Žena mog najboljeg prijatelja i dalje je željela mene u krevetu

Došao je i taj dugo iščekvani dan. Vozio sam se za Zagreb, sanjareći o Jani.. .. o njenoj uskoj pičkici, o još užoj guzi.. . o njenim sisicama. Maštao sam, vozio a u mojim boksama odvijala se prava mala revolucija. I moj prijatelj je tražio svoja prava i rastao. Smiri se budalo voziš, govorio sam sam sebi i nizao kilometre. 

Prvi dio erotske priče

Konačno, stigao sam u Zagreb, odvezao se do centra i parkirao na parkingu hotela u Gajevoj. Prijavio sam se na recepciji i pitao je li stigla gošća iz Slovenije. Nije. Bio sam prvi. Odnio sam ono malo prtljage u sobu, sišao dolje i odšetao do najbližeg kafića u Bogovićevoj, iščekujuči. 

Nisam još niti popio kavu kada mi je netko zatvorio oči rukama odzada. Jana je stigla a kad sam se okrenuo, onako mala i mlađahna, skočila je na mene. Zagrlila me je i iskreno poljubila. Zračila je nekom čudnom energijom odmah sreću prenijela na mene. 

– Što ćeš popiti? Upitao sam ju a ona je onako mladalački odgovorila..

– TEBE.. .. želim te odmah a družt ćemo se poslije. 

To me jako oraspoložilo jer sam stvarno bio napaljen do boli.. .. pa sam samo odgovorio da sam tu da ispunjavam želje mladoj dami. Uputili smo se u hotel udaljen 20-tak metara, ušli u lift i za minutu bili u njenoj sobi. Skočila je odmah ponovno na mene.. . ja sam malo zaplesao a ona je tražila moje usne. 

Spustio sam ju na krevet i za jako kratko vrijeme bili smo oboje goli. Ona onako preslatka sa malim prekrasnim sisicama ali žena od glave do pete i ja narajcan uzbuđen, doslovce do boli. 

Samo da ga malo pusim rakla je i primila ga usnama gledajući me odozdo svojim krasnim okicama. Pusti to Jano, za kasnije rekao sam joj jer ćeš dobiti puni naboj prije vremena. 

Nasmijala se. Lezi ti, rekla je. Hoću da ja prvo sjednem na njega. Vidiš, kolika je ta mrcina, probit će me.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx