Sretno sam udana 15 godina, no ne mogu prestati varati supruga

Sunovoj kolumnistici Deidre Sanders, koja već godinama odgovara na dileme čitatelja – uglavnom vezanih uz seks, ovoga se puta javila jedna 40-godišnjakinja koja, kako kaže, ne može prestati varati supruga unatoč tome što je s njim u braku već 15 godina.

– Spavala sam s prijateljima, s muževima prijateljica, kolegama s posla, muškarcima iz teretane i s ljudima koje srećem na dnevnoj bazi.

Imam 40 godina, moj muž 42 i imamo četvero djece, od devet do 16 godina.

Uvijek smo imali dobar odnos, s vrlo rijetkim svađama. Redovito se seksamo i nikad nisam imala nikakve pritužbe.

Znam da me beskrajno voli, kao što mi to često i govori. Ali ja volim uzbuđenje dok se seksam i želim to non-stop.

Nikad nisam htjela vezu ni s kim drugim jer već imam dobru, ali ne mogu se zasititi flerta s drugima i osjećaja napaljenosti. 

Obično se seksam na različitim mjestima, najčešće u mom ili njihovom autu, no rijetko to planiram. Jednostavno znam kad su muškarci zainteresirani za seks, a i oni osjete kad sam ja. Takav seks je obično surov i vrlo strastven. Nikad ne riskiram i prakticiram siguran seks, ali nisam ponosna na sebe i na svoje ponašanje. Znam da je to što radim krivo i mrzim to što izdajem muža.

On zaslužuje bolje. 

Ali moje varanje traje većinu naše veze, a sve je počelo s njegovim najboljim prijateljem šest mjeseci nakon što smo se vjenčali.

Nadam se da će ta moja potreba nestati jednog dana, no čini se da je lista mojih seksualnih partnera sve dulja i dulja.

Rijetko kad viđam jednog muškarca više od par mjeseci. Nekoliko njih htjelo je vezu sa mnom, ali sam odbila bez razmišljanja.

Što nije u redu sa mnom?  Zašto ne mogu prestati? – upitala je Deidre koja joj je odgovorila kako se čini da je ovisna o osjećaju koje joj donosi flert i rizik, više nego fizička potreba.

Upitala ju je i je li sigurna da suprug ne zna kako ga vara.

– Možda njegova bezuvjetna ljubav vama ne znači više onoliko koliko bi trebala, možda ga ne cijenite dovoljno zbog toga koliko biste trebali, pogotovo ako ne cijenite sebe.

Uzbuđenje koje vam seks sa strane donosi, pa čak i na kratko, možda blokira duboko ukorijenjenu bol u vama. Što god da je uzrok tom ponašanju, ne možete se jednostavno nadati da će ta potreba nestati – napisala joj je Deidre i zaključila kako riskira dobar brak te kako bi bilo dobro da zatraži pomoć putem udruge Anonimnih ovisnika o seksu.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx