Večeras put do moje mačkice je otvoren

Zovem se Irena i po zanimanju sam lekar. Prosle jeseni sam se preselila kod rodjaka u Svajcarskoj. Bilo je ekstra, uzivala sam u svakom trenutku provodeci vreme u toj uredjenoj zemlji. Tokom boravka sam se sprijateljila sa jednom devojkom iz mesta gde zive moji rodjaci. Imala je godina kao i ja, bila je iz Srbije, na privremenom radu u Svici i upraznjavala je vrlo dinamican zivotni stil. Obicno smo se vidjale u dnevnoj varijanti na kafici, jer sam ja kao neka baba vec oko deset obicno bila u krevetu.

Jednom prilikom moja nova prijateljica me ipak ubedi da izadjemo u lokalni nocni klub, gde je bilo przenja do ranih jutarnjih casova. Brizljivo sam se pripremala za prvo iskustvo u nocnom zivotu zemlje Viljema Tela. Dok sam navlacila izazovne tamne carape sa likrom i kratku pripijenu svetlo plavu haljinu, osetila sam da ce predstojece vece biti jako uzbudljivo. Ionako visoka natakarila sam se na elegantne cipelice sa visokom stiklicom i bila vrlo zadovoljna svojim odrazom u ogledalu. Dugo nisam imala decka i osetila sam strasnu potrebu za kurcem, dok sam slavodobitno posmatrala svoje visoko i provokativno telo u ogledalu.

Drugarica je ubrzo naisla sa deckom i munjevitom brzinom smo se zaputili ka klubu. Bilo je oko jedanaest kada smo stigli na odrediste. U klubu je vec vrilo od dobre atmosfere i razvrata. Seli smo na barske stolice kraj sanka i narucili Dzek Denijels. Flasa se praznila neslucenom dinamikom, tako da je prvu ubrzo zamenila druga. Moji prijatelji su vec ustali sa stolica i poceli da igraju u ritmu glasne muzike strasno se vacareci. U tom trenutku vec dobro pripita, iako iskusna sa alkoholom, gledajuci njih osetila sam jos snazniju potrebu za nekim razbijacem i njegovom debelom nabreklom kurcinom u odnosu na trenutak dok sam se spremala za izlazak. Onako izazovno obucena jos izazovnije sam prekrstala svoje duge noge, otkrivajuci veci deo butine znatizeljnim pogledima frajera. Moralne ograde su potpuno nestajale pred velikom kolicinom alkohola u meni i jos vecom pozudom. Ubrzo sam primetila da me posmatra jedan dzisa, obrijane glave i debele vratine, dimenzija dva sa dva. Bio je u drustvu nekoliko likova i stalno im je nesto saputao znacajno se okrecuci ka meni i seretski se osmehujuci. Verovatno je u sebi pomisilio:

– “Ova je spremna da ga primi.”

I bila sam. Kad se onako robusan na udaljenosti od par metara okrenuo ka meni i uputio iskusan pogled pravo u oci, podigla sam casu i nazdravila kurvanjski se osmehujuci. Moji prijatelji su mi tada saopstili da idu kuci, jer sutra imaju mnogo obaveza. Ponudili su mi pare za taksi, a ja sam ih ljubazno odbila znajuci da necu brzo domu svojih rodjaka. Lik je prisao i uctivo pitao da sedne. Posle par recenica na engleskom, skontala sam da je Crnogorac i nastavili smo konverzaciju po nasi. Rekao mi je da je veliki avanturista i svetski putnik, ali i da nigde nema tako dobrih riba kao kod nas na Balkanu. Tada se nadovezao rekavski da i ja potvrdjujem to pravilo.

Tada sam pocela vrlo slasno da se osmehujem i ovlas u stilu iskusne zavodnice zabacujem pramenove kose, jasno mu stavljajuci do znanja da je put do moje picke veceras otvoren. Bio je sirovina, prilicno neobrazovan i neelokventan, sto potvrdjuje izjava da je diplomirao na fakultetu ulice i da se bavi velikim biznisom. Ja sam vec bila mrtva pijana i napaljena i nije me bilo briga sto se mozda muvam sa mafijasem. Jedino sto sam tada primecivala bila je njegova nabrekla kurcina, koja se ocrtavala ispod pantalona. Vise me nije sprecavala nikakva moralna kocnica da se veceras pojebem sa tim pastuvom sa asfalta.

Rating: 2.9/5. From 18 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x