Moja zena njen tata i ja

Moja zena je crnka, visoka oko 170cm I bila je sportske gradje do trudnoce. Posle porodjaja je nabacila par kilograma koji su se zadrzali. Njena prcava guzica koja je oduvek bila dobitni faktor je postala sira I veca ali za mene postala samo jos veci izazov. Oduvek sam zeleo da je jebem u dupe, par puta sam bio blizu ali se uvek zavrsavalo bolnim odustajanjem ili izbegavanjem.

Pre par meseci otisli smo u goste kod njenih roditelja. Tasta je posle par dana otisla u inostranstvo kod druge cerke tako da smo ostali sami sa njenim ocem. Jedno vece sam resio da im u pice sipam specijalni dodatak.

Ostali smo sami oko devet uvece, zena je upravo sisla sa sprata gde je uspavljivala dete. Ponudio sam im pice I rado su prihvatili po solju kafe, koju sam krisom sipao prah. Nesiguran u reakciju na isti, pocela je da me hvata nervoza. Posluzio sam pice I seo u dnevnu na fotelju prekoputa moje zene dok je tast sedeo na trosedu. Dnevna soba je bila velika I prostrana sa trodelnom garniturom i malim stocicem u sredini. Na zidu je vidio veliki plazma TV. Zena je sedela u pidzami, nogu podignutih na dvosed I gledala seriju na TV.

Razmisljao sam o mogucim opcijama I nacinu na koji mogu proveriti dejstvo opijata I na koji nacin da zapocnem. Posle petnaestak minuta sam uzeo daljinski I promenio kanal, ocekujuci komentar obzirom da se epizoda nije zavrsila, ni reci… Potom sam prebacio na USB na koji sam prethodno snjimio par filmova I jedan incest porno film. Pustio sam I sa nervozom ocekivao prvu scenu. Neposredno pred pocetak scena seksa sam ustao I rekao da idem do kupatila. Vrata na dnevnoj su bila od zatamljenog stakla tako da se iz dnevne u hodnik nije moglo videti nista. Ostao sam da posmatram moju zenu I njenog oca cekajuci njihovu reakciju. U najgorem slucaju ocekivao sam dobro ribanje I spremao odgovor da se fajl potkrao u toku kopiranja.

Na velikom ekranu se ukazala scena u kojoj neposlusna cerka odlazi kod oca. Posto je dobro izgrdi, on je savija preko krila, zadize suknju I pocinje da se bije po zadnjici. Posle par udaraca svlaci joj gacice I nastavlja da je udara sve jace, njeni vec crveni guzovi se tresu I on ih pocinje stezati I razvlaciti otkrivajuci cmar I obrijanu pickicu.
Moja zena I njen otac su nemo buljili u TV, nikakvog komentara.
Posle temeljnog razvlacenja guzova I masiranja pickice otac naredjuje da klekne I vadi veliku nabreklu kitu kojom je udara po obrazima. Ona se uvija I potcinjeno gleda dok je otac hvata za kosu I nabija joj ga u usta…

Ocekivao sam da bi do sada tast iskljucio TV, inace kada bi se zadesila neka scena seksa I u nekoj prosecnoj komediji on vec uveliko promenio kanal.
Resio sam da se vratim u dnevnu, nisu obratili paznju na mene, seo sam na fotelju I uzeo daljinac I pitao da li da promenim, odgovorili su da, promenio sam par kanala I vratio na isti film. izgledali su oboje tako odsutno. Bio sam poprilicno uveren da su pod dejstvom opijata koji sam im sipao u pice ali ipak je bilo tesko poverovati, srce mi je ubrzano lupalo.
Ustao sam seo na dvosed pored zene, tiho sam joj sapnuo: “ Hajde pokazi mi dupe”. Bez pogovora se podigla I stala pred nas, svukla pidzamu I ostala u gacicma koje su joj se usecale u butine I guzicu. Iskljucio sam TV I seo na dvosed. Tast ju je gledao.

“I gacice” rekoh. Za sekundu je ostala samo u gordnjem delu pidzame ispod kojeg se videla uredno obrijana pickica.
“Okreni se I pokazi guzu” Tast je I dalje nemo posmatrao mladju cerku koja se blago natrcila I pokazala nam svoje oblo dupe. “Podigni kosu I vezi je u rep”. Sada sam vec bio sigurniji u dejstvo I zeleo da vidim gde je granica ovoj ludosti. Ona je bila poslusna no tastova odsutnost nije morala da znaci I totalnu poslusnost koja mi je u ovom slucaju bila neophodna da bismo nastavili.

Naslonio sam se na trosed iza tastovih ledja I tiho mu sapnuo na uvo da pomazi cerku i skine joj ostatak pidzame. Sto je on je bez pogovora poslusao. Tast je bio visok oko 190cm, sed I sa manjim stomakom.
Na sebi je imao crni sorc I belu majicu. Prisao je cerki I povukao pidzamu na gore prevlaceci je preko glave. Za momenat je stajala potpuno gola ispred oca. Ukazale su se predivne sise sa velikim areolama. Bradavice su bile natecene, odnedavno je prestala da doji.Mali stomacic I mesnate butine.
Posmatrao sam nestvarnu scenu I smestio se na trosed. Rekao sam mu da je pomazi po grudima i guzi. Da je zagrli. Ostali su u tom polozaju neko vreme. Posmatrao sam golu zenu, izgledala ja kao devojce koje ceka na kaznu posto je nesto zgresila dok ju je otac gledao sa visine. Na njegovom sorcu se vec ocrtavalo poveliko ispupcenje I bilo je vreme da se nastavi dalje.

“Klekni I svuci mu sorc” – ispunila je naredbu.
Onako gola, na kolenima I podignute kose izgledala je tako jebozovno I zanosno. Kada je bila raspolozena da mi pruzi oralni seks uvek bi podigla kosu I cekala me gola. Uhvatila je sorc oko struka I svukla ga skorz do poda. Pred njom se ukazala velika poludignuta kurcina njenog oca. Nisam ocekivao da krije takvu kitu u gacama. Imao je oko 20cm debelog mesnatog uda I velika otegnuta muda sa po kojom sedom dlakom. Brzo je dosao do pune erekcije. Tast je ostao samo u beloj majici zategnutoj preko stomaka koji je donekle zaklanjao vidik ka cerki koja nije skidala oci sa pulsirajuce kurca. Posmatrao ju je stojeci I cekajuci da podine glavu, klecala je na kolenima, podigla glavu I pogledala ga pravo u oci.
“Ajde sada lepo I polako stavi u usta tatinu kurcinu” komandovao sam sa kauca.Uzela ga je u ruku. Tast je bio neobrezan.
“ Zaguli ga polako” – poslusala je dok je povlacila kozicu gledala je kako se masivni glavic promalja. Priblizila se, siroko otvorila usta I polako uzimala u usta kurac koji ju je pre trideset leta napravio. Tast je promumlao nesto nerazumljivo I zaneo se, ucinilo mi se da ce da se onesvesti I padne. Ipak je samo rasirio noge I zauzeo stabilniju pozu,Stavio joj ruku na glavu I pomazio je.

Ustao sam I pomerio stocic tako da je prostor izmedju garniture ostao prazan. Rekao sam im da se premeste na dvosed I da on sedne dok je ona ostala da kleci.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare