U maminom međunožju – 2 deo

Ovo je 2 dio od 3 u seriji U maminom međunožju

 Nakon tog prvog puta osećao sam se kao pravi muškarac po prvi put u životu. Momenti kada sam ga mami uterao prvi put u pičkicu ostali su urezani negde duboko u mojoj svesti kao neka vrsta ispunjenja sna. Jedino u šta nisam bio siguran je li to bio samo prvi put ili i poslednji. Ono u šta sam bio siguran je da ću to proveriti…

Dan za danom očekivao sam da mama prva pokrene temu koja mi je bila u mislima. Međutim dani su prolazili, a ona ni reči da izusti na temu događaja od pre petnaestak dana. Ono što je bilo primetno je da se njeno ponašanje i neke njene ( meni drage ) navike promenilo. Naime posle tuširanja više nije gola odlazila do sobe već obavezno u bade-mantilu ili ogrnuta peškirom. Prvo sam bio iznenađen, a posle je to počelo da me nervira.

Šta glumata sada kao da pre neko veče nije kao i svaka druga žena cvilila kao kučkica čim je osetila kurac u pičkici – pitao sam se. Rešio sam da prekinem tu glupu situaciju pa šta bude. Čekao sam veče. Kada je mama otišla u krevet otišao sam da se istuširam i pravo iz kupatila, samo ogrnut peškirom uputio sam se u njenu sobu. Kada sam ušao pogledala me i tiho rekla:
– Želiš nešto?
– Želim da razgovaram s tobom – odgovorio sam.
– Nisam sad raspoložena, jako sam umorna – reče mama.
– Mogu ti pomoći da se opustiš – rekoh.
– Nemoj, sećaš se šta je bilo neko veče
– Hoćeš reći da ti nije prijalo? – upitah
– Prijalo mi je znaš to i sam, ali nije u redu da te tako iskoristim – bulaznila je.

– Mama, nisi me iskoristila, želeo sam to, toliko sam maštao o tebi, o tvojoj mačkici i želim s tobom uvek da vodim ljubav…
– Ali to nije u redu, kako da živim s tim da ti upropaštavam život?
– Mama činiš me srećnim, tek se sada osećam kao pravi muškarac.
Dok sam joj to govorio lagano sam joj mazio noge. Bile su tako nežne i meke, koža glatka, bez ijedne dlačice. Kurac mi se ponovo dizao i poprimao dimenzije za koje nisam ni znao da može da dostigne.
– Šta ćeš ako se zaljubim – upita mama
– Mama ja sam već zaljubljen i to odavno.
– Sinišaaaa, zar u mamu? A ostale devojke?
– Samo tebe želim druge me ne interesuju – rekoh i u tom momentu dodirnuh pod ćebetom njenu guzu.

Uzdahnula je i pružila ruku ka meni spuštajući je preko peškira na moj nadrkani kurac.
– Ti si baš rešio?
– Šta sam rešio? – hteo sam da to izgovori.
– Pa to da ti ja budem ljubavnica – reče
– Ne ljubavnica, želim da mi budeš devojka – rekoh
– Ovde, u ovoj zemlji, u ovom gradu – govorila je očigledno uzbuđena mojim dodirima pod ćebetom – spaliće nas na lomači.
– Onda ćemo se odseliti gde nas niko ne zna, gde ćeš biti samo moja – odgovorih
– Volim te – reče mama
– I ja tebe mama, najviše na svetu i zato te nedam nikom i s nikim neću da te delim.


Završio sam rečenicu i lagano spusto usne na njene. Počeli smo se ljubiti. Ljubila se fenomenalno, usne su joj bile tako meke i poželjne. Svo vreme sam joj lagano mazio pičkicu što mi je ona znatno olakšavala raširivši noge i izdižući svoju preslatku guzu. Lagano sam počeo da se spuštam usnama i jezikom preko njenog vrata i grudi na stomak i dalje ka izvoru svih mojih maštanja. Želeo sam da joj poližem pičku kako još niko nije. Jezikom sam dodirnuo maminu pičkicu lagano. Sva se stresla. Mislim da je doživela momentalni orgazam. Samo je tiho ječala. Prelazio sam jezikom od pičke do šupka i nazad. Ona je samo ječala i izdizala svoju guzu da mogu lakše da joj priđem. Lizao sam i lizao dok su mi se u usta slivale suze radosnice njene prekrasne pičke.

Nastavci<< U maminom međunožju 1 deoU maminom međunožju – 3 deo >>
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj