TRUDNA SUSJEDA: Sad će tebi tvoja Teica pokazati kako i šta to njoj treba

TRUDNA SUSJEDA: Sad će tebi tvoja Teica pokazati kako i šta to njoj treba

Živio sam u jednoj velikoj zgradi u jednom Novozagrebačkom naselju. Uobičajena spavaonica velikog grada. Sa svoje 22 godine i četvrtom godinom studija trebao sam se opredjeliti šta ću dalje.

Starci bi bili najsretniji kad bih se odselio i oženio, te našao dobro plaćen posao. Idealno, ali sam pri početku druge godine postao opasno svjestan da sa svojim faksom neću tako lako naći posao.

Uglavnom, sve se svelo na odlazak na faks, druženje sa ekipom i noći provedene za knjigom, jer sam morao završiti u roku. Barem što se starci tiče, ili kao što je moj stari rekao ‘Ili ga završi na vrijeme il’ si ga sam plaćaj!’

Sve je nekako glatko išlo, pa sam, iako nerado, odlučio to ljeto provesti kod kuće i diplomirati na vrijeme. S obzirom da trenutno nisam bio u nekoj vezi i nije mi to bio problem.

Jedan dan sam bio zadubljen u knjigu kad je zazvonilo na vratima. Nisam znao tko bi mogao sad doći na vrata, pa sam znatiželjno otvorio.

Pred vratima je stajala susjeda Tea, sa drugog kata, koja je bila u četvrtom mjesecu trudnoće, pa se i trbuščić nazirao. Imala je 32 godine, kovrčave plave kose, vitke linije sa oblinama na pravim mjestima i to posebno stražnjicom. Suprug joj je radio vani, a sad, nisam siguran, nije bio već dva mjeseca kod kuće.

Kad sam se osmjehnuo prepoznavši ju, ona se i meni nasmješila pa me je brzo upitala:

– Dario, rekla mi je tvoja mama da si kod kuće, pa bi te zamolila da mi nešto pomogneš. Teško je, a ja ne bi smjela ništa teško raditi -pritom je pokazala na svoj trbuščić sa čarobnim osmjehom.

– Nema problema teta Tea, sad ću ja, samo da zaključam -malo sam se uzvrpoljio, a ona je već krenula prema stepenicama za donji kat.

Brzo sam je sustigao, pa smo ubrzo stigli u njen stan. Zatvorila je vrata za mnom, pa me odvela u dnevni i pokazala na trosjed:

– Njega bi trebalo okrenuti na suprotnu stranu kako bi mi bilo lakše se kretati po sobi, jer će tu uskoro doći i prostor za dijete.

– Nema problema, sad ću ja to -primio sam se odmah pomicanja trosjeda, koji je bio kao od kamena, puno drvo, kako je rekla teta Tea, hrastovina.

Uglavnom, znojio sam se i puhao pod težinom trosjeda, jer nije dolazilo u obzir da ga guram, jer bi se oštetili parketi. Nakon nekih dvadesetak minuta nakon kojih sam bio znojan kao da sam se tuširao, konačno je bio tamo gdje bi trebao biti. Sjeo sam na njega, a Tea je provirila iz kuhinje i rekla:

– Ooo…pa ti si već gotov, sad će nešto hladno -i nestala je ponovo u kuhinji, a onda se pojavila sa tacnom na kojoj je bio bokal sa hladnim sokom i dvije zdjelice sladoleda, te jedna posuda sa šlagom.

Stavila je sve na stolić u dnevnom i ponudila me sa sladoledom. Mislio sam odbiti, ali opet sam mislio da bi mi dobro došlo malo da se rashladim.

Zavalili smo se svako na svoju stranu trosjeda i započeli razgovor. Zanimalo ju je da li imam curu, o mom faksu, i svemu općenito, a onda je prešla na škakljivije teme, tj o svojim potrebama.

Na pitanje koliko sam iskusan u seksu pocrvenio sam kao rak, a ona me je pogledala sa smješkom i tiho rekla:

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx