Večeras put do moje mačkice je otvoren

Zovem se Irena i po zanimanju sam lekar. Prosle jeseni sam se preselila kod rodjaka u Svajcarskoj. Bilo je ekstra, uzivala sam u svakom trenutku provodeci vreme u toj uredjenoj zemlji. Tokom boravka sam se sprijateljila sa jednom devojkom iz mesta gde zive moji rodjaci. Imala je godina kao i ja, bila je iz Srbije, na privremenom radu u Svici i upraznjavala je vrlo dinamican zivotni stil. Obicno smo se vidjale u dnevnoj varijanti na kafici, jer sam ja kao neka baba vec oko deset obicno bila u krevetu.

Jednom prilikom moja nova prijateljica me ipak ubedi da izadjemo u lokalni nocni klub, gde je bilo przenja do ranih jutarnjih casova. Brizljivo sam se pripremala za prvo iskustvo u nocnom zivotu zemlje Viljema Tela. Dok sam navlacila izazovne tamne carape sa likrom i kratku pripijenu svetlo plavu haljinu, osetila sam da ce predstojece vece biti jako uzbudljivo. Ionako visoka natakarila sam se na elegantne cipelice sa visokom stiklicom i bila vrlo zadovoljna svojim odrazom u ogledalu. Dugo nisam imala decka i osetila sam strasnu potrebu za kurcem, dok sam slavodobitno posmatrala svoje visoko i provokativno telo u ogledalu.

Drugarica je ubrzo naisla sa deckom i munjevitom brzinom smo se zaputili ka klubu. Bilo je oko jedanaest kada smo stigli na odrediste. U klubu je vec vrilo od dobre atmosfere i razvrata. Seli smo na barske stolice kraj sanka i narucili Dzek Denijels. Flasa se praznila neslucenom dinamikom, tako da je prvu ubrzo zamenila druga. Moji prijatelji su vec ustali sa stolica i poceli da igraju u ritmu glasne muzike strasno se vacareci. U tom trenutku vec dobro pripita, iako iskusna sa alkoholom, gledajuci njih osetila sam jos snazniju potrebu za nekim razbijacem i njegovom debelom nabreklom kurcinom u odnosu na trenutak dok sam se spremala za izlazak. Onako izazovno obucena jos izazovnije sam prekrstala svoje duge noge, otkrivajuci veci deo butine znatizeljnim pogledima frajera. Moralne ograde su potpuno nestajale pred velikom kolicinom alkohola u meni i jos vecom pozudom. Ubrzo sam primetila da me posmatra jedan dzisa, obrijane glave i debele vratine, dimenzija dva sa dva. Bio je u drustvu nekoliko likova i stalno im je nesto saputao znacajno se okrecuci ka meni i seretski se osmehujuci. Verovatno je u sebi pomisilio:

– “Ova je spremna da ga primi.”

I bila sam. Kad se onako robusan na udaljenosti od par metara okrenuo ka meni i uputio iskusan pogled pravo u oci, podigla sam casu i nazdravila kurvanjski se osmehujuci. Moji prijatelji su mi tada saopstili da idu kuci, jer sutra imaju mnogo obaveza. Ponudili su mi pare za taksi, a ja sam ih ljubazno odbila znajuci da necu brzo domu svojih rodjaka. Lik je prisao i uctivo pitao da sedne. Posle par recenica na engleskom, skontala sam da je Crnogorac i nastavili smo konverzaciju po nasi. Rekao mi je da je veliki avanturista i svetski putnik, ali i da nigde nema tako dobrih riba kao kod nas na Balkanu. Tada se nadovezao rekavski da i ja potvrdjujem to pravilo.

Tada sam pocela vrlo slasno da se osmehujem i ovlas u stilu iskusne zavodnice zabacujem pramenove kose, jasno mu stavljajuci do znanja da je put do moje picke veceras otvoren. Bio je sirovina, prilicno neobrazovan i neelokventan, sto potvrdjuje izjava da je diplomirao na fakultetu ulice i da se bavi velikim biznisom. Ja sam vec bila mrtva pijana i napaljena i nije me bilo briga sto se mozda muvam sa mafijasem. Jedino sto sam tada primecivala bila je njegova nabrekla kurcina, koja se ocrtavala ispod pantalona. Vise me nije sprecavala nikakva moralna kocnica da se veceras pojebem sa tim pastuvom sa asfalta.

U jednom trenutku mi je saopstio da bi voleo da se proluftira na svezem vazduhu i zamolio me da mu pravim drustvo. Jedva sam cekala i kao neka curka klimnula pijanom glavom. Kazaljka je vec presla dvojku i njegovi ortaci su vec nasli picke za privodjenje. Nesumnjivo, nasao je i on. Posto je bila prilicna guzva u klubu, bez prigovora sam mu dozvolila da me drzeci za ruku sprovede kroz buljuk pijanih i drogiranih gostiju. Ljubazno se pozdravio sa obezbedjenjem kluba i vrlo mi je imponovalo kad me je predstavio kao gospodjicu Irenu, mladu doktorku.

– “Vodis doktorku da ti leci nejebicu”, rece tip iz obezbedjenja, Srbenda iz Sumadije, i poce grohotom da se smeje. Onako mortus nacirkana pocela sam i sama da se kikocem, sto bi u redovnim okolnostima bilo nezamislivo. Naime, vazila sam za osobu sa visokim kriterijumima kada je obrazovanje, ponasanje i ophodjenje muskaraca u pitanju, ali ovo vece je bilo izuzetak, sto zbog alkohola, sto zbog zelje za dobrim iskusnim kurcem. Iako sam se uvek vladala smereno kad su muskarci u pitanju, potajno sam mastala o nekom dzisi, ulicaru, krimosu, koji je pojebao nebrojeno picetine i koji zna znanje.

To vece je bilo moje razotkrivanje. Moj smeh je ubrzo prekinuo neprijatan prizor izbacivaca.

– “Nemoj vrijedjat damu, koja je u mom društvu, svinjo, ajde mars” , grmeo je moj novi poznanik, a ja sam bila jako ponosna sto sam pod zastitom takve fizicke gromade. Naterao ga je cak i da mi se izvini, prenoseci pretece poruke njegovom gazdi koji mu je navodno dugovao neku kintu. Osecala sam se kao na sedmom nebu, jer me je sve vreme drzao za ruku svojom snaznom saketinom.

– “Meni se dopada da se drzimo za ruke, stoga da necu ispustat”, rekao je, a ja sam vec bila gola voda medju nogama i samo sam klimnula glavom pohotno ga gledajuci.

Posle krace setnje, koje se nisam bojala, jer nas u tri ujutru ne moze videti nijedan od mojih rodjaka, ubrzo smo se nasli pred njegovim Lambordzinijem.

– “Meni se ne ide kuci”, rekoh mu mazno.

– “Meni se ide kuci, a posebno u tvome drustvu”, rece i spretno mi otvori vrata svoje limuzine.

Kao razuzdana nimfomanka sam uletela u skupoceni auto, koji se ubrzo obreo pred njegovim stanom. Stan je bio luksuzno, ali funkcionalno opremljen. Seli smo na masivni kozni kauc i poceli da ispijamo nove case Dzeka. Ponudio mi je neke zabranjene supstance, na cemu sam mu se ljubazno zahvalila. Ubrzo mu je da deluje kao nehotice ruka ovlas dodirnula moje koleno.

– “Ju, sto si temperamentan”, rekla sam pozelevsi da to ucini jos odlucnije.

 

 PRETPLATA

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare