TRUDNA SUSJEDA: Rekla sam ti da ćeš danas dobiti nešto ekstra

Drugi dan sam došao poletno kod susjede Tee i pozvonio sav mirisan na njena vrata. Otvorila mi je u kratkoj suknjici i čipkastom prsluku, a kurac mi se isti tren digao u kratkim hlačama, na što se Tea samo osmjehnula.

Prvi dio erotske priče

Pokazao sam joj čokoladni preljev koji sam držao u ruci, a ona me pozvala unutra. 

Odmah sam upitao:

– Kakav je to problem u spavaćoj sobi?

– Dođi -pozvala me i otišla ispred mene, a ja sam uživao u pogledu na njenu stražnjicu ispod tanke i kratke suknjice i osjetio sam želju da joj ga stavim s guza.

U sobi je mi je pokazala na krevet i rekla:

– Trebalo bi ga okrenuti na drugu stranu pošto ne bi stala kolijevka za dijete. Da li ćeš moći? -primila me za guzu i pogledala sa smješkom.

– Da, naravno -rekao sam sa smješkom.

– Super onda, a kasnije ćeš mi pomoći da promjenim plahte -rekla je promuklo.

– Mogu ja to odmah -brzo sam se ponudio.

– Neee…još ih nismo zaprljali -sad me je primila za kurac, stisla ga i otišla u kuhinju.

Ja sam se uhvatio premještanja kreveta, a bio je isto mrcina od punog drveta, a s obzirom i da je Ante, Tein muž, krupan nije mi trebalo dugo da shvatim zašto je sve masivno. Na brzaka sam sve poskidao sa kreveta i uspio ga premjestiti na željenu poziciju, a taman kad sam sve vratio na mjesto ušla je Tea noseći čašu soka i bocu sa šlagom i bočicu onog preljeva od čokolade. 

– Oooo pa ti si već gotov?!? Onda se možeš odmah i zavaliti na krevet -skinula je papuče, dodala mi sok, a šlag i čokoladni preljev stavila na noćni ormarić.

Iskapio sam sok i skinuo hlaćice i majicu, pa sam stajao gol kraj kreveta, a ona se samo nasmješila i skinula prsluk i raširila noge, te me prstom pozvala. Kleknuo sam između njenih nogu, te se nagnuo nad nju i poljubio ju, a onda krenuo prema trbuhu, malo se zadržavši na sisama i ljubeći ih.

Nakon toga sam se spustio do njenih gaćica, pa ih povukao niz noge, a suknjicu sam ostavio. Prije nego sam stavio jezik na njenu pičkicu dodala mi je šlag i čokoladni preljev, pa sam istresao malo šlaga i iscijedio čokolade po njenoj pički, a onda se prihvatio lizanja i cuclanja njene pičke i klitorisa.

Ona je samo stenjala i pritiskala moju glavu na svoju pičku, dok sam ja sve jače grickao njen klit, pošto sam oblizao već svu čokoladu i šlag, a to je uskoro rezultiralo još obilnijim svršavanjem nego jučer.

Krevet ispod nas je bio sav mokar od njenih sokova, a ja sam bio spreman da joj ga odmah stavim do jaja u bilo koju njenu rupicu.

Ona se uspravila i natjerala me da legnem na leđa, pa mi prelila uspravljeni kurac čokoladom, pa odmah navalila sa lizanjem i pušenjem, pritom mi masirajući tvrda i stisnuta jaja. Nije pokupila svu čokoladu kad se odlučila nabiti na njega.

Opkoračila me i sjela na moj kurac, te se odmah spustila do kraja na njega i počela vrtiti bokovima na njemu. Uz to ga je stiskala svojom pičkicom i imao sam osjećaj kao da ga muze. Bilo mi je to neopisivo.

Noktima je počela lagano grebuckati po mojim golim prsima i počela se nabijati sve jače i jače na moj kurac. Uskoro se više nisam mogao suzdržavati, pa sam eksplodirao u njenoj vreloj pički i počeo ju puniti spermom.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Danko
Danko
Guest
27. listopada 2022. 01:01

Dobra priča

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx