Ulovila sam cimericu kako mi ševi dečka

Nakon nekoliko neuspjelih veza koje su najčešće završavale suzama i dubokom boli te riječima “koja budala”, sa svoje dvadeset i dvije godine konačno sam uspjela pronaži muškarca svojega života.

Sreli smo se sasvim slučajno. Izgledalo je kao scena iz kakvog filma u kojemu meni, pri ulasku u tramvaj što je išao do mog dijela grada, ispadne iz naručja nekoliko bilježnica koje sam nosila s predavanja. U samoj nemoći, natrpana svim i svačim, pokušala sam se sagnuti da pokupim bilježnice no on me pretekao.

– Izvoli – rekao je taj mladić, na prvi pogled naprosto neuočljiv i posve različit od svih onih ostalih, mišićavih i zaglađenih, naprosto pravih svinja.

– Hvala, zaista hvala – rekla sam ja primajući u pune ruke svoje bilježnice.

– Ja cu ti ih pridržati ako ne možeš. Gdje silaziš?

– Na trećoj stanici – odgovorih dok sam očima promatrala ovog uljudnog dečka.

Odmah smo započeli i razgovor iz kojega sam doznala mnogo sitnica o tom mladiću koji se zvao Miro i koji je studirao na istom faksu na kojem sam i ja studirala. Kada sam izišla i on mi je pružio stvari koje mi je do tada držao, nasmijao mi se na poseban način i ja sam bez razmišljanja bila zaljubljena do ušiju. Jedva sam čekala početak tjedna da sretnem tog dečka na fakultetu ali njega nigdje nije bilo. Gledala sam njegov raspored, pošto mi je on rekao u kojoj je grupi i čekala do kasno navečer da vidim hoće li Miro izaći iz predavaonice, ali ga nisam uspjela pronaći. Želja mi se ispunila tek u petak i to ponovno na tramvaju. On je stajao kada sam ja ušla i uopće nije okretao glavu pa sam mu ja prišla i ubrzo dogovorila izlazak za subotu. Bio je oduševljen a ja posebno. Nisam se htjela baciti odmah prvu večer na njega da ne dobije negativan dojam već sam sve polako prepuštala situaciji. Dopratio me do ulaza u stan i tamo me nakratko ali ne previše, taman dovoljno da se moja ruka nauživa dok je prolazila preko njegove vruće kože i prodirala kroz malu šumicu dlaka što su krasile njegove grudi. Sjedili smo na klupi u parku, u tri sata iza ponoći. Vani je bilo toplo taman za jedan zalet u puni bazen, ali smo se Miro i ja pripijali jedno uz drugo, oboje goli na gornjem dijelu tijela. On je svojim rukama mazio moje grudi, a ja sam u sladostrastnim osjećajima izbezumljenosti svojim rukama prodirala u njegovu gustu crnu kosu i iskreno željela da me baci na svježe škropljenu travu u parku i tamo me žestoko povali, ali je Miro bio posve nježna osoba koja je u potpunosti znala kako izluditi do krajnje granice curu poput mene. Bila sam mokra poput jezera, osjećala sam dok sam se pomicala po Mirovim koljenima kako se moja pica guši u cijeloj sauni tekućine koju je lučila. Trebalo ju je ohladiti i ja sam odlučila povući prvi potez jer više nisam mogla izdržati. Mislila sam si ili ću pasti u nesvijest ili se moram dobro pokarati.

– Čekaj da skinem hlače – rekla sam Miri dok me on snažno mazio i dudlao mi sise.

– Gle, Majo, ja radije ne bih – zastajući rekao mi je Miro i nastavio – ja sam još, kako da ti kažem, još nisam spavao niti s jednom curom jer držim da je to za mene sveta stvar i kad budem siguran da je ta osoba s kojom sam prava, tek ću tada, znaš!

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx