web hit counter

Pojebao sam mamu od prijatelja

18 mi je godina i imao sam nedavno zgodu sa prijateljevom mamom. Njen muž je vojnik i nema ga često doma po par mjeseci, pa ga tako i sada nije bilo.

Bilo je dosta vruće taj dan i prijatelj me pozvao k sebi da igramo igrice,međutim kako nisam bio u mogućnosti doći odmah,došao sam za 45 minuta i njega nije bilo kod kuće (vjerovatno je taman otišao u dućan) .

Kada sam ušao u kuću čuo sam samo vodu iz kupaonice i sjeo na stolicu u dnevnom kako bi ga pričekao..

Tako prolazi već 10-15 minuta i njega nema. Čujem iz kupaone kako se njegova dere

– “Kristijaneee,donesi mi ručnik brzo” ,a Kristijana nema..i ja neznam šta ću haha i reko ajde,javim se ja i kažem tko sam, a ona odmah sva uzbuđena odgovara

– “Ajme, prepao si me..uh.. ajde budi dobar pa mi ti donesi ručnik”.

Naravno da sam trkom krenuo u sobu po ručnik,hehe,i donio pred kupaonicu.

Sad stojim ja tako u tišini pred vratima nekih minutu,dvije,neznam dali da uđem ili ne..

Pokucam i čujem kako govori da uđem bez ikakve sramežljivosti.Kada sam ušao,vidio sam ju skroz golu okrenutu prema meni,odmah mi se digao i naravno da je primjetila. 

Bila je lijepo obrijana i vitka. Odmah sam se napalio. Samo se smješkala i govorila da se ne sramim ničega,a ja se počeo crveniti i znojiti kao lud. Tek što sam krenuo izlaziti,povukla me nazad i zatvorila vrata,a ja u tom trenutku nisam znao gdje sam od uzbuđenosti.

Kada se obrisala,htjela je da ju namažem sa kremom po leđima i nogama. Sjela je u kadu i dignula noge bez ikakve srami. Pička joj je bila predivna i napaljivala me.

Lagano sam mazao odozgo prema dolje i vidio sam kako je zatvorila oči i uživala. Skužio sam da je tu nešto čega nebi smjelo biti između nas pošto je oženjena,ali šta je tu je. Kada sam bio pri kraju,rekla je da joj pomognem ustati iz kade. I kako sam ju podignuo,tako su mi ruke ostale na njenim sisama. Rekla je da nastavim masirati i naslonila se na zid. Kurac samo što mi nije izletio iz hlača. Lagano se okrenula i njena guza mi je bila na međunožju. 

Krenula je da mjesi sa guzom i polako mi skidala hlače. Kada sam bio gol,osjetila je moj alat i zadovoljno se smješkala. Tako se rukama uhvatila za kurac i krenula da vesla. Imao sam osjećaj da se ovo nemože desiti ni u snu. Išla je sve brže i brže. Rekao sam da uspori jer ću svršiti,ali nije se obazirala. Nakon nekoliko sekudni izlio sam joj vruću spermu po tijelu.

Odmah se uhvatila svoje pičke i spermu umasirala u nju. Rekla je da je red na meni,gurao sam joj dva prsta odjednom i vrištala je ušasno. Bojao sam se da će netko čuti pa sam joj stavio ručnik u usta. Prestala je veoma brzo kada se naviknula.

Sjela je na umivaonik i raširila noge. Uhvatila me za glavu i gurnula mi je u svoje međunožje. Lizao sam joj vlažnu pičku i usput gurao prstić. Toliko uživanje sa njene strane nisam dugo vidio negdje. 

 

U jednom trenutku je ušao Kristijan u kuću i odmah me odgurnula od sebe. Rekla mu je da ode u sobu po ručnik i kada je došao, je uzela ručnik i zaključala kupaonicu. Pustila je vodu na najjače da curi i vratila se u istu poziciju,ali sada je red bio na mojem kurcu. Pripremao sam se za ulazak tako što sam ju masirao po pički i malo sam ju namočio.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx