Vanbračne aktivnosti moje žene – III dio

Godine su prolazile i često sam joj u krevetu govorio da ju treba jebati, a ona meni:

Vanbračne aktivnosti moje žene II-dio

– Pa jebeš me ti. Jebi me kad hoćeš…

– Moraju te i drugi jebati, tepao sam joj… Hoću da vide kako dobru pičku imaš i da znaju da je to moja pička, da si ti samo moja. Hoću da mi zavide.

Godile su joj takve priče, napaljivale, ali prošlo je već 10 godina od zadnje godine s Ljubom. Jednom smo se i sreli s njim u našem gradu, nakratko na ulici. Nažalost putovao je za par sati doma, ali smo se strastveno jebali obnavljajući uspomene tjednima poslije.

Počeo sam je ponovo, sve intenzivnije nagovarati da nađe jebača ili jebače ili čak i ljubavnika. Meni bi idealno bilo da je imala više od jednog u istom periodu. Da oni ne znaju jedan za drugog tako da se uz malo sreće dogodi da siđe s jednog i primi drugi kurac, a nakon njih, na kraju dana naravno zabijem i ja svog u njihov nered. Počeo sam joj redovito pričati takve priče kad bi vodili ljubav i tada bi bila jako napaljena i snažno svršavala. Ali iako su je moje priče i nagovaranja palile nije poduzimala ništa pravdajući se nedostatkom vremena i obvezama, na poslu, djetetom, kućom… i njeno neizbježno pitanje:

A s kim? Kako, gdje? Što ako ih netko vidi? Gomila sličnih pitanja…

U nedostatku boljeg posla, radila je tada u maloj trgovini mješovitom robom. Uglavnom stalne mušterije među kojima su se izdvojila dvojica. Ilija petnaestak godina stariji je bio pomalo bahat u smislu; pun sam k’o brod, vozim BMW i nijedna mi ne može odoljeti. Kadgod je došao po nešto pokušavao je započeti priču, dodirnuti je dok plaća kupljeno… Takav stav ju je odbijao i izbjegavala ga je. Držala se rezervirano i na distanci. Jozo je bio sušta suprotnost. Jednostavan, običan tip. Preživio nekakvu nesreću… Živio je u kući preko puta trgovine. Uvidjela je da ju gleda s divljenjem, osjećala je koliko ga uzbuđuje već njena nazočnost i običan razgovor. S njim je rado ostajala u priči i jedan dan si je baš skuhala kavu kada je došao po namirnice. On se po običaju raspričao i ona ga pozove na kavu odostraga u kancelariju. Prihvatio je naravno i od tada je dolazio u kupnju isključivo kada nema ostalih kupaca, obavezno u kancelariju na kavu. Počeo joj se povjeravati o svemu pa i kako ne može naći pravu žensku i da ga to jako opterećuje… Ona ga je ohrabrivala da izlazi, savjetovala ga kako da pristupi curama. Govorila mu što žene vole.

Postalo je jasno da on želi samo jednu. Nju. Moju ženu. Sve manje se obazirao na činjenicu da je udana, da je majka. Savjete moje žene je počeo iskušavati na mojoj ženi.

A ona… Ohrabrivala je njegove pokušaje. Flertala… A to čini tako dobro! Prirodno, nesvjesno.

Raskopčala bi radni mantil, kada bi on došao, a ispod njega suknjica preko koljena, a na bluzici jedno ili dva dugmeta previše otkopčano. Tih dana samo sam čekao kada ćemo se naći doma da mi ispriča novosti s Jozom. I jednog dana dok su uz razgovor pili kavu sjedeći jedno pored drugog, nagnuo se prema njoj i poljubio joj usne. Očekivala je to već neko vrijeme. I prihvatila je.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
pingo
pingo
Guest
10. lipnja 2021. 02:01

ciao

jebi_mi_zenu
jebi_mi_zenu
Guest
28. prosinca 2021. 22:28

super je kad žena ima vanbračne aktivnosti, a kad dođe doma, dođe ko mačkica, stisne se svom muškarcu, sva jos izjebana, poljubi ga strasno usnama i jezikom koji su prije pol sata klizili po tuđem kurcu i tuđim jajima, mmmm, priljubi se svom muškarcu, šapne na uho :”hoćeš li mi očistit jezikom izjebanu pičkicu, ali samo je ljubi i budi nježan prema njoj jer je sva bolna i razvaljena”..ima da ti kurac eksplodira. Žene, ševite se što više sa strane

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx