Jebačina sa gospodinom presjednikom

 Halo Ivana! Ante je. Jesi li slobodna?” – upitao je Ante derući se u mikrofon svoga mobitela. Izašao je iz automobila zapaliti jednu, dok je čekao Dijanu ispred Slavončeve kuće. Promet je bio jak, pa mu je smetala buka.

“Vidi, imam posao za dvije cure. Nazvao me maloprije debeli Precjednik i pitao može li danas u šest sati kod njega u stanu. Kad im završi sjednica Sabora. Ako će do tada uopće završit. Znaš da nas je zadnji put zajebo, pa smo ga čekali dva sata ko budale.” – vikao je Ante, popizdio i sjeo natrag u auto.

“Može. A koga si još mislio? Dijanu?” – upita ga Ivana.

“Ne bih znao što milostiva ima na rasporedu. Danas mi je već jela govna radi škole. Evo je sad tu u Gorici, prca gumom Slavonca u guzicu. A ja čekam sa svrše, ha, ha… Vidi, ako ne bude ona mogla, da zovemo onu tvoju lezbu Ankicu?” – kroz smijeh će Ante, pa ozbiljnije nastavi: “Znam da me ta tvoja jebačica ne voli i da mi neće dat ni kune od svoga dijela, ali jebi ga… Lorena mi je danas u kurcu. Javila je porukom da je dobila mengu.”

“Ajde pitat ću je. Ja mogu u šest, nije bed. A zašto traži dvije? On sa svojom kilažom jedva da treba i jednu. Zadnji mi puta nije mogao ni svršiti.” – reminiscentno će Ivana.

“Ma doveo je sa sobom i pajdaša. Valjda neki njegov stranački dupelizac s kojim zajedno mariše. I pičke i pare, idiot debeli.“ – nervozno joj odgovori Ante, dok se meškoljio na sjedalu. Guzica mu je već sva utrnula.

Jebeni Slavonac i njegove bolesnoće. Gori je perverznjak od japanaca, pomisli Ante dok je rušio sjedalo da ispravi bolni tur i ukočena leđa.

“Okej, vidimo se oko pet. Dolazim po obje kod tebe. Ivana, bok!” – Ante će s uzdahom olakšanja dok je ispravljao leđa i slušao neku domaću jet-set pevaljku kako cvili na radiju da treba lovu.

“Pa kurvaj se, kravo, pa ćeš imat love…” – rezignirano odvali Ante, dok je tražio drugu stanicu.

U taj je čas Dijana konačno izašla iz Slavončeve katnice i pohitala k autu.

“Pa di si, jebote! Ne osjećam više bulju. Ko da si mene u nju karala! I? Kako je bilo?” – stade galamiti prema Dijani.

“Kaže najbolje do sada. Dao mi je milju. Evo ti tvojih pet stoja…” – uzvrati Dijana i nastavi: “Za ovakve hajvane probaj tražit malo više para. Ima taj. I dat će, ako mu ja budem stalno dolazila.”

“Ma ideš! A kad traži druge? I Ivana je bila kod njega. Tada je tražio baš nju. Zadnja tri puta doduše nije… Mora da mu je uvalila umjetni do grla, pa mu se smučilo. I kažeš, tebe bi…” – zajebavao je Dijanu zdušno Ante.

“Rahmetli mi matere ako te lažem. Sad je reko. Samo mene. Valjda više ličim na njegovu mamu. Vidjela sam je na slikama u kući. Kosa joj je crna.” – lagala je stručno Dijana.

“Ma jebe se meni dok su mušterije zadovoljne. Okej Dijana.” – reče Ante skrivajući nezadovoljstvo.


Ante je vrlo dobro znao da je u poslu svodnika s više kurvi najvažnije da sve od njih imaju podjednako posla. Ukoliko se neka osjeti zapostavljenom, postojala je šansa da odleprša dalje. Također, takva je iz ljubomore mogla zavaditi cijelo stado, pa bi otišle sve. A to si Ante nije mogao dozvoliti.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj