljela bih i zbog mene…i po meni“

Kad je to izgovorila, njenim već jako napaljenim glasom počeo sam štrcati kao lud. Bio sam zavaljen u stolici i mlazevi sperme su mi se razlivali po stomaku i grudima. Onaj najjači mlaz mi je čak dospio do ispod usta. Prišla mi je zajašila me na stolici prislonivši tijelo tako da se sprema lijepila među nama. Pokupila mi je jezikom ono malo sperme sa brade, dok se meni počeo lagano opet dizati. Grickao sam joj i ljubio sise koje su bile umazane mojom spermom. To me je toliko uzbudilo da mi je kurac skočio što je bilo najkraći razmak koji sam do tada imao između svršavanja i nove erekcije. Želio sam joj lizati pičku, međutim ona je već bila toliko napaljena da se naguzila i užarenim glasom rekla:

“Jebi me…hoću da me jebeš…“

Prišao sam joj i zabio joj ga zguza u mokru pičku. Zastenjala je počela miješati bokovima želeći ga što bolje primiti. Nikad je nisam vidio da se tako napalila. Trzala je i vikala tražeći da joj ga nabijam jače:

„Jebi meeee…nabij mi ga…taaako…jače, jače…“

Kad je počela svršavati srušila se na krevet i počela jecati dok joj se tijelo trzalo od jačine orgazma. Meni je nedostajalo još malo ali sam morao sačekati da je prođu grčevi orgazma da joj ga stavim u usta i svršim joj tamo, blago se zateturavši od siline orgazma dok sam joj izručivao spermu u usta. Primila je sve u usta i otišla u kupatilo gdje sam je čuo kako pljuje i ispira usta.

Nije voljela gutati spermu sem u manjim količinama kad bi mi polizala ostatke sperme sa kurca poslije svršavanja. To me i ne čudi jer imam jako obilna svršavanja i teško da bi se osjećala prijatno kad bi sve to progutala. Uglavnom, to jebanje je bilo samo početak mnogo žešćih stvari koje su se kasnije desile a o kojima ću pisati nekom drugom prilikom, nadam se…

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx