Vlažni snovi

Probudila sam se sva preznojena, opet sam imala jedan od onih vlažnih snova, po ne znam koji put za par dana.
Intezivno sam počela da gledam porno filmove i to one gde matorci karaju klinke. Posebno sam se zainteresovala za one gde tatice posmatraju svoje ćerkice u seksi suknjicama i balave na njih.

Najbrutalnije je to što su te klinke u suštini napaljene non stop i željne dobrog karanja i znaju da iskoriste situaciju.
Ja se stvarno nikada nisam ložila na svog ćaleta, niti mi je takva ludost pala na pamet, ali pornići su krivi što vlažiim kao mala kuja od pomisli da bi mene ćale mogao da tuca.
Pustim pornići i zamišljam sebe u svakoj mogućoj scenu .
Kako u onoj kratkoj školskoj suknjici koja više otkriva nego što pokrije bilo šta i u kratkoj majici bez brusa šetam po kući i namerno izazivam svog taticu.
Namerno se guzim da bi imao savršen pogled na moju guzu i pičkicu. Dok se on napaljen kao zver hvata za svoj nabrekli glavić i drka ga lagano preko pantalona.

Postala sam opsednuta, čak sam i svog dečka počela da zovem tatice. Kada je prvi put tokom našeg žestogog seksa čuo:
‘ To tatice, jebi me kao malu droljicu’

Poludeo je, lupio mi šamarčinu i rekao:

‘Stvarno si mala kurva, zamišljas svog ćaleta dok te ja jebem, m? ‘
Ponašao se kao da mu to ništa nije čudno, čak se i naložio kao nikada do tad.

‘Znam ja da se sve vi ložite i da zamisljate svoje tatice da vas odvaljuju od kurca. Ajde slobodno droljo, glumiću ti tatu, reci mi šta želiš’

-To tatice, nisi svestan koliko te želiim, želiim tvoju kurčinu duboko u sebi , želim da me iskoristiš na svaki mogući način’

-Mmm droljice, nisi svestan koliko si mi puta digla kurac svojim droljastim oblačenjem, drkao sam ga svaki dam zamišljajući da te karam u svaku moguću rupicu’

-Uh tatice, to sam radila namermo, samo da izazovem neku reakciju kod tebe. Svaki dan sam zamišljala kako ti se nabijam na kurčinu i mazila sam se par puta dnevno.

-Uh, video sam ja to. Znao sam da ću da te nabijem na ovu matoru kurčinu, jer si prava profi drolja, veruj mi da ću ti naplatiti za sve do sada, uhhh mala.

-Želim to tatice, kazni me što sam bila nevaljala devojčica, jebi me grubo.

-To želiš droljice? Ajde okreni mi guzu, želim da te jebem u dupe, da ti ga nabijem bez milosti, molićeš me da staneš, znaš?

Ja sam naravno glumila poslušnu ćerkicu i naguzila se kao prava kučka.

-Uh kakvo dupe imaš mala, uživaću da ti ga razvalim. Mmmm, preuska siii, kada budem završio sa tobom nećeš moći da sediš.

Onda je pljunuo direktno u čmar namestio kurčinu i krenuo da me nabija.

-Auu kakva si drolja, mamu ti jebem bezobraznu, ne bi se skidao sa tebe, aaa.
Od danas ću da te jebem kad god poželim, moras da budeš poslušna i da slušaš svog taticu.

-Hoću tatice, biću poslušna droljica.

Rating: 3.6/5. From 14 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x