U trudnoći luduju hormoni, prevara i seks u troje

Bila sam već pet meseci u drugom stanju,sva obla, podgojena, nabubrelih grudi i povelikog stomaka. Prva tri meseca sam jedva pregurala, stalno sam povraćala, preosetljiva na sve mirise, nervozna, nikakva. Valjda i zbog toga su mi smetali Željkovi pokušaji da me dodiruje, da vodimo ljubav.

E, onda su mučnina i nervoza prošli, svaki čas mi se javljala želja da me Željko uzme ali on je digao ruke od mene, posebno kada je stomak došao do izražaja. Verovatno sam mu se i gadila, mada je on nalazio sijaset izgovora a najtupaviji mu je bio onaj da ćemo, ako se budemo tucali, povrediti bebu. Džabe sam ga ubeđivala u suprotno nudila dokaze u vidu stručne medicinske literatute ( koja čak kaže da žene u stanju u kom sam ja bila zaista imaju veliku potrebu za seksom, da su baš tada najosetljivije, da im sve mnogo više prija, a što prija majkama prija i njihovim bebama!), pokušavajući da ga odobrovoljim i svojeručno i svojeusno. Željko je digao ruke od mene, tako da sam, htela to ili ne, sve češće sama sebe mazila i tako se olakšavala. Bože, kako mi je klitoris bio osetljiv a pica vlažna i večito nabubrela!

Trudnoća mi je bila uredna, beba živahna sve je funkcionisalo kako se poželeti može osim što mi je mnogo falio seks! I taman sam počela da ubeđujem sebe kako se moram pritrpeti još bar pet meseci ( strašno, strašno!) kada me je iznenadio komentar Željkovog mlađeg brata Ivice:

– Bogami snajka, sad si prava ženska!

– Sigurno, pa ti to najbolje znaš! – nisam mu ostala dužna aludirajući na njegove godine

Ivica je bio maturant tehničke škole, klipeta koji je po ceo dan jurio za fudbalskom loptom i maštao da će iz nižerazrednog Omladinca još ovoga leta preći u Radnički i zaigrati u ligi sa profesionalcima, potpisati dobar ugovor i nadavati se golova. Živeo je skupa sa nama i svojim i Željkovim roditeljima u velikoj porodičnoj kući blizu stadiona.

– Ne majke mi, izgledaš kao avion! Ono ranije, oprosti, ali više si mi ličila na veš motku nego na bivšu manekenku. Tek sad si u pravom izdanju! Blago Žeci (tako su svi u kući tepali mom mužu)!!- bio je uporan i bezobrazno me je odmerava kad god smo bili u prilici da budemo jedno pored drugog.

Začudo, to se sve češće dešavalo: Željko je po ceo dan ostajao sa ocem u njihovoj porodičnoj automehaničarskoj radionici, svekrva je radila u Opštini od 9 do 17 a Ivica je još oko jedanaest stizao iz škole, majao se po kući do jedan popodne, jurio na trening i već od tri do sedam popodne tumarao iz sobe u kupatilo, iz kupatila u kuhinju i odlazio na popodnevni trening ili utakmicu malog fudbala. Posebno je postao primetan kad se batalio bojler u njihovom kupatilu u prizemlju pa je svaki čas uletao u naše na spratu kuće, tuširao se, pevao, prskao nekim dezodoransima teškog, slatkastog mirisa i tutnjao u prizemlje.

Tako sam ga, jednoga dana i zatekla pod tušem kako žestoko drka. Dok je sa njega mlaka voda u jakim mlazevima spirala tonu pene, malo povijen u leđima, okrenut meni levim bokom upravo je svršavao i dahtao, frktao i duvao vodu koja mu se uporno sa kose i lica slivala u usta. Gledala sam ga samo nekoliko trenutaka i brzo, zbunjena i ljuta izletela iz kupatila i odjurila u našu sobu. Posle dva tri minuta u sobu je ušao i Ivica ogrnut samo velikim peškirom oko struka, nasmejan. Pročitaj cjelu priču ovdje

Rating: 3.5/5. From 152 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x