Please wait...

Vatreni seks za jednu noć

Zima je. Nema puno šetanja, kretanja, a samim time i kontakti medju ljudima su sve redji. Verovatno je to bio razlog zašto već neko vreme nisam bio ni sa kim u krevetu. Naravno, tu je moj spasitelj. TV kanal sa oglasima. Pijuckao sam pivo u svojoj omiljenoj fotelji i pratio oglase. Pažnju mi privuče jedan u kome pozorišna glumica iz Beograda traži mušku osobu za vatreni sex za jednu noć. Uzeo sam telefon i nazvao broj sa ekrana. Javio mi se prijatan ženski glas, baš onakav kakav imaju glumice, ili sam to ja utripovao.

– Alo.

– Dobro veče. Ovde Dule. Zovem u vezi vašeg oglasa.

– Danica kraj aparata. Za početak, imate prijatan glas.

– Hvala – dobar početak pomislih – i meni se vaš glas dopao.

– Opišite malo sebe Dule, ali moliću vas bez preterivanja…

Veoma brzo smo prešli na ”ti” i složili se u mnogo čemu. Ono što je oboma bilo najvažnije je to da nam je trebao provod i sex za jedno veče, bez nekih obaveza. Na kraju razgovora me je pozvala da dodjem do nje u Beograd, ali kad sam joj rekao da nemam prevoz i da će to dugo trajati, posle malo premišljanja, reče da će ona doći do mene.

Par sati od razgovora već smo sedeli na Tvrdjavi u prijatnom restoranu i večerali uz kvalitetno vino. Danica je bila 30-to godišnja glumica. Bila je veoma lepa i atraktivna, a razlog što je dala oglas je zato što od putovanja i posla ne stigne da upozna nikoga, a i voli promiskuitet.

– Nisam osoba koja bi se vezala za jednog muškarca – reče mi i otpi gutljaj vina.

Uskoro se je naš razgovor sveo na temu zbog koje smo se uopšte i sastali. Ono što mi je veoma odgovaralo je to, što je, za razliku od mnogih žena, otvoreno i opušteno pričala o sexu. Bila je to jedna zrela žena, koja zna šta želi i nudi u krevetu. Naravno, mnoge stvari koje volimo ili ne volimo u sexu su nam se podudarale. Njena izazvona pojava, kao i razgovor o sexu me je već popalio.

Nakon večere smo seli u njen auto i uputili se ka mom stanu.

– Uh – reče ona – ja sam se već navlažila…

– Tu skreni levo, a ja ću sada da proverim koliko si vlažna… – rekoh i zavukoh joj ruku ispod suknje. Pošto je ona vozila auto, njene vrele butine su trljale moju ruku dok nisam stigao do njenih, zaista vlažnih gaćica.

– Oh… poginućemo, ludo jedna…

– Sad na prvom semaforu desno… Pa šta, biće to slatka smrt…

– Otkačen si… to mi se dopada.

Ubrzo smo sa mojom rukom na njenoj pički stigli ispred mog stana. Čim su se vrata lifta zatvorila, kao po dogovoru smo se povatali. Ljubila me je halapljivo, kao da godinama nije imala sex. Rukom me je ščepala za karu i ljubila po vratu. Ja sam je jednom rukom hvatao za sisu, a drugom joj mesio tvrdo dupe. Lift zastade i mi pristojno izadjosmo iz njega. Bili smo tako pristojni dok ja nisam zalupio vrata stana za sobom. Ponovo smo skočili jedno na drugo, gladni…

– Imam… jednu želju – izgovori ona izmedju dva poljupca.

– Reci…

– Ako može da se ne tuširamo… volim prirodne mirise, ako ti ne smeta…

– Može… – rekoh i počeh da je svlačim.

Skidali smo jedno drugo. Toliko smo bili napaljeni da smo pojedine delove garderobe pocepali. Ljubeći se polegasmo po krevetu. Zagnjurio sam glavu medju njene velike dojke. Osetio sam miris njene kože, bez parfema. To me još više popali. Ona mi je ljubila vrat i zatiljak i sve vreme nadrkavala moju kurčinu.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare