Vanbračne aktivnosti moje žene – III dio

Godine su prolazile i često sam joj u krevetu govorio da ju treba jebati, a ona meni:

Vanbračne aktivnosti moje žene II-dio

– Pa jebeš me ti. Jebi me kad hoćeš…

– Moraju te i drugi jebati, tepao sam joj… Hoću da vide kako dobru pičku imaš i da znaju da je to moja pička, da si ti samo moja. Hoću da mi zavide.

Godile su joj takve priče, napaljivale, ali prošlo je već 10 godina od zadnje godine s Ljubom. Jednom smo se i sreli s njim u našem gradu, nakratko na ulici. Nažalost putovao je za par sati doma, ali smo se strastveno jebali obnavljajući uspomene tjednima poslije.

Počeo sam je ponovo, sve intenzivnije nagovarati da nađe jebača ili jebače ili čak i ljubavnika. Meni bi idealno bilo da je imala više od jednog u istom periodu. Da oni ne znaju jedan za drugog tako da se uz malo sreće dogodi da siđe s jednog i primi drugi kurac, a nakon njih, na kraju dana naravno zabijem i ja svog u njihov nered. Počeo sam joj redovito pričati takve priče kad bi vodili ljubav i tada bi bila jako napaljena i snažno svršavala. Ali iako su je moje priče i nagovaranja palile nije poduzimala ništa pravdajući se nedostatkom vremena i obvezama, na poslu, djetetom, kućom… i njeno neizbježno pitanje:

A s kim? Kako, gdje? Što ako ih netko vidi? Gomila sličnih pitanja…

U nedostatku boljeg posla, radila je tada u maloj trgovini mješovitom robom. Uglavnom stalne mušterije među kojima su se izdvojila dvojica. Ilija petnaestak godina stariji je bio pomalo bahat u smislu; pun sam k’o brod, vozim BMW i nijedna mi ne može odoljeti. Kadgod je došao po nešto pokušavao je započeti priču, dodirnuti je dok plaća kupljeno… Takav stav ju je odbijao i izbjegavala ga je. Držala se rezervirano i na distanci. Jozo je bio sušta suprotnost. Jednostavan, običan tip. Preživio nekakvu nesreću… Živio je u kući preko puta trgovine. Uvidjela je da ju gleda s divljenjem, osjećala je koliko ga uzbuđuje već njena nazočnost i običan razgovor. S njim je rado ostajala u priči i jedan dan si je baš skuhala kavu kada je došao po namirnice. On se po običaju raspričao i ona ga pozove na kavu odostraga u kancelariju. Prihvatio je naravno i od tada je dolazio u kupnju isključivo kada nema ostalih kupaca, obavezno u kancelariju na kavu. Počeo joj se povjeravati o svemu pa i kako ne može naći pravu žensku i da ga to jako opterećuje… Ona ga je ohrabrivala da izlazi, savjetovala ga kako da pristupi curama. Govorila mu što žene vole.

Postalo je jasno da on želi samo jednu. Nju. Moju ženu. Sve manje se obazirao na činjenicu da je udana, da je majka. Savjete moje žene je počeo iskušavati na mojoj ženi.

A ona… Ohrabrivala je njegove pokušaje. Flertala… A to čini tako dobro! Prirodno, nesvjesno.

Raskopčala bi radni mantil, kada bi on došao, a ispod njega suknjica preko koljena, a na bluzici jedno ili dva dugmeta previše otkopčano. Tih dana samo sam čekao kada ćemo se naći doma da mi ispriča novosti s Jozom. I jednog dana dok su uz razgovor pili kavu sjedeći jedno pored drugog, nagnuo se prema njoj i poljubio joj usne. Očekivala je to već neko vrijeme. I prihvatila je.

Osjetila je kako njegov jezik prodire između njenih usana i požurila mu svojim u susret. Treperila je od uzbuđenja. Kroz glavu joj je prošlo da je udana žena i majka koja je u zagrljaju muškarca koji nije njen muž. Taj drugi ju grli i strastveno ljubi, a ona uzvraća. Te misli potpališe u njoj nove vatre, ali začuše se ulazna vrata i ona se istrže i pođe do kupca. Uđe i novi… Nakon 10-tak minuta značajno se nasmiješi i reče Jozi:

– Kako su baš sada morali navaliti?

Pomiluje joj obraz i krene prema izlazu prošaptavši da je najbolje da ode sad dok nije opet netko ušao i da se, ako ne prije, vide sutradan. Teško se suzdržao da ju ponovo uzme u naručje i izašao.

Doma je stigla prije mene, a ja sam i prije nego sam je pogledao osjetio njeno uzbuđenje. Pohitala je prema meni, zagrlila me i s jezikom u mojim usnama mi ispričala sve što se dogodilo. Naravno da nisam ništa razumio. Ponovno me počela ljubiti i pričati istovremeno, a ja sam opet razumio samo da je presretna, uzbuđena i napaljena. Rekoh joj da nemam pojma što mi priča i odmah upitam jel te izjebo.

– Nije… ali… i krene priča. U meni uragan uzbuđenja, konačno! Želimo odmah u krevet,

ali dijete se probudilo. Bilo je to dugo popodne i veće dok se nismo uspjeli kresnuti, ali je vrijedilo čekati. Pričala mi je ponovno, kroz poljupce, cijelo događanje dok sam lagano ulazio i izlazio u i iz najsočnije pičke na svijetu s njenim nogama oko mojih slabina. Držao sam joj guzove i ljubio sise i usta, sisao jezik. Usta i jezik koji su prije dva sata bili s nekim drugim, ljubile neke strane usne, milovao tuđi jezik. I onda više nismo mogli održati tu laganicu. Nogama mi je zadala ritam, a ja sam se nabijao u nju kao da nije moja. U ludom ritmu krenuo sam je puniti i kada je osjetila pukla je i ona. Trebalo nam je neko vrijeme da poteku riječi pa da se pomaknemo. To je bila jebačina kakvu dugo nismo osjetili.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x