Vruća snaha za vruće ljeto i udovoljavanje svom svekru

Ovo je 1 dio od 2 u seriji Vruća snaha

Imam pedeset godina i još sam u formi, kako fizičkoj jer igram nogomet i redovit sam u teretani, tako i u seksu. Supruga i ja se seksamo čim uhvatimo malo slobodnog vremena. Ona je mlađa od mene tri godine, ali smo vrlo maštoviti, pa nam nikad nije dosadno. 

Imamo i sina koji je nedavno završio fakultet, a sada je u planovima za vjenčanje, pa je sa mamom otišao u kupovinu odijela. Tako sam ja ostao sam kod kuće i malo se relaksirao na bazenu u vrtu kad sam čuo nečije korake.

Podigao sam glavu sa ležaljke i vidio Jelenu, Borninu curu i moju buduću snahu. Inače, Jelena je bila ljepotica i to kakva. Čovjek bi pomislio da je model za donje rublje ili nešto slično, ali je bila prilično pametna cura sa završenim fakultetom. Doduše ona je svoju ljepotu znala dobro iskoristiti, pa znam da je neke muške dobro osramotila. 

Uglavnom, stigla je do bazena sa svih svojih 175 centimetara visine, dugom smeđom kosom, sa pokojim svjetlim pramenom, četvorkama od sisa i dugim nogama sa čvrstom, ali ne prevelikom guzom. Pozdravila me srdačno i sa širokim smješkom me upitala:

– Gdje je Vinka? -inače moja supruga i Bornina mama. 

– Sa Bornom je u kupovini. Zašto? 

– Trebala sam ju nešto da mi pomogne.. -tu je zastala i pogledala me, pa se nasmješila- Ali mogli bi i Vi šjor Ivica da mi pomognete. 

– Ahhhh.. daj više izbaci to VI kad mi se obračaš -rekao sam tobože ljutito, pa ustao i upitao- Kako ti mogu pomoći? 

– Možda ćete.. pardon, ćeš -nasmijala se vrckavo, pa nstavila- Možda ćeš ti bolje to ocijeniti nego Vinka, ipak si muško. 

Krenuo sam za njom u kuću samo u kupaćim gaćicama, a ona je hodala ispred mene u nekim kratkim hlačicama i prozirnoj majici ispod koje nije nosila ništa, pa su se nazirale njene čvrste sise. I sam pogled na njenu guzu mi je izazivao buđenje u gaćama, ali sam brzo skrenuo misli sa toga, barem sam tako ja mislio. 

U kući je došla do dnevnog boravka i vidio sam hrpu haljina na trosjedu, pa sam ju upitno pogledao, a ona je mirno rekla:

– Biram haljinu koju ću obući na svadbi nakon ponoći kad se presvućem, a želim da je sexy, ali ne prevulgarno. Ti mi kao muškarac možeš u tome pomoći jer ćeš mi reči što mi dobro stoji, a što ne.. -nisam se ni snašao, a ona je već skinula majicu i ugledao sam dvije prekrasne preplanule sise sa tvrdim bradavicama. 

Još sam joj buljio u sise, a ona je već skidala hlačice i ostala je u minijaturnim tangicama koje nisu puštale ništa mašti na volju. I protiv moje volje mi se počeo dizati kurac u gaćicama koje su mi postale pretjesne, pa sam stavio nekakv jastučić ispred sebe.

Jelena se okrenula prema meni obučena u crvenu haljinu sa velikim dekolteom na obje strane i rasporkom sa strane. Par puta se okrenula i ja sam joj pokazao palac gore, ali je ona samo pokazala otvoreni dlan i brzo skinula tu haljinu, pa obukla jednu svjetloplavu koja je isto bila jebozovna. Nakon toga je isprobala još četiri haljine i svaka je bila provokativnija jedna od druge, ali mene je ubijalo kad bi se naguzila prema meni i gledao sam u onaj razrez između njenih guzova, te do malog brežuljčića njene pičkice sa malim komadićem tkanine koji ju je prekrivao. Ja se nisam micao sa jastukom na svojim preponama, a ona se okrenula onako samo u gaćicama prema meni i podbočila se isturivši one svoje sise prema meni i upitala:

NastavciVruća snaha je ponovno poševila svekrva >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj