Zašto dečki bulje u naše grudi?

Please wait...

Zašto dečki bulje u naše grudi? Grudi su seksi. I privlače poglede muškaraca. Zašto cure s bujnim poprsjem više privlače frajere? S veličinom grudi nešto je drugačije nego s veličinom penisa – koji je, pretpostavljamo, povezan sa zadovoljavajućim seksom, a i bolna je točka svih muškaraca. Veličina grudi nije presudan čimbenik za dobar seks. Zbog čega su onda dečki toliko opsjednuti velikim poprsjem?

Grudi su prije svega vizualni podražaj. Muško oduševljenje grudima potaknulo je mnoge teorije psihologa i seksologa – svi oni žele odgovoriti na pitanje zašto su grudi važan čimbenik privlačnosti.

Objašnjenja ima nekoliko. Naime, žudnja za velikim grudima povezana je s dojenjem, koje je pak povezano s osjećajem ugode. Osim toga, žene većih grudi se doimaju zdravije i plodnije, odnosno smatra se da su sposobne brinuti se za mnogo djece pa su zbog toga i super partnerice. Neki vole žene s velikim grudima zato što postoji glupa (muška) pretpostavka da su žene s bujnim poprsjem – lake.

Neki psiholozi tvrde da su muškarci opsjednuti grudima zato što ih žene skrivaju pa frajeri zbog toga imaju snažan poriv gledati ih, dodirivati… Znanstvenici su došli do te teorije analizirajući društva u kojima žene ne prekrivaju grudi – tamo se može primijetiti manje zanimanje muškaraca za neodoljive “okruglice”.

No, sve su to nagađanja. Kako danas stvari stoje, čini se da bi naši dečki mogli gledati, diviti se i uživati u našim grudima svaki dan 24 sata bez prestanka. Zašto je to tako – na savršeno točan odgovor još ćemo malo pričekati. Do tada možemo nagađati i uživati u spoznaji da ih dečki cijene i obožavaju – bez obzira jesu li velike ili male.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx