Ulovio sam svoju tajnicu kako si nabija dildo u uredu

U svoje 43 godine života sam doživio puno toga, a Irena mi je bila tajnica već dvije godine, i uvijek smo imali neki prijateljski odnos, jer smo i ona i ja bili u braku, pa nismo nikad ništa ni pokušavali.

Iako je Irena bila žena koja je budila krv u venama i dizala pritisak u gaćama u svojim uskim suknjama i isto takvim haljinama.

Bila je nekih 8 godina mlađa od mene, duge smeđe kose i bademastih očiju, te blistavog osmjeha, a oblinama bi konkurirala svakom foto-modelu. Svako od mojih poslovnih partnera bi ju praktički gutao pogledom, ali bi se ona samo nasmješila na njihove primjedbe i dobacivanja. Samo bi meni namignula i nasmješila se, dok bi moj pogled ostao prikovan na njenoj povečoj stražnjici.

Zaista je imala veliku guzu i često sam se znao uhvatiti kako mislim o njenoj guzi i kako joj ga stavljam između tih guzova, ali kao što rekoh nisam ništa pokušavao sa njom. Sve do tog petka kad mi je otkrila sve čari analnog seksa. 

Petak kao i svaki petak, nešto manje sastanaka i samo jedan poslovni ručak, nakon kojeg sam razmišljao da li da odem doma ili se vratim u firmu, ali sam zaboravio punjač od mobitela i od laptopa, pa sam se vratio natrag. Ekipa je već bila otišla, ali je Irena bila još tu, a ono što je radila zapanjilo me.


Naime, otvorivši vrata ureda vidio sam Irenu bez košulje sa sisama koje su kipile iz grudnjaka i zadignutom suknjom do bokova dok si zabija poveći dildo u pičku.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj